| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Vanatori, la arme!-petitieModeratori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B Re: Vanatori, la arme!-petitieNu de mult am aflat si cine este Maricica-sefa pe aceasta planeta. Pe numele sau adevarat rebecca peters care inarmata cu gramezile de bani pe care "nepretuitul" george soros i le pune la dispozitie face jocul marsav al Natiunilor Unite in interzicerea totala a civililor de a detine arme de foc.(o s-o vedeti pe dereglata hormonal la mijlocul clipului)
Aceasta scarbavnica creatura care se crede Maica Precista a ajuns cel mai inversunat inamic pe aceasta planeta al detinatorilor de arme de foc. Din pacate in Anglia si Australia jocul i-a reusit si cetatenii celor doua tari au ramas fara dreptul de a se apara. Rezultatele(cel putin in Anglia) sunt inspaimantatoare. Rata criminalitatii a crescut cu 40% si este inca in ascensiune. De mentionat este si aceasta organizatie mondiala (din ce in ce mai dubioasa) pe numele romanesc prescurtat ONU, ai carei membri se straduiesc din rasputeri sa raspunda pozitiv la comanda sefilor(persoane private) care le platesc salarii uriase pentru ducerea la indeplinire a solutiei finale ce ni se pregateste de foarte multi ani. Scopul este foarte clar: aducerea populatiei civile de pe planeta in imposibilitatea de a mai spune NU niciunei decizii indiferent cat de dureroasa ar fi aceasta. Ne vor sclavi umili si obedienti. Stiu ca voi cei care stati inca in Romania sunteti si asa torturati zilnic de noi legi si noi restrictii si n-am vrut sa mai pun si eu sare pe rana, insa urat sau frumos, adevarul trebuie sa fie cunoscut asa cum este el. Ascultati ce se discuta la sedintele ONU in conditiile in care o jumatate de planeta moare de foame. Apropo, cu ce ar trebui sa se ocupe ONU ? De ce a fost creata aceasta organizatie ? Are dreptul vreo organizatie mondiala sa spuna unei tari ce trebuie sa faca si ce nu ? Are dreptul sa se amestece in politica interna a vreunei tari ? Ei bine iete ca mai nou are-n-are ARE. Si asta-i doar inceputul.
Re: Vanatori, la arme!-petitie"Maricica-sefa" cred ca e pe invers la cum arata. E trist ca o asa creatura se poate amesteca in probleme ce lezeaza dreptul oamenilor de rand de a detine arme de foc. Ca si cand pt a ucide pe cineva ai neaparat nevoie de arma de foc... Cred ca sunt multe persoane care gandesc ca "Maricica sefa".
Va povestesc o intamplare petrecuta chiar in dimineata aceasta. Nu stiu daca vi s-a intamplat sa fiti nevoiti sa ajungeti cu arma la serviciu. Am patit-o eu, in conditiile in care nimic nu ingradeste accesul cu arme in institutie si mai ales in conditiile in care directorul mi-a interzis sa mai imi iau zile din concediul legal de odihna sau sa mai apelez la invoiri, ca tot omul care mai are de rezolvat una sau alta. Asa am fost nevoit sa merg la prima ora a diminetii la serv. arme si munitii pentru a mi se inregistra carabina in permis, iar apoi a trebuit sa merg la servici fiind deja in intarziere si nu am mai trecut sa las arma acasa. Nu am riscat sa-mi las arma in portbagajul masinii, ci am luat-o cu mine in birou. Directorul meu, cum a vazut husa in care se afla si arma m-a chemat imediat si m-a poftit sa merg linistit sa-mi duc arma acasa, ca trebuia sa-l anunt ca am treaba, etc. Razbatea din el duhul blandetii intr-un mod in care m-a pus pe ganduri. Am plecat pana la urma si mi-am dus arma, iar la intoarcere am aflat lucruri uluitoare legata de gandirea lui. A rugat colegii sa consulte contractul colectiv de munca pt a vedea daca contine restrictii cu privire la arme...bineinteles ca nu contine asa ceva. Dupa ce s-a lamurit cu asta, s-a dus glont la directorul general ca sa-i povesteasca treaba asta, a ridicat tot administrativul in picioare, firma de paza, etc. Motivul ? Mare bresa de securitate in firma, iar in caz de concedieri colective, daca vin lucratorii, in cladire, cu arme asupra lor si avand intentia de a-si impusca sefii ?? Uite asa m-am dumirit si eu de ce radia atat calm si blandete cat am avut arma in birou... deci cam la asta se gandesc unii. Acum ma intreb ce pot face ca sa impiedice accesul cu arme in cladire... o optiune ar fi sa modifice contractul colectiv de munca, dar ma intreb daca nu pot fi dati in judecata de careva care are dreptul sa poarte arma pt aparare din cine stie ce motive aparte si se teme pt viata lui... alta optiune ar fi sa puna detectoare de metale si sa tina oameni de la paza special pt a controla lucratorii si vizitatorii daca sunt inarmati. Oricum, mentalitatea asta, este deosebit de maro. Dar poate ca sunt eu exagerat si nu gandesc in spirit civic...
Re: Vanatori, la arme!-petitieNu are nicio legatura contractul colectiv de munca. Un simplu regulament de ordine interioara e suficient.
Re: Vanatori, la arme!-petitieto @cristi74
Si eu mi-am inmatriculat arma tot dimineata, dupa care am luat-o la birou de frica sa n-o las in masina. Insa spre deosebire de tine, colegii de birou, inclusiv directorii, au fost incantati sa se joace cu ea, vorbesc serios
Re: Vanatori, la arme!-petitie
Si colegii mei ar fi vrut sa admire puscoacea, dar ce sa te faci cu "inteleptul" satului ?!...
Re: Vanatori, la arme!-petitieUneori, cand vin de la vanatoarea de dimineatza,iau arma cu mine in birou si o rezem de peretele din spatele meu,cu tocul "ranjind" catre usa de acces in birou,lasand sa se vada si o parte din pusca.
Toti cei care intra in acea zi la mine sunt excesiv de politicosi
Re: Vanatori, la arme!-petitieNu se intampla numa peste ocean: 26.000 de arme scoase recent de pe piata in Landul Saxonia in urma unei actiuni de "colectare" benevola.....au sfarsit la topit si landul a devenit "cel mai curat"....
http://www.spiegel.de/video/video-1045023.html
Extraordinar domle', ce oameni, ce vointa, extraordinar, n-am cuvinte, m-am inecat de admiratie. Da' cand ma gandesc la cat trebuie sa strang eu acum din buci sa-mi iau si o carabina, nu ma pot abtine sa nu ma intreb de ce mama dreaq' nu doneaza armele alea vanatorilor din Romania de exemplu, ma refer aici la cele de vanatoare, daca tot vor sa renunte la ele si sa se "curate" spiritualiceste, sa-l gaseasca pe Jesus sau pe Buda, sau mai stiu eu pe cine? Zau asa....
![]() The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Vanatori, la arme!-petitieThe golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Sigur ca pot sa-si aleaga calea (culoarea), dar as fi fost tare bucuros de o donatie
....adica cam ,,asia civa''??? pai vreau si eu un job de asta)))))))) Desteapta-te, ROMANE !!! Deci, inca dormim
Re: Vanatori, la arme!-petitieto @chivi
Aaa, nici chiar asa, cu arma aia cred ca m-as gandi si eu de doua ori inainte de a ma "juca" cu ea. Daca ma gandesc mai bine, pana la urma chiar merita, pentru ca nu te intalnesti de multe ori in viata cu asemenea calibru (cel mai probabil niciodata). Fandezi, epolezi cat poti de bine si de strans si...........trosc.
Re: Vanatori, la arme!-petitieFelicitari pentru initiativa!Am semnat si eu!Respect
Re: Vanatori, la arme!-petitieSpunetimi, fratilor si mie ce arma este aia
sa nu mor si eu prost
Re: Vanatori, la arme!-petitieEste o AKA în calibru .577 T-rex Calibru-i meseriaş La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: Vanatori, la arme!-petitieDupa modul de incarcare si curentii turbionari de la gura tevii in momentul focului este mai de graba un Moet Imperial in calibru .566 Hell.
Re: Vanatori, la arme!-petitieScuze pentru răspunsul laconic. E "African Killer A-Square", model Hannibal, produs de A-SQUARE COMPANY, LLC , SD - USA. La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: Vanatori, la arme!-petitieMa duc sa-mi cumpar una,
la Ranger in localitate a aparut doi elefanti.
http://www.antena3.ro/stiri/externe/pis ... 93510.html The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Vanatori, la arme!-petitieSe poate si asa! Sa vedem daca se va aplica precedentul Iovan in acest caz!
http://replicaonline.ro/un_tanar_a_fost ... 19382.html The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Vanatori, la arme!-petitieChicago este un oras extrem de periculos. Este un mega oras, iar controlul scursurilor de catre Politie este anevoios. De cativa ani vad la televizor numai nenorociri care se intampla in acest loc si in special victemele sunt elevi care se duc sau vin de la scoala.
Am fost in Chicago de nenumarate ori insa numai ziua si numai in zone relativ sigure(nimic nu e sigur). Criminalitatea este in crestere in zona si interzicerea armelor scurte nu a facut decat sa sporeasca avantajul putregaiurilor societatii care oricum sunt inarmati. Dupa ce o sa si-o fure cativa nu de la Politie, ci de la cetateni cu siguranta ca se vor gandi de doua ori inainte sa ameninte pe cineva cu arma. Florida este renumita