Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Capra neagra - sezon 2013
25 mesaje • Pagina 1 din 1
Capra neagra - sezon 2013Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi, intr-o zi, asa se va si intimpla.
Re: Capra neagra - sezon 2013Felicitari pt reusita!Astept si eu sa vina si vremea mea.....
Re: Capra neagra - sezon 2013Felicitari! Pe ce meleaguri ti-a suris Diana?
Re: Capra neagra - sezon 2013Felicitari pentru vanatul dobandit !
Re: Capra neagra - sezon 2013felicitari maxime!intr o buna zi imi doresc sa am si eu sansa sa vanaez asa ceva....
catare plina si pe mai tarziu! citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Capra neagra - sezon 2013Felicitari!
Re: Capra neagra - sezon 2013Cu adevarat frumos. Si peisajul vad ca a fost "la inaltime" din toate punctele de vedere. Sper sa cunosc si eu intr-un viitor nu f indepartat sentimentul dobandirii unui astfel de trofeu.
Felicitari RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
Re: Capra neagra - sezon 2013va multumesc pentru felicitari,
Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi, intr-o zi, asa se va si intimpla.
Re: Capra neagra - sezon 2013Daca aceasta capra neagra a fost vanata in tara noastra, nu vad nici un motiv de a felicita un coleg vanator, care a impuscat, cel mai probabil o femela de 2-3 ani.
Intradevar vanatoarea la capra neagra este cea mai soicitanta din foarte multe puncte de vedere, o vanatoare adevarata, unde omul - vanator se intrece cu vanatul in adevaratul sens al cuvantului, de multe ori riscandu-si viata pentru a dobandi un trofeu, dupa ce vazand mai mute capre a ales ceea ce trebuie. Ray, sper sa ma poti intelege si sa ma ierti daca e cazul si poate data viitoare ... Toate cele de mai sus sunt valabile pentru tara noastra: Romania. .............
Re: Capra neagra - sezon 2013@ Lupul,
te inteleg din plin si nu ai pentru ce sa-ti ceri iertare, pentru mine nu a contat trofeul, ci momentul trait la aceasta vinatoare. Singurul lucru unde te contrazic e piesa in sine, era un mascul de un an. Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi, intr-o zi, asa se va si intimpla.
Re: Capra neagra - sezon 2013Vanatul este vanat, indiferent unde a fost dobandit. Si indiferent de varsta!
Sper ca ma intelegeti! MODErATORUL Felicitari maxime Ray! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Capra neagra - sezon 2013Cred ca este cea mai frumoasa,dar si mai grea vanatoare..
Am sa va pun niste poze de la o vanatoare foarte frumoasa.. Zona Fagaras,timp frumos,peisaje de vis,terenul foarte greu..dar a meritat!!! Oamenii locului de nota 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Capra neagra - sezon 2013Era singura caprita?
Ciuperca cu pricina trebuia luata, uscata si facuta ceai! ![]() Felicitari! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Capra neagra - sezon 2013O vanătoare specială și foarte solicitantă fizic... Se vede pasiunea acolo unde există cu adevărat!
Super-peisaje!!! Felicitări pentru reușită! Iar ceaiul acela...cred că e rețeta perfectă pentru cel ce vrea să se bucure de „veșnicele plaiuri ale vanătorii”! ![]()
Re: Capra neagra - sezon 2013Ghinda,mai avem de impuscat inca unul,dar din pacate vremea acolo,e cu dus si intors...acum e soare,acum e ceata sau ploaie,si dupa 4-5 ore de mers pana sus,uite asa se incheie vanatoarea
![]() Greu,dar cred ca este cea mai frumoasa si palpitanta vanatoare!!! In privinta ciupercilor,am mancat snitele,tocanita,ceai si multe bunatati din aceste minunatii ale naturii!!! ![]() ![]() ![]()
Re: Capra neagra - sezon 2013Stiu cum e. Am putrezit si eu un pic prin munti. Ciuperca e din alea halucinogene, legale in Olanda si United Kingdom. La noi e folclorul cu otravitoare sa nu se imbulzeasca lumea dupa ele!
![]() Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Capra neagra - sezon 2013Sunt ciuperci periculoase,intr adevar am auzit multe povesti,cu oameni care le au mancat,si dupa erau ninja sau spiderman
![]() ![]() ![]()
Re: Capra neagra - sezon 2013De miine toti drogatii sint in padure
![]()
Re: Capra neagra - sezon 2013
Tu ai impresia ca drogatii citesc acest forum ![]() ![]()
Re: Capra neagra - sezon 2013Ce frumos...felicitari norocosilor!
@ lupule- a fost cat pe ce ...vad ca ti s-a indesit mustata de cand nu ne-am vazut ![]() ![]()
Re: Capra neagra - sezon 2013
Ceai special pentru soacre ![]() Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Capra neagra - sezon 2013@ lupule- a fost cat pe ce ...vad ca ti s-a indesit mustata de cand nu ne-am vazut
![]() ![]() S-a indesit mustata si a crescut barba de la timpul petrecut prin munti. Las' ca este vreme! .............
Re: Capra neagra - sezon 20132 autorizatii disponibile, Jud. Sibiu, preturi RNP. 0728108812.
Re: Capra neagra - sezon 2013![]() ieri le-am primit inapoi de la taxidermist.... ![]() ![]() stiu ca marmota nu e la locul potrivit, sper ca @ Ghinda inchide un ochi.... ![]() ![]() ![]() Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi, intr-o zi, asa se va si intimpla.
Re: Capra neagra - sezon 2013Cred ca ii deschide larg pe amandoi,ca sunt tare frumoase trofeele!
![]() Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
25 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanatoare de capra neagra Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 61 vizitatori |
Publicitate
|