calinescu victor scrie:Absolut tot din ce ati descris mai sus , altfel una fara alta nu prea merge !
si mie imi plac multe muieri....dar una imi ocupa cel mai mult timp
Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?Moderatori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B
41 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?
si mie imi plac multe muieri....dar una imi ocupa cel mai mult timp
Imi place conceptul de vanatoare cu tot ce implica el.Vanatoare=Panaceu
am facut sondajul pentru ca ma intereseaza daca ti se ofera Naomi Champel, Gina Evanghelista, Cindy Crawfort....sper ca nu le-am pocit rau numele... pe care o vrei prima?
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?interesante rezultatele sondajului....
din esantionul nostru doar 3% din vanatori sunt interesati de chinologia de vanatoare... am o intrebare....cat la suta din vanatoare se poate face fara caine? si ne mai interbam din ce cauza chinologia de vanatoare este in ro. la nivelul care este
Interpretezi sondajul intr-un mod pricinos. Sunt sigur ca multi vanatori sunt interesati de chinologia de vanatoare, dar nu neaparat pe primul loc.
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?Vanatoare cu pasari de prada
Give me Wings and i'll reach new Heights.
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?oau...caiarii au crescut la 4%
ne-au depasit soimarii
Cred ca multi si-ar dori sa practice vanatoarea avand alaturi unul sau mai multi caini de nadejde (am vazut cat poate fi de folositor), dar conditiile pentru asa ceva sunt destul de greu de realizat (spatiu, timp, hrana, medicamente,etc.) toate cuantificandu-se in sume importante de bani. Si toate astea le adaugi la cele obisnuite, adica pe arme, munitie, echipament, benzina, autorizatii, cotizatii, etc. Personal vreau sa-mi cumpar ceva, insa totul trebuie pregatit cu grija si in timp, ca sta gardianul si vegheaza (consoarta, manca-o-ar tata), care mai face si socotelile. Asta e
Re: Ce te intereseaza mai mult in domeniul vanatoarii?Pe locul I arta mânuirii armei de vânătoare şi/sau de altă natură. Şi după cum dau de înţeles cei care au fost la vremea lor campioni în domeniu, e o artă care se învaţă în timp, nu o ştiinţă exactă
Pe locul II "etologia diferitelor specii de animale salbatice"... caut o oportunitate de a studia animalele în mediul lor natural de viaţă, că de animale urbane cu 2 picioare şi zgardă pe post de lanţ la gât m-am săturat ~Nautilus
41 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori |
Publicitate
|