Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cotizație 2022Moderatori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, von BRAUN, Mircea-B
44 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cotizație 2022Salutare tuturor!
Ce cotizații s-au stabilit pentru 2022 la asociațiile unde vânați? Ma gândesc ca fiind jumătatea lunii decembrie, deja s-au stabilit valorile. In doua săptămâni, se pot plăti deja cotizațiile. La noi valoarea este de 1700 lei, cu reducere de 10% pentru plata integrala pana la sfârșitul lunii februarie. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Cotizație 2022100lei.Un pret corect!
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Cotizație 2022Pe o luna bre.
![]() Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Cotizație 2022Undeva catre 2500. Poate putin mai putin. Dar marita fata de anul asta.
Re: Cotizație 20220 lei. Vânătoarea se plătește!!!!!! Nu statul ca membru, ca să nu rămâi fără arme!
Asta este singura cotizație corectă. La o asociație care face vânătoare și nu trăiește ca celelalte pe spinarea prostului pe care nu l-a aparat marele agvps, ba chiar i-a încălcat dreptul constituțional la libera asociere. Și care este susținut tacit de toate asociațiile și directorii de asociații. Se trăiește bine fără să ai grija banilor, ci doar a propriei bunăstări! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Cotizație 2022
Adevarat graiesti Boss….
Cam mult pentru mine... Cu o medie de 300 lei pe zi, la 20 iesiri pe an, este o suma importanta, dar corecta. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Cotizație 2022Adică Bogdane, ai cost zero lei/ziua de vânătoare?
![]() ![]() ![]() Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Cotizație 2022Inteleg rationamentul tau cu 0 lei cotizatie.
Adica platesti doar iesirile. Noi iesim destul de mult in teren (spre 50 de iesiri pe an) si ar fi cam scump pentru noi sa platim ziua de vanatoare. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Tăică, voi sunteți din categoria, așa zici tu și nu am alte argumente, așa DA!!! Și eu aș da cotizație pentru cele 20-50 ieșiri la păsăret. Să am pe lângă casă. Și să fie. Dar meteahna de proprietar de fond încă am văzut. Și la directori tineri. Culmea!!! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Cotizație 2022M-am adaptat! Platesc ziua! De vreo 6 ani! (din cauza vanatului) Cotizatia e ieftina.
Re: Cotizație 2022Este o varianta buna, in anumite locuri, asta cu plata zilei de vanatoare.
Preturile sunt, in mare masura, rezonabile. PS: Alte cotizatii in tara, mai stiti? Multumesc. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Cotizație 2022La Ialomița 1750 de lei pentru acest an, dar la anul am înțeles că va sări de 2000 de lei.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Cotizație 2022Sunt curios la Suceava.Am inteles ca este peste 2000 lei.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Cotizație 2022La privat 1500.
Toti sunt privati, dar nu asta este ideea. 1500 lei pentru anul 2022? Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Cotizație 2022La Sălaj 1500.
Pentru 2022? Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Cotizație 2022Da. Am întrebat acum 2 zile.
Cum toti sunt privati, ca nu am inteles… Da, 1500 pe 2022.
Re: Cotizație 2022Toate asociațiile de vânătoare sunt private! Doar fondurile gestionate de RNP, fondurile de protocol și cele gestionate de către unitățile de învățământ cu profil cinegetic țin de stat.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Cotizație 2022Nu sunt private. Sunt simple ONG. Și sigur nu pot fi private sau de stat. Din păcate dezinformați lumea care citește și greșiți grav!!
P.S. Dar, sunt unii care pompează bani în ele sau care au înființat asociații. Nu insemnă că sunt private. Ex.: trei magnați pun de o asociație. Prin căi diverse iau în gestiune primele trei fonduri ca bonitate în căprior, 2 de cerb șamd. Mai adauga 5 membrii, poate prieteni, poate obligații. Și ăia 5 pun de o ședință statutară și schimbă memebrii fondatori, ăia cu banu'. Și gata, au rămas fără jucărie. Cum a pățit și șelaru. Și-a luat-o de la oamenii lui. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Daca sunt ONG-uri nu inseamna ca nu sunt private, asta apare de obicei la primul articol din statut asociatiilor “… persoană juridică neguvernamentală, de drept privat, apolitică, fără scop lucrativ, cu patrimoniu propriu…”
Re: Cotizație 2022Atâta vreme cât capitalul este privat, forma de organizare (oricare ar fi ea) este privata.
Dar asta contează mai puțin. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Cotizație 2022Rămân la ideea mea! Dezinformați când afirmați private!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Cotizație 2022Sa nu confundam capitalul cu forma de organizare. Asociatiile de vanatoare sunt ONG-uri. Asociaţiile de vânătoare se constituie pe modelul ONG-urilor, constituite prin libera asociere a cel puţin 3 persoane care deţin calitatea de vânător. Asociația de vanatoare, va dobândi personalitate juridică prin înscrierea în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor aflat la grefa judecătoriei în a cărei circumscripţie teritorială îşi are sediul. Asta ca sunt de drept privat, e o mare gogorita.
Re: Cotizație 2022Alinboboc, asociatiile de vanatoare sunt de stat?
Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Cotizație 2022![]() ![]() ![]() Nu suntem minunați? De stat nu, privați nu. ONG-uri, asta-i taică! Veriga lipsă nou descoperită. ![]() Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
44 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 89 vizitatori |
Publicitate
|