| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Congres agvps din RomaniaModeratori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B
43 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Congres agvps din RomaniaCeva libertate la păsăret?Mugește flinta în rastel ca un taur la coridă!
Re: Congres agvps din Romania
Altă întrebare.... Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
![]() CZ USA Mallard 12/76,CZ 557 .30-06 S&B 4-16x,Viktor-deutsche drahthaar. https://www.pdfa.ro
S-a lamurit ceva legat de mesajul ala? Pana una alta s-a terminat cu o situatie tensionata. Acum ca e ordine si armonie, sper sa se concentreze toata lumea pe problemele principale ale vanatorilor (ma rog, macar ale asociatiilor daca nu ale vanatorilor Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Congres agvps din RomaniaPai daca i-ati tinut in brate! Pacat ca suferim si ceilalti pe langa afiliati.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Subscriu
Re: Congres agvps din RomaniaEu tot aștept sa găsească cineva vreo postare a vreunuia de pe aici în care se susține vreo persoană, cu funcție actuala sau trecută în AGVPS. Am pus provocarea asta și pe Facebook și un prost exemplifica cu un citat
" Multumesc conducerii..." Daca și formulele de politețe sunt considerate susținătoare și parțiale, atunci nu merită să mai stam de vorbă. Cum de altfel nici n-am mai stat. S-a susținut AGVPS ca reprezentant și ca formă de asociere deja existentă și s-a încercat de găsirea de soluții la problemele ce deja erau cerute în online. La unele chiar s-a reușit. Așa cum au fost alegerile alea cu reprezentanți liberi de funcții, ce au girat prin prezență și implicare, un vot corect. Ca a fost susținut prealabil, da, e adevărat. Dar e perfect normal. Anormal a fost ca s-au prezentat candidați fără pic de cunoaștere a problematicii, fără program, fără prezentare pregătită. Și mai anormal e ca se și așteptau sa câștige... Și grosier e ca mai apoi au reclamat ca au fost furați la numărătoare! "Mă, esti prost?! Mă, ești nebun!?" Acum, dacă tot au rămas gonașii strigând unii la alții, hai sa le dau eu un motiv să se apuce iar de treabă: Noul președinte este recunoscut ca o persoană cu mari probleme de imagine. Stie toată lumea. Dar, cât a fost vicepreședinte, a fost foarte implicat și foarte eficient în a susține interesele AGVPS. Așa că n-ar strica sa așteptăm și să sperăm că vom beneficia de eficiența noii echipe. In toate domeniile exista o perioadă de trei luni în care nici macar presa nu atacă aleșii nou instalați în funcții. In perioada aceasta n-ar fi rău să identificați și soluții la problemele ridicate.
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Congres agvps din RomaniaSunt de acord cu ce zice @teharau apropos de cele trei luni de proba, cu doua remarci:
1. Avand in vedere contextul legat de evolutia pandemiei de covid si de perioada electorala, ma indoiesc ca o sa vedem vreo iesire la rampa vis-a-vis de repararea imaginii vanatorii si vanatorilor, de promovare etc. Toti ar sari cu picioarele pe noi..."uite-i si pe astia, tara arde si baba se piaptana, criminalii profita de criza etc etc". Tot ce pot spera eu pe termen scurt, in termeni rezonabili, este gasirea unei solutii amiabile pentru reluarea vanatorii la pasari cat mai repede. 2. As fi (foarte) dezamagit daca s-ar incepe cu rahaturi gen "mostenirea grea", "situatia dezastruoasa mostenita" etc. Stiu ca poate fi tentant sa il demonizezi pe dl. Selaru, sa il faci responsabil de toate neajunsurile si lipsurile, dar si dl. Draganescu a fost pe acolo in calitate de presedinte executiv. Asta e o sabie cu doua taisuri...acum ca dl. Selaru nu mai este in functie, se pot implementa toate initiativele, proiectele si schimbarile bune care nu s-au putut face pana acum... Urez succes noii conduceri si sincer sper sa faca treaba buna. ps: @biriuck - mesajul a fost de la dl. Nastase is more fun in hunting with the handicap of the bow than is in hunting with the sureness of the gun
Re: Congres agvps din RomaniaDoamne ajuta ca eșalonul 2 devenit eșalon 1, sa reușească sa ne surprindă in mod plăcut! Și nu in 3 luni sau in 6, ci in 12! Nu este nimeni absurd sa vrea peste noapte ...
Teama rămâne! Nu poți sa faci abstracție de faptul ca poate fi doar o conducere menită sa-i fie atârnat de gât un dezastru. Pe principiul “ focul la ei”, apoi apar alții care doar arată cu degetul in urma și pozează in salvatori prin acțiuni nesemnificative. Repet, scenariul asta l-am văzut deja pe la alte federații și organizații, de alt profil.
Re: Congres agvps din RomaniaCred ca cea mai mare problema a vanatorii si vanatorimii din Romania este lipsa de imagine (pozitiva) si tinand cont ca suntem o minoritate destul de nesemnificativa, nu o sa reusim sa ne punem in aplicare planurile si strategiile fara o imagine imaculata iar acest lucru nu il putem obtine cu Iordache, Nastase, Isarescu si altii. Indiferent cat de competent a fost sau este Iordache, "actiunile" sale din trecut nu au cum sa il recomande pentru o astfel de functie.
12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
43 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori |
Publicitate
|