Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 09 Mai 2025, 20:26

Experiente intr-un magazin de arme

Forum dedicat discutiilor de interes general , cu specific vanatoresc , deschis tuturor iubitorilor si practicantilor acestei nobile arte . Va stam la dispozitie 24/24 ore !

Moderatori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, von BRAUN, Mircea-B

Re: Experiente intr-un magazin de arme

Mesajde adrian_ppp pe 17 Iun 2009, 17:55

De vreo doua luni cautam niste cartuse. Tot la NOVARM, intreb aveti xxxx?
- Vanzatoarea : incercati sapt viitoare
Peste doua sapt :
- aveti xxxxx ?
-aducem sapt viitoare
-merg si a treia oara si era un vanzator tanar
- aveti xxxx ?
-nu,maine aducem
Pai de 3 saptamani tot aduceti , asa mi ai spus si acum 3 saptamani
El ofensat - Stii ceva, nu mai aducem deloc!
pe un ton flegmatic, superior, o nesimtire iesita din comun.
adrian_ppp
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde vanatorul dibaci pe 17 Iun 2009, 18:11

ca sa fie treaba treaba hai sa vedem cum facem un topic -ceva gen stele ca la restaurante-si sa dam calificative sa stie omul la ce sa asteapta cand si unde se duce -eventual sa facem din asta o preocupare-cand vedem un magazin de profil pt ca sincer asa nu se mai poate.Asa or mai schimba ceva ca romanul nu stie decat de bici :wink:
vanatorul dibaci
Veteran

Mesajde pasha pe 17 Iun 2009, 19:41

de acord
locul 1 arrow de la gara de nord si cei de la beretta
locul 2 la egalitate arrow de pe mihai bravu si cel de pe mosilor
locul 3 cam scortosi vinzatorii dar merge top gun de pe mihai bravu
se poate sa fie si altele
unul bun era alka hunter de pe stefan cel mare dar s-a desfintat
pasha
Nou membru

Locaţie: BUCURESTI

Mesajde xeduard pe 17 Iun 2009, 22:13

Un om deosebit, nu stiu cum se numeste(inaltime medie, cu mustata), la magazinul Arrow de pe Mosilor. Fara sa stie daca am sau nu permis si spunandu-i ca nu vreau sa cumpar pe moment ,ci doar sa ma uit, sa ma interesez,...etc. Ar fi dat tot rastelul jos doar asa, ca sa pun eu mana pe toate armele, sa vad ce si cum...
Si cu toti care au mai intrat in magazin am vazut ca se purta la fel, iar asta de fiecare data de cate ori am mai trecut pe acolo. Apropos, de fiecare data cand am trecut pe acolo era spre sfarsitul programului, nu chiar la inchidere, dar oricum.
Desi nu aveam nevoie in mod deosebit, pur si simplu pentru deranjul lui, mi-am cumparat o cutie de Sauvestre.

Iar despre NOVARM... Ce sa spun... Vad ca mai toti am fost umiliti si tratati de tot rahatul, pe banii nostri dealtfel, de travestitul asta, asa ca cine o mai intra in magazinul ala...
xeduard
Nou membru

Locaţie: California

Mesajde andrey_hunter28 pe 17 Iun 2009, 23:18

,,Un om deosebit, nu stiu cum se numeste(inaltime medie, cu mustata), la magazinul Arrow de pe Mosilor.''

st de acord,am fost sa mi iau haine de acolo si foarte amabil mi a aratat si arme chiar daca nu venisem dupa asa cv,am fost cu un prieten sa-si cumpere un ij si fara sa opreasca avans sau ceva a tinut arma in rastel timp de o saptamana:D
andrey_hunter28
Membru activ

Locaţie: ilfov

Mesajde Ghinda pe 18 Iun 2009, 07:41

Care este Novarmul? Ala imediat dupa Arrow de la Obor? Daca da sa ii fut!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Mesajde adrian_ppp pe 18 Iun 2009, 07:51

Ghinda scrie:Care este Novarmul? Ala imediat dupa Arrow de la Obor? Daca da sa ii fut!

