| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Vanatoare colectiva versus vanatoare individualaModeratori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B
36 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Vanatoare colectiva versus vanatoare individualaNu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Vanatoare colectiva versus vanatoare individualaeu si cainele meu ! suntem grup restrans?
de colective is satul ca e singurul mod de a iesi la iepuri si fazani. si de grupuri restranse mi sa acrit de toti cu care am avut onoarea (oroarea) ...alta companie alt esec. singurul agreat e tatal meu!!! cu noaptea'n cap si sacul de atrape in spate, chematorile la gat ...si cainele pe langa mine. aia e singura vanatoare care o traiesc din plin minut cu minut cand se poate, unde se poate...dar sunt singur, nu ma deranjeaza nimeni, nu imi frectioneaza niciun talentat nervii, nu imi da sfaturi niciun expert.
Re: Vanatoare colectiva versus vanatoare individualadar daca sunt eu si cainii mei...inseamna ca sunt la vanatoare colectiva?
Re: Vanatoare colectiva versus vanatoare individualadoar daca le-ai facut permis de vanatoare, carnet de membru, asigurare si taxa platita
Re: Vanatoare colectiva versus vanatoare individualapai daca au pedigree ajvps...sau sunt inscrisi la ajvps si platesc taxa pt. ei...nu e valabil?
Re: Vanatoare colectiva versus vanatoare individuala
Nu e valabil. Trebuie sa le iei si pusca , altfel nu poti sa-i treci pe autorizatie Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
36 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 21 vizitatori |
Publicitate
|