| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Unde sunt vanatorile de altadata?Moderatori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B
40 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Unde sunt vanatorile de altadata?Învățătoarea, Dumnezeu s-o odihnească, a fost prima care mi-a spus ca Gura bate curul. Mi-au spus-o apoi mulți, mulți de tot. Ultimul pe care îl țin minte e un fost șef de-al meu cu care încă țin legătura. Am avut de tras și tot nu m-am învățat minte.
O spun în ideea că poate o să citească vreun om cu scaun la cap și cu putere de decizie. Vânătorul chiar are ceva testosteron în vene. Iar testosteronul ceva cu alcoolul. Vânătoarea fără un strop de alcool, nu e vânătoare! Așa că, majoritatea vanatorilor apreciază un pic de alcool la vânătoare. Pe de altă parte sunt ceilalți. Cei care înțeleg că la vânătoare trebuie să te faci mici. Ca trebuie, musai, să bei mai mult ca ceilalți. Să arăți că tu ești miezul și că rău îți face, de fapt, apă. Aceștia din urmă nu au ce căuta la vânătoare. Sunt total de acord. Dar n-ai cum să-i dai deoparte. Așa că s-a ajuns că la șoferie, alcool zero! Dar, cum am spus mai sus, nu merge nene vânătoare fără picături de ochire. Şi ce face vânătorul, pe bună dreptate. În loc să bea un pahar seara, de rămas bun și de bună dispoziție după o zi cu și împreună cu prietenii, îl bea dimineața. Ca să aibe timp să iasă, în cazul în care pandarii așteaptă mașinile seara. Unii pe față, alții pe ascuns. Rezultatul? În loc să fi bine dispus seara când e arma-n toc, ești ziua,, când umblii cu pușca. Concluzia e ca interdicția mai mult a stricat decât a făcut bine. Găsiți fraților o alta soluție. O ulcea de vin iese la fiolă. Dar nu-i înmoaie reflexele și nu-i tulbura mințile vânătorului. La vânătoare beau și președinții, și regii și mojicii. Nu de acolo se întâmplă grozăviile. Ci de la neputință de a ne face ordine noi între noi. Luați interdicțiile astea neghioabe și înlocuiți-le cu ceva ce ne dă dreptul să hotărâm noi pentru noi. Rezultatele vor fi peste așteptări!
Re: Unde sunt vanatorile de altadata?Nu sunt de acord! Alcoolul și vânătoarea nu pot face echipă, este cea mai proastă combinație posibilă. Fără nicio picătură, așa este cel mai bine. Consider că interdicția cosumului de alcool la vânătoare, indiferent de cantitate, a fost cea mai bună decizie care se putea lua, etapa următoare fiind controale mai dese prin terenurile de vânătoare.
PS: Nu săriți cu ciomegele, sunt sigur că am dreptate, asta deoarece am studiat problema din punct de vedere științific. Forumula o găsiți mai jos. = ![]() Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Unde sunt vanatorile de altadata?Eu zic ca totul este o aiureala teoretica.In practica fiecare scoate la pauza de masa o sticluta de ..limonada. Se omenesc mesenii ,invitatii si apoi isi vad de "drum"6.
A trecut romanul nostru cu drguri si aur prin frontiera ce dreacu ae sperie el de "nu aveti voie". Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Unde sunt vanatorile de altadata?
Subscriu la asta atata timp cat este inainte si in timpul vanatorii. Dupa ce arma e in toc, liber la dat in ficat Corruptissima re publica plurimae leges
Si eu cred la fel. Problema este insa, ca ni se cere sa fie zero si dupa ce arma e in toc, pana ajunge in dulap.
stii ca si daca o scoti din dulap trebuie sa fie tot 0? parca imi si imaginez asa… cum vine controlul, nevasta cu muraturile de toamna in bucatarie, dai s-o scoti la cerere din dulapul ei (nu pe nevasta ) si auzi vocea divina "ia suflati totusi inainte, daca tot ati scos-o din dulap"ma intreb (retoric, evident) cati or merge la toaleta din benzinaria de tranzit SPRE vanatoare cu flintele dupa ei ![]() -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Unde sunt vanatorile de altadata?Asta e o prostie crasa, dar la ce sa te astepti de la asemenea oameni!?
Nici nu stiu ce sa fac, sa rad sau sa plang... Cred ca mai degraba e de plans...
Cu masura ar merge si inainte sau in timpul vanatorii. Un gat de vin fiert dimineata iarna, o inghititura de schnaps dupa ce e vanatul jos. O fac si nemtii cand vin pe la noi, noi suntem mai cu mot
40 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 39 vizitatori |
Publicitate
|