| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cotizatie veterani de razboiModeratori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B
35 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Cotizatie veterani de razboiExact asta dar cu alte cuvinte am spus eu in primul raspuns de la care s-au inflamat spiritele.
Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: Cotizatie veterani de razboiSe pare că am pierdut lucruri importante...
Militarii care au plecat pe baza de contract în afara tarii sunt un soi de mercenari. Și știu discuții în care se dorea sprijin pentru a prinde un contract. Nu se poate invoca interesul național, vorba ăluia. Dacă ii lua obligatoriu, sau in concentrare, da. Și-a servit țara c-un și-o servește și un șofer de tir. Și ăla se expune la pericole și munca sa are x explicații ca fiind în folosul țării.
Re: Cotizatie veterani de razboiȘi, ca să nu vă mai certați, am aflat cum e cu reducerea aia:
Beneficiază de reducere veteranii de pe forum! Am zis!
Re: Cotizatie veterani de razboiPerfect!
Maine ma prezint la asociatie cu cererea si cu dovada ca am peste 1000 de posturi, rog un administrator daca poate sa-mi elibereze o adeverinta pentru numarul de postari. Va multumesc Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: Cotizatii veterani de razboi
Domn administrator imi cer scuze pt deranj si imi fac autocritica. Cred ca in timp ce scriam eu raspunsul ,ai scris si tu .Diferenta e ca tu ai scris trei cuvinte si ai dat "send" iar eu m-am mai uitat la un film sau pur si simplu am dat "trimite" mai tarziu.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
35 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 27 vizitatori |
Publicitate
|