Novarm e pe Mosilor, gard in gard cu AGVPS, chichineata aia.
......
adrian_ppp
Veteran

Mesajde cybelle pe 18 Iun 2009, 08:28

treaba cu zeflemismul este treaba care se 'ia' acolo in magazin. asta pt ca toti , dar toti, inclusiv doamna aceea care vinde zici ca-s de la 'tara'..... [" sateni" adika] :lol:
una peste alta te analizeaza atent si te judeca dupa cum arati; daca este bine sa dea armele jos din rastel..sau este indeajuns sa le privesti de dupa tejghea si atat. din pct meu de vedere o mare eroare deoarece nu toata lumea 'ARATA CA ARE BANI'... dar 'daca pe iei asa ia invatat mama lor???' ce sa faci.... :)
pacat de pozitionarea magazinului, de preturile cu care 'candva' se faceau remarcati, cu brandurile de arme vandute.
insa cu cea mai mare siguranta eu nu mai merg sa iau ceva de la ei; sufera de ei prea tare...zici ca-s buricul pamantului.
acum revin si eu la afinitatile mele si completez:
merg la amis cu cea mai mare palecere. prefer sa merg pana la pitesti, ma leg cu inca 1-2 forumisti prieteni si luam cartuse, samd[sau altele] de mai multi bani, dar intalnirea este de mare calitate. poate incercam si un poligon, tot la amis si poate si o scrumbie ce inoata in vin alb...
cine stie pe unde te duce gandul la pitesti.... :D

respect
Vand carti de gramatica. E ieftine...
cybelle
Veteran

Locaţie: Magurele

Mesajde Ghinda pe 18 Iun 2009, 09:22

adrian_ppp scrie:
Ghinda scrie:Care este Novarmul? Ala imediat dupa Arrow de la Obor? Daca da sa ii fut!

......

Atunci sa ii fut pe amandoi!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Mesajde andrey_hunter28 pe 18 Iun 2009, 11:24

de Ghinda pe Joi Iun 18, 2009 7:41 am

Care este Novarmul? Ala imediat dupa Arrow de la Obor? Daca da sa ii fut!

la obor ala imediat dupa Arrow e Top-gun,e unu Cristi mai mult braconier decat vanator:))
andrey_hunter28
Membru activ

Locaţie: ilfov

Mesajde George08 pe 18 Iun 2009, 14:00

1) @ amis: """""""""""""""""""""""""""""""""""""" am pus mai multe ghilimele sa nu inteleaga cumva cineva ca am fost acolo si nu mi-a placut. Dimpotriva, abia astept sa trec sa arunc macar o geana.
2) In Top Gun nu mai calc. Nu prea e de locul 3 in top. Sau nu mai sunt altele in Bucuresti si de nevoie ... Apropo, MLD Guns, nu am trecut pe la ei, am vorbit doar la telefon, dar mi-au placut.
George08
Membru important

Mesajde Dima pe 18 Iun 2009, 14:17

Mai e unul ''tare'' pe Str. Doamnei, parca Top gun. Baietii sunt fara pereche. Pe langa ca niciun produs nu are pretul afisat, daca indraznesti sa intrebi ceva se uita la tine de parca ar zice "ce p.... mati ma deranjezi ma , de ce nu-ti vezi de treaba ''....Eu la astia nu le dau nota de trecere.
Dima
Veteran

Mesajde Adrian S pe 18 Iun 2009, 15:16

Ghinda scrie:
adrian_ppp scrie:

......

Atunci sa ii fut pe amandoi!

Tare :lol: :lol: :lol:
Adrian S
Veteran

Mesajde jon2004 pe 18 Iun 2009, 17:01

adrian_ppp scrie:De Amis nu vb , ca i facem publicitate.
Lumea stie ca daca mergi acolo pleci mancat, baut si cu banii luati. :)

Asta pentru ca tu nu stii , ca la amis vine cine vrea si plateste cine poate ! :wink: Ti-a luat banii pt ca ai avut ! :D :D
20
16
12
22LR
222RemMag
6,5x57
6,5x65
8x57
9,3x62
jon2004
Veteran

Locaţie: BARLAD,VASLUI

Mesajde drsoicatd pe 18 Iun 2009, 18:20

Dima scrie:Mai e unul ''tare'' pe Str. Doamnei, parca Top gun. Baietii sunt fara pereche. Pe langa ca niciun produs nu are pretul afisat, daca indraznesti sa intrebi ceva se uita la tine de parca ar zice "ce p.... mati ma deranjezi ma , de ce nu-ti vezi de treaba ''....Eu la astia nu le dau nota de trecere.

Ma mir ca abia acum s-a pomenit de ei. Eu unu cu astia as fi inceput!
drsoicatd
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde adrian_ppp pe 18 Iun 2009, 18:40

jon2004 scrie:
adrian_ppp scrie:De Amis nu vb , ca i facem publicitate.
Lumea stie ca daca mergi acolo pleci mancat, baut si cu banii luati. :)

Asta pentru ca tu nu stii , ca la amis vine cine vrea si plateste cine poate ! :wink: Ti-a luat banii pt ca ai avut ! :D :D

da?
adrian_ppp
Veteran

Mesajde Marius pe 19 Iun 2009, 13:14

radu scrie:La magazinul de pe Gheorghe Duca al Arrow am constatat aceeasi atitudine fata de clienti ca cea blamata in posturile anterioare. Suficienta si aroganta dusa la extrem de un individ

marius 45 scrie:Asa e Radu,pe Gheorghe Duca la Arrow e un ghertoi cu care nu poti sta de vorba

Persoana respectiva nu mai lucreaza la Arrow.
In numele firmei Arrow si a tuturor colegilor imi cer scuze cu sinceritate pentru neplacerile pe care le-ati avut.

In acelasi timp multumesc tuturor celor care au gasit cuvinte de apreciere pentru Arrow.
Stim bine ca mai sunt destule aspecte ce trebuie imbunatatite. De fapt, mereu e loc de mai bine.
Marius
Veteran

Mesajde dr.mihai.daniel pe 19 Iun 2009, 14:48

din bucuresti merg doar in trei locuri unde imi fac cumparaturile...in special munitie
la arrow de pe mosilor, unde i-l cunosc pe domnul de acolo de cand eram in liceu si e un domn
la arrow de langa obor, unde pe dan si mircea ii cunosc de foarte mult timp, si mereu s-au comportat impecabil
sau vorbesc direct cu Marius. mereu un domn.
iar daca vreau haine, cizme ...etc...merg in germania, la frankonia
(pana cand va aparea si la noi vreunul macar pe jumatate de aprovizionat ca si el, plus de asta dai un ban dar merita)
prima data cand am iesit de la frankonia eram ca si copilul din reclama la ciocolata.......
am si spus........am fost in paradis..))
dr.mihai.daniel
Membru important

Mesajde scirocco pe 23 Iun 2009, 15:23

N-are sens sa te enervezi cu astfel de specimene,mai bine, pur si simplu le dai "ignore" si asa ii arzi unde-i doare cel mai tare...la buzunar.Vad ca este o regula generala la magazinul cu pricina din Calea Mosilor(baraca din strada !), sa-si primeasca clientii dupa tipicul acesta,deja s-au aratat 6-7 vanatori sau hai sa le spunem mai bine clienti, pentru ca nu prezinta importanta mai mare decat calitatea de client intr-un magazin indiferent de profil.Ma alatur si eu acestora pentru ca si eu am avut de a face cu "acriturile" din acest "butic",unde ulterior nici nu am mai calcat pentru ca mi se pare ciudat sa fiu tratat cu "sictir" pe banii mei iar eu sa revin,ar insemna sa fiu masochist iar eu am pretentia ca nu sunt :lol: Am mai observat ca anumite tipuri de munitie erau mai scumpe decat la A,de unde imi achizitionez indeobste munitia,astfel ca mai un motiv in plus sa ma lipsesc de "serviciile" lor atat de "amabile".Asa cum am mai spus,cumpar "boabe" in general de la A :wink: de pe Mosilor si de unde imi convine pretul si cum sunt tratat.
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
scirocco
Veteran

Mesajde chivi pe 19 Aug 2009, 14:34

Salut si eu.Din cate vad,majoritatea au postat aici intamplari mai mult neplacute dar ce te faci cand dai peste prea multa amabilitate?Ca doar nu s-a schimbat mentalitatea romanului odata cu venirea crizei?Eu zilele trecute,ma dau in discutii cu un proprietar de magazin,nu zic de unde dar pe care multa lume il lauda.Ma arat interesat de un MP 153 si omul incepe sa-mi zica numai de bine,de ce la magazinul lui e 2600 de lei pe cand la altii e 3600.Din primul minut orice cunoscator si-ar da seama ca nu sunt un as in cunostinte despre armele de vanatoare,am multe de-nvatat recunosc ca e un subiect vast,dar sa mergi pana-ntra-colo incat sa spui ca tu aduci armele pe o filiera germana,de aici si faptul ca la el armele vin IZH MP prima linie de productie si nu IJ MP cazut de pe linie, ca la concurenta, mi se pare prea mult.Cred ca si asta e o alta forma de a lua clientii de fraieri in dorinta de ati vinde marfa.Omul de altfel,pe parcursul discutiei,a fost numai lapte si miere.Poate cineva sa-mi spuna si mie daca poate fi si adevarat ceea ce spunea?Si daca intr-adevar exista magazine in Ro care aduc si arme asa zise refuzate la controlul calitatii desi ajung sub acelasi nume de producator?

respect
Desteapta-te, ROMANE !!! Deci, inca dormim
chivi
Veteran

Mesajde marius 45 pe 19 Aug 2009, 21:23

Ala chiar te a crezut fraier? :mrgreen: Pai tot ce e IJ s a ieftinit,MP 153 atata e nou 2600 ,3600 era odata... .
Iar daca mai mergi pe la el explica i cat de bou e 'IZH MP153 ' scrie pe orice Baikal MP153 niciodata nu va scrieIJ
Daca esti din Buc. iti recomand ARROW de pe Mosilor...nu o sa ti para rau....
Salutare...
marius 45
Membru important

Locaţie: PE GRINDURI

Mesajde Sly_Fox pe 20 Aug 2009, 18:43

POZITIV
Un magazin de nota 10 este magazinul Arrow din Constanta ( cel de langa supermarketul Tomis).
De cate ori am intrat in magazinul acela, am ramas surprins de cat de bine sunt primiti clientii.
Doamna de acolo este de nota 10 plus.
Nu exista intrebare la care sa nu gasesti raspuns, sau articol de vanatoare care sa nu iti fie prezentat daca te intereseaza.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde Sly_Fox pe 20 Aug 2009, 18:57

NEGATIV :x
Magazinul AJVPS Constanta ( cel de la Casa de Cultura)
Sictir mare pe la magazinul asta. Am intrat odata sa intreb de niste cartuse si am primit raspuns dupa jumatate de ora. Intreband de o marca de cartuse, am primit urmatorul raspuns: Da ce, tu nu sti ca noi nu aducem marca de cartuse X. Am ramas uimit, mai ales ca nu mai intrasem in magazinul acela.

Episodul a avut loc acum vreo doi ani. In momentul de fata nu mai stiu cum mai este pe acolo, poate lucrurile nu mai stau asa rau.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde violiv pe 21 Aug 2009, 11:07

Pai ar trebui sa stii deja care magazin ce marci importa :mrgreen:

Nu te cunostea .... in general e de treaba si domnul de acolo dar e mai retinut cu strainii, altfel stai si jumate de ora la taclale chiar daca nu cumperi nimic si poti proba si incerca ce-ti doreste inima. Poate ca nu e conduita cea mai potrivita pentru un vanzator sa nu fie foarte amabil cu strainii da' pe unii nu-i mai poti schimba.
violiv
Veteran

Locaţie: Constanta

Mesajde Anndrei pe 31 Aug 2009, 15:30

adrian_ppp scrie:

......

Acolo e o afacere de familie, sint tata, fiu, si mama lui...m-au luat la trei-pazeste, desi am intrebat respectuos daca vind sh-uri...Cind au vazut autorizatia s-au mai imbunat, dar nu voi mai intra in magazinul ala decit cind e noroi si zapada afara; ca sa le fac mizerie in magazin. :lol:
Esti inteligent daca crezi doar jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care e jumatatea.
Anndrei
Veteran

Mesajde adrian negoita pe 01 Sep 2009, 00:20

Vad ca toti spuneti de prin bucuresti,pai daca e pe asa sa bag si eu una de prin provincie,si anume este un magazin in deva chiar linga AJVPS ,,,la mosu'' cum ii spunem noi,unde indiferent de ocazie sau inprejurare,am fost servit cu promptitudine,ba inca ma si invatat cum sa fac sa nu umblu dupa cai verzi pe pereti,sa mai si pierd timpul,ce sa mai vb este un dulce ,,mosul'' nostru,are el preturi un pic mai piperate,dar trecem cu vederea,ca nui bai,iar alt magazin este cel al lui Radu Bichis,unde tot la fel,se intimpla,te ia omul asta si te poarta prin paradisul armelor,de faci ce faci,si cumperi arma de la el,sau tot iei ceva din magazinul lui,doar din respect pt el !pt astfel de oameni tot respectul!
adrian negoita
Membru important

Locaţie: orastie

Mesajde xeduard pe 01 Sep 2009, 00:23

dar nu voi mai intra in magazinul ala decit cind e noroi si zapada afara; ca sa le fac mizerie in magazin.

:lol: Pe asta nu o stiam....
Tare!
xeduard
Nou membru

Locaţie: California

Mesajde adrian negoita pe 01 Sep 2009, 23:11

xeduard scrie:
dar nu voi mai intra in magazinul ala decit cind e noroi si zapada afara; ca sa le fac mizerie in magazin.

Tare!
am mai invatat ceva! :lol: :lol: :lol:
adrian negoita
Membru important

Locaţie: orastie

Mesajde Adrian S pe 08 Sep 2009, 10:44

adrian negoita scrie:Vad ca toti spuneti de prin bucuresti,pai daca e pe asa sa bag si eu una de prin provincie,si anume este un magazin in deva chiar linga AJVPS ,,,la mosu'' cum ii spunem noi,unde indiferent de ocazie sau inprejurare,am fost servit cu promptitudine,ba inca ma si invatat cum sa fac sa nu umblu dupa cai verzi pe pereti,sa mai si pierd timpul,ce sa mai vb este un dulce ,,mosul'' nostru,are el preturi un pic mai piperate,dar trecem cu vederea,ca nui bai,iar alt magazin este cel al lui Radu Bichis,unde tot la fel,se intimpla,te ia omul asta si te poarta prin paradisul armelor,de faci ce faci,si cumperi arma de la el,sau tot iei ceva din magazinul lui,doar din respect pt el !pt astfel de oameni tot respectul!

Daca "mosul" este dl. Alionescu atunci... jos palaria. O persoana deosebita.
Adrian S
Veteran

Mesajde Anndrei pe 08 Sep 2009, 22:55

adrian negoita scrie:
xeduard scrie:

Tare!
am mai invatat ceva! :lol: :lol: :lol:

omul cit traieste invata! :lol: si sa faca bine, dar mai ales "rautati" :)
Esti inteligent daca crezi doar jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care e jumatatea.
Anndrei
Veteran

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vanatoare discutii generale