| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Senzational! @Ghinda candidat!Moderatori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B
82 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Am scris si am zis ca e mai bine pt ultimele 4 postari sa sterg raspunsul, ca ar fi prea direct de digerat... Lasati-l pe Jon sa vorbim direct daca are ceva sa-mi spuna, ne stim demult contactele directe.
Asemenea si pentru Ghinda. Spor la treaba. -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Gata baietii?
Maine sper sa am si o adeverinta pentru inca 4-5-6 ani, in continuarea anilor petrecuti ca si membru cotizant la AJVPS Arges. Restul este in regula. O sa particip la congres. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Ma bucur, tine-te tare.
![]()
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Jon, corect este sa discutam pe topicul, unde s-ar zice ca imi fac propaganda.
Deci, maine vorbim la un telefon sa vedem care pe unde stam in Brasov, sa iti comunic ce intalniri o sa am, cu care asociatii si sa stabilim cam ce o sa fac, zic, etc. Adica sa ne facem si program de vineri seara si om vedea. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Felicitari Ghinda pentru ca ai fost singurul din afara sistemului care a avut curajul sa candideze activ; pentru cei curajosi e un exemplu, pentru multi altii ar trebui sa fie un semnal - poate il vor intelege prin intelepciune
Personal mi-as dori sa se schimbe anumite lucruri, dar imi pastrez scepticismul... PS personal: celor cativa care au inteles pe fond despre ce e vorba, pentru sustinerea si principiile lor: VA MULTUMESC. -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Senzational! @Ghinda candidat!inca odata felicitari Mugurele!
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Aseara am primit si eu un print screen de pe un grup de dezinformare a vanatorilor .
Un individ : Claudiu Gamulescu , sustine ca @ghinda , ar fi pierdut alegerilie pentru ca ar fi fost lucrat de prietenii lui ” forumistii pulii ” . Nu stiu pe ce se bazeaza afirmatiile lui : a discutat cu candidatul Mugurel Ghinescu ? Are el informatii ca au fost forumisti la congres cu drept de vot si nu l-au votat ? Nu stiu cine sunt ”forumistii pxuxlxixi ” care l-au lucrat pe @ghinda . Eu cunosc cateva persoane , unii forumisti , altii nu , care s-au implicat foarte mult in al sprijini pe @ghinda sa-si poata depune candidatura cu toate conditiile prevazute de statut si regulament . Eu am fost unul dintre cei implicati , impreuna cu cei din conducerea asociatiei din care face parte si @ghinda . Eu am renuntat la dreptul meu de a fi delegat in Congres , in favoarea candidatului Mugurel Ghinescu . L-am sustinut cu tot ce am putut . El la randul lui a reusit sa convinga o parte dintre delegati si a obtinut cateva sute de voturi . Intreb pe cei de pe grupul de dezinformare a vanatorilor , ei ce au facut pentru sustinerea candidatlui Ghinescu ? Sau pentru sustinerea oricarui candidat ? N-au facut nimic ! Dimpotriva , cei de care s-au ”atins” sugerand ca ar fi candidatii care le-ar putea sustinte interesele , mai rau au facut pentru candidatii respectivi . Acesti indivizi nu au capacitatea intelectuala sa-si dea seama , ca prin dezinformarea practicata de ei , nu aduc atingere unei persoane anume , aduc atingere imaginii vanatorilor din Romania . Atasez mai jos print screen-ul cu afirmatiile lui Claudiu Gamulescu . Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 20
16 12 22LR 222RemMag 6,5x57 6,5x65 8x57 9,3x62
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Jon, ce sa mai zicem?
