Dar si el este un ong, la fel ca voi. Doar ca format din 3 insi probabil. Si ales statutar
Am fost și eu preș la asociația mea
Ce mai tura-vura, ai de indreptat metehne!!!!!
Vanatorul alege!Moderatori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B Re: Vanatorul alege!Corect tati!
Dar si el este un ong, la fel ca voi. Doar ca format din 3 insi probabil. Si ales statutar Am fost și eu preș la asociația mea Ce mai tura-vura, ai de indreptat metehne!!!!! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Vanatorul alege!Felicitari!
Mult succes! E asociatie afiliata? Parca da. Asteptam scurte informari privind activitatea sau strategia. Comunicarea asociatiilor e unul din punctele slabe.
Re: Vanatorul alege!
![]()
Re: Vanatorul alege!Lui Biden nu i-a zis nimeni?
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Pai, i-a spus Trump, …, dar nu a vrut sa-l creada ca era din opozitie! 22LR; 9x19; 308Win; 9,3x62; 6,5x55; 12;
Re: Vanatorul alege!Am zis eu ca iese cu contradicții
Mai sunt chestii de completat. Multe! De exemplu, cine pe cine pune în funcție. Apoi, de ce. Care sunt așteptările. A nu se uita ca cine pune caută să aibă și cum scoate. Iar cel ce e pus, nu se mai lasă dus... Ăsta e despre sistem, nu despre Bogdan. Dar uite ca discutam despre Ventura ca despre Trump și Biden...
Are o târlă de organizații guvernamentale din toate domeniile care să-l consilieze și să-i spună că lucrurile nu mai stau la fel ca pe timpul când era lupul cățel. În cazul lui se poate admite o excepție, plus că nu pare a fi un catâr fixat în propriile copite. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Neah, asta este așa, doar de divertisment! Doar suntem latini: pâine, vin și circ! Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 44 vizitatori |
Publicitate
|