| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Vanatori, la arme!-petitieModeratori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B Re: Vanatori, la arme!-petitiePai nu sunt asha de fioros, dar mai bine nu intri peste mine in casa ca ma sucesc repede
E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: Vanatori, la arme!-petitie
http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... b-control/ Cu parere de rau tin sa va informez , ca in urma discutiilor dintre reprezentantii asociatiilor societatii civile ale detinatorilor de arme si reprezentantii IGP, acestia din urma au considerat, intr-un dispret total, sa nu tina cont de niciuna din cerintele legitime ale detinatorilor de arme. Proiectul de modificare al legii 295 a fost inaintat doar cu modificarile restrictive si nejustificate ,practic, ale politiei. The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Vanatori, la arme!-petitieCe-i asa de mirare;traim doar intr-un stat politzienesc.
De acord http://www.jurnalul.ro/stire-dreptul-la ... 22575.html The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Vanatori, la arme!-petitieAsta nu arata neaparat ca traim in stat politienesc,desi si asta,ci mai degraba scoate in evidentza oligofrenia multor angajati din fortzele care sunt puse sa ne apere,pe noi,pe simplii cetatzeni.
Re: Vanatori, la arme!-petitieDesi nu asta e topicul de glume nu ma pot abtine sa nu pun una care ilustreaza "capacitatea intelectuala" a unor "aparatori":
Examen la politie. -Ce capitala are Marea Britanie? Liniste. O voce din spate: -Da' ne-atzi spus sa invatam capitale de tzari, nu de mari.
Re: Vanatori, la arme!-petitieeu am inteles ca erau politisti comunitari....doamne sfinte....nu avem destui in politia nationala
cred ca-mi schimb optica....arme la liber....poate asa ramanem mai putini....sau raman cei care sunt mai buni puscasi....trebuie sa ma pensionez
Re: Vanatori, la arme!-petitieThe golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Vanatori, la arme!-petitiePai mai fratilor la ultima intrevedere cu cei dinIGPR reprezentantii detinatorilor de arme,vreo 5 la numar daca bine imi aduc aminte au intrebat citi colectionari ,detinatori legali de arme au fost prinsi in jafurile care nu se mai termina,raspunsul a venit sec,nu stim ca nu am prins nici unul,asa ca nu stim daca au fost detinatori legali sau nu,asa ca ce raspuns mai bun vreti?pt astia esti deja infractor cum ai iesit din burta mamei!
Re: Vanatori, la arme!-petitieAu ajuns la concluzia ca trebuie sa stranga si ei surubul.
http://www.primatv.ro/stiri-focus/trafic-de-arme.html E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: Vanatori, la arme!-petitieVrei sa-ti spun ceva?le va trebui vreo 40 de ani sa stringa surubul,pt ca asa e de tare inradacinat in capul americanului de rind ideea posesiei de arme incit ar renunta la multe dar la arme nu!ceva ceva vor face dar nu multe,pt ca aia sunt maniaci in domeniul armelor!
Nu EI, americanii, au ajuns la concluzia ca trebuie sa stranga surubul, ci primarul, care vrea sa stranga voturile antigunnerilor in campania de imagine si electorala. Aceasta problematica a agendei lui electorale e cunoscuta de ani buni. A fost si pe agenda lui Obama, dar , dupa cum vezi, a lasat-o in porumb... Chestia cu gunshowurile si vanzarile de arme intre particulari s-a dezbatut cu multi ani in urma in State, dar americanii privesc armele asa cum sunt in realitate: bunuri aflate in PROPRIETATE PRIVATA, asa ca nu poti interzice cuiva sa vanda conditionat(sau sa il obligi sa vanda, daca il mosteneste ) un lucru pe care il detine legal in proprietate,cum se intampla la noi. Daca un cumparator comite o infractiune cu arma cumparata, e problema lui in fata legii, si nu a vanzatorului. Tu, daca , de exemplu, iti vinzi masina la targ, ii ceri cumparatorului permisul de conducere si cazierul judiciar, sa vezi daca o poate conduce pe drumurile publice, sau daca nu are de gand ,in viitor, sa se duca la furat cu ea? The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Vanatori, la arme!-petitieAbsolut adevarat Cristi. Totul este doar o mare cacialma(ca de obicei). Vanatorule, stai tata linistit ca nu strange nimeni surubul in tara aia la capitoul arme. A, ca vor ...asta-i alta chiftea. Adrian Negoita, poti sa detaliezi te rog ce este cu cei 40 de ani? Nu inteleg absolut nimic. America a fost descoperita acum 400 de ani. Cred ca ai uitat un zero.
Primarul ala este doar un alt bufon caruia i-a venit randul sa stea pe scaunul din primarie. Toate actiunile oamenilor politici sunt foarte bine orchestrate si gandite. Si toate sunt cu bataie lunga. Nu este vorba de nici o scofala asa ca nu va mai grabiti sa trageti concluzii gresite. Oricum California si New York sunt statele cu ceke mai multe si mai mari restrictii la capitolul arme. Astea doua state se lupta intre ele care sa scoata cele mai aberante si mai absurde legi de tot felul. Si de fapt ce vorbim noi aici. Si primarul orasului respectiv nu a venit la primarie decat cu un singur scop. Exact ca in Romania sau ca in orice alta tara a lumii. Ia sa va vad, stie cineva pe sleau sa spuna de ce un nene face pe dracu in patru sa ajunga la primarie sef?