Atat ii duce capul! Domnilor, nu m-a lucrat nimeni! Am fost un new entry. O pata de culoare a spus cineva. Eu ma definesc ca pe un cineva care a vrut sa arate ca se poate si actiona, nu numai vorbi. Si fara sprijinul colegilor, forumisti in general, nu reuseam sa candidez. Pe subiectul cu congresul am zis ceva de multumiri. Aici cred ca trebuie sa nominalizez. Jon, Mav, Vinator Iscusit, Teharau, Laur. Si altii neforumisti cred. Tudor, Ovidiu, prieteni etc. Unii au contribuit cu sfaturi, altii cu sprijin direct, altii cu vorbe scrise(s-au auzit la congres) care au fost aplaudate! Am obtinut putin, dar totusi bine, pentru ca asociatiile cu multe voturi sustin persoanele care au iesit, au lucrat impreuna amar de ani, au fost sprijiniti sa fie lideri de asociatie si este firesc sa voteze cum au votat. Eu sunt un necunoscut, nu reprezint decat un vant al schimbarii. Iar schimbarile sperie! Felicitari alesilor! Multumesc de participare si experienta acumulata! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Apropo de grupul acela.
Tipa, se agita, acuza fondat sau nu. De ce nu au iesit la alegeri cu candidat etc.? Pentru ca este simplu sa stai la taste! A merge acolo, va spun eu ca nu este simplu. 1. Agitate pentru a depune; 2. Fa adrese si rost de adeverinte si delegare; unul nu a dat adeverinta, altii da; plus niste oameni care s-au agitat cu adunare etc. ca sa fiu delegat; 3. Cineva, adica Jon a renuntat la delegare pentru mine; 4. Anuleaza evenimente(nunta la care cam trebuia sa merg) ca sa particip; 5. Emotii, discutii, lobby(asa cum m-am piceput si am putut, lucru facut si de altii pentru mine), deci timp si nervi. 6. Ceva consum si financiar. Dar a meritat! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Fiecare asociatie are un anume numar de delegati la congres. Jon ar fi fost delegat de catre asociatia sa si a renuntat la calitatea sa de delegat in favoarea lui Ghinda pentru ca acesta sa poata candida.
Astfel, jon nu a mai avut drept de vot si biletele cu voturi au fost la Ghinda Asta inseamna "renuntare la delegare" si nu "renuntare la sustinere", cum vad ca a fost inteleasa. Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Stiti foarte bine ca vorbim despre o prietenie sa-i zicem istorica, intre doua grupuri pe net.
Istorica - adica cu o derulare pe cativa ani sau pe chiar foarte multi ani pentru unii din noi. Intrucat mi-am luat angajamentul fata de Alin, in momentul cand s-a infiintat federatia gestionarilor neafiliati agvps - FCIR, sa va informez in mare despre actiunile FCIR,(adica despre ce a facut concret unul dintre grupurile net) mi-am permis sa-l si incurajez si felicit pe @Ghinda, pentru ca am considerat ca forumul, celalalt grup net, face ceva important sustinandu-l. Din ce vad scris, a fost sustinut de colegii de forum, deci felicitari pentru cei care au facut asta.
Re: Senzational! @Ghinda candidat!
Incerc sa-ti explic La acea intalnire , la care nu-mi amintesc sa fi participat si tu , au avut loc niste discutii despre ceea ce se intampla cu vanatoarea in Romania . Asa cum este si normal , participantii la discutii au avut opinii diferite despre modul in care se poate face ceva pentru schimbarea in bine a vanatorii .......... Mai departe am sters ce am scris pentru ca intre timp mi-am dat seama ca aceasta postare ajunge pe grupul de dezinformare si daca acel grup nu poate face diferenta intre sustinerea unui candidat si ”lucrarea” acestuia , sunt convins ca nu va putea intelege idei care necesita un grad de inteligenta mai rdicat 20
Sa ma ierti, dar in 13 luni de cand a fost creeat topicul, nimeni nu a postat nici o informare. ...nici macar in mare..... viewtopic.php?f=150&t=16261 cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Eu am fost si sunt un sustinator a lui Ghinda; am stat chiar langa el la congres si i-am simtit emotiile. Credeti ca e usor sa ajungi pe listele de candidati? A avut curajul sa vorbeasca in fata a sute de oameni. Si nu a batut campii. A fost sustinut si aplaudat de audienta, inclusiv de "moderatorii pulii". Ma simt obligat sa subliniez: nici un "forumist"/moderator nu a avut drept de vot
Membru ANDA
Eu nu voi sustine conducerea , decat in cazul in care voi fi candidat In schimb , voi sustine Asociatia Generala a Vanatorilor din Romania , pentru ca eu consider ca este singura institutie care poate sustine interesele vanatorilor . In ce priveste conducerea institutiei , avand in vedere ca am participat in mod direct la observarea modului in care s-au desfasurat alegerile , nu pot sa spun decat ca au fost alesi prin vot secret si au castigat alegerile pentru ca au reusit sa convinga un numar mai mare de delegati . Asta-i regula in alegeri . Ceilalti care nu au fost delegati , tu , eu si multe zeci de mii de vanatori , avem obligatia , daca ne pasa de ceea ce se intampla cu vanatoarea in Romania , sa ne implicam la nivel de GRUPA , sa alegem oameni capabili care sa ne reprezinte interesele . 20
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Ventura, am avut 470 voturi, poate nu ar fi bine sa indicam nume, atat timp cat a fost totul dupa perdea.
Eu multumesc tuturor si votanti pro mine si pro alti candidati! Asa este la alegeri! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Rog ce nu are legatura cu incercarea mea, sa fie sters, moderat sau creat un alt subiect.
Multumesc! Topic curatat Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Felicitari Ghinda, pentru curaj!!! Scorul final nici nu conteaza, era previzibil si nu cred ca a visat cineva cu ochii deschisi!
Cartile erau facute, zarurile aruncate, ramnsese un mic neprevazut, candidatura ta, care ar fi putut deveni periculoasa nestiind de unde sa te apuce si avand ca exemplu o situatie aproximativ similara la FRF, unde cei pasionati putin de fotbal stim ce sa intamplat. Piedicile, acuzele si mai ales "loviturile" de dupa ale "bravilor" vanatori ce isi trag poze cu trofeele altora, este o meteahna a natiei noastre si nu ar trebui sa ne uimeasca. Stiti cum este, cand intr-o bataie unul cade, se mai reped vreo doi trei "viteji" sa ii arda si ei un picior doua, sa dea bine in fata audientei si mai ales in fata celui ce a ramas in picioare. Este o atitudine de sluga, ce din nefericire, natia noastra a transformat-o in mare arta!!! Ce ma bucura este ca prin curajul tau Ghinda, sa nascut un precedent si poate la urmatoarele alegeri vom avea si alti candidati din afara grupului "de interese". Pana la urma cine ar fi crezut in urma cu un an, ca Macron va conduce Franta?!
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Multumesc!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Senzational! @Ghinda candidat!@Ghinda,
Aproape nimeni nu iese pe primul loc de la prima incercare. Este timp si la urmatoarele! Toata admiratia mea pentru incercare si inteleg cum e sa fi "nou intre old boys" (istoria vietii mele ca la 2-4 ani imi schimb jobul). Find din exterior stiu prea putin din ce au facut ceilalti cantidati. DAR cred ca tu ai reusit un lucru major, sa aduci Savage in tara si nu e lucru putin. In opinia mea a facut un lucur major pentru vinatoarea in Ro adica: - ai oferit sansa celor cu venituri mai mici sa inceapa acest sport. Acest sport nu mai e chiar elitist. Vinatoarea nu e ieftina si nu va fi niciodata dar ar trebui sa fie accesibila totushi si la un budget decent. - ai oferit o noua competitie pentru Remington, Winchester, Tika, etc. Oare citi din cantidati pot spune ca au facut acest sport accesibil pentru un public mai larg? CristianC
Ha....se pare ca am incurcat "Ghinzile". Mai sus vorbeam de Radu, dar discutia este despre altcineva. @Yogi, merci de corectie. Sa imi fie invatatura de minte sa intru mai des pe forum @Ghinda, bafta data viitoare!
82 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori |
Publicitate
|