Alt ţap intr-o singură ieşire? Păi poţi cere liniştit o mărire a salariului...
| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Capra neagra - sezon 2012
70 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Capra neagra - sezon 2012Felicitari Marius!
Alt ţap intr-o singură ieşire? Păi poţi cere liniştit o mărire a salariului...
Re: Capra neagra - sezon 2012Recunoscut.Salut.Cum merge treaba?[/quote]
Treaba merge bine; te invit pe la mine la un schimb de experienta. .............
Re: Capra neagra - sezon 2012Lupule, ti-ai lăsat semnătura la capră şi de două luni n-a mai scris nimeni...!
Măcar nişte poze de anul ăsta?
Re: Capra neagra - sezon 2012Am trait povestea asta.Ceva scris din inima.Felicitari si poate ne spui si noua cit a costat autorizatia ca poate ma intereseaza
Re: Capra neagra - sezon 2012
Multumesc! Povesti cu capre negre... doar cand merg sa le pun sare. Alta nu mai impusc nici daca e gratis. Una ajunge. Alte povesti... am mai mazgalit pe forum. Doar cautate trebuie. Asta daca chiar nu ai altceva mai bun de facut. Despre preturi... in sezon da si tu un PM si te pun in legatura cu gestionarul. Sau direct cu paznicul, a raspuns si el. Stii cum sunt cei implicati direct, vor confidentialitate. Eu inteleg si respect asta.
Re: Capra neagra - sezon 2012Felicitari, traiesc si eu emotiile "filmului " cu aceeasi intensitate, mai ales ca imi doresc de mult si eu "o capra pe viata".
Azi am vazut vreo 7-8 in Piatra Craiului....m-a luat pantecarita de emotie Felicitari inca odata si sunt invidios pt. trairi.... Ahh, uitasem ...http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=c ... PGRN1b9YJQ Merita.
Re: Capra neagra - sezon 2012
Multumesc pentru felicitari si va astept cu povestea viitorului trofeu! Multumesc si pentru rezumatul tezei de doctorat. L-am citit. Deosebit de interesant! Chiar nu-mi inchipuiam ca ii pot cadea pietre in cap bietei vietuitoare...
Re: Capra neagra - sezon 2012Superb! Scrie mai des..scrie-le pe toate! Fascinant! Felicitari pentru tot!
Re: Capra neagra - sezon 2012Multumesc!
Cum a trecut timpul... M-ai făcut de-am recitit postarea. N am uitat promisiunea. Va veni timpul când voi povesti și pentru alții. Am în cap cât pentru o cartulie bună. Dar până atunci trece moda cititului de tot...
Re: Capra neagra - sezon 2012Moda cititului va reveni, vanatorii vor trebui sa puna pustile mai mult in cui decat pe umar
70 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vanatoare de capra neagra Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori |
Publicitate
|