Re: Vanatori, la arme!-petitieDa asa este,am omis un zero,si cred eu ca nici chiar 400 de ani,nu le-ar ajunge!
Re: Vanatori, la arme!-petitieMai oameni buni! Eu am gasit stirea si am puso aici sa o vada si cei care nu au vazut-o. Cine a ajuns la concluzia ca tre sa stranga surubul, nici ca-mi pasa, cert este ca au ajuns la concluzia asta, dar nu tre sa-mi datzi carje pe spate pt. asta. Daca vretzi un motiv, vi-l dau chiar acum. Mie nu-mi place ca la noi avem o restrictzie asa la arme, dar nici nu sunt deacord ca tot nebunul sa mearga la targ si sa-si cumpere o arma de foc letala, din materialul de mai sus se vede cum oricine poa sa-si cumpere o arma, ca si cum si-ar cumpara paine. Deci cu asta chiar ca nu sunt deacord.Dar asta e doar parerea mea ,altzii fac legile, nu eu.
P.s. In Romania nu a-sh fi deacord cu un astfel de comert, in America sa shi le vanda la cofetarie daca vor. E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: Vanatori, la arme!-petitie@Vanatoru77...
Ai scris : "Daca vretzi un motiv, vi-l dau chiar acum". Te rog din suflet da-mi si mie motivul.... respecte
Motivul este ca ,multzi sunt deacord cu un astfel de comertz si eu nu, de aici se ajunge la carje pe spate. E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: Vanatori, la arme!-petitiehttp://www.antena3.ro/stiri/romania/jaf ... 80163.html
La cum merg lucrurile pe la noi, chiar ma mir ca cel ce a tras cu arma in hoti nu a fost inca arestat si arma acestuia confiscata doar pt. simplu fapt ca s-a aparat de hoti !!! Parca si vad ca peste ceva timp hotul inpuscat il va da in judecata pe cel ce a tras. Si va si castiga procesul. Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare.
Albert Einstein
Asta doar daca esti prost ochitor E preferabil ca la proces sa fie doar cuvantul tau,daca intzelegi ce vreau sa spun
Re: Vanatori, la arme!-petitiedaca romanii ar avea acces la arme cati dintre ei si-ar cumpara arme dupa parerea voastra , eu sunt convins ca foarte putini , un prieten [ posesor de pistol cu bila de cauciuc ] imi spunea ca a ramas noaptea pe camp ca sa-si pazeasca ogorul increzator in ;bila ' din dotare dar cand a vazut cati erau hotii a abandonat si masina si a luat-o prin porumb , ehei sa fi fost o arma mai serioasa cred ca ar fi fugit hotii
Re: Vanatori, la arme!-petitieThe golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Vanatori, la arme!-petitieSi uite asa ne apucam iar de bisnita. Luam cartuse de la rusi si le vindem la suprapret la americani.
Re: Vanatori, la arme!-petitieImi imaginez acest clip prezentat conducerii Politiei Romane, apoi imi imaginez comentariile aberante care vor urma.
Clipul este o spune foarte pe sleau ce inseamna legile tip gun-control. Check this out : http://community.livejournal.com/gunlovers/12609.html Moose_Masta P.S. Pt cei care stiu engleza mai putin, dati un pic volumul mai tare si ascultati atent, ca mesajul este foarte usor de inteles.
Re: Vanatori, la arme!-petitieSuper tare faza cu asasinii stresati!!! Cu adevarat, cei care se grabesc sa strige "jos armele" ar trebui sa se gandeasca de doua, sau chiar de trei ori.
Re: Vanatori, la arme!-petitiehttp://www.antena1.ro/index.php?page=ne ... rentPage=2
Dupa cum se vede, politia ne protejeaza! The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Vanatori, la arme!-petitieMama ei de viaţă
În martie '90 un fitingău de pe strada noastră î-mi spune-a pe un ton de descălecător că suntem doar 5 familii de români în zonă. Cînd l-am informat că doar două deţinem arme şi putem organiza un pluton de infanterie, s-a dat dus şi noapte bună. Din acel momemt în zonă a fost linişte şi respect. Trăim într-o zonă civilizată, nu? La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
.... pai Politia ne protejeaza, i-a prins...; procurorii decid sa -i prezinte sau nu in fata judecatorilor pentru mandat , iar cei din urma decid sa-i retina sau nu pe timpul cercetarii. Deci, Politia ne protejeaza....atit cit este lasata s-o faca. Românului nu trebuie sa i-o tragi. Îl laşi în pace , că şi-o trage singur.
Re: Vanatori, la arme!-petitieAm mai spus-o si o repet,politia are mainile legate,nu are ce face,ii culege de pe drum ii aduce la procuror asta ai duce la judecator care le da drumul,asta este romania tara unde poti sa te trezesti foarte usor victima unor descreierati!
Corect, politia are mainile legate, atunci de ce politia se lupta din rasputeri sa-mi interzica dreptul de a avea, legal, arme de aparare?De ce imi ingradesc dreptul meu la viata si aparare, atunci cand ei nu sunt capabili sa-l asigure? The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 22 vizitatori |
Publicitate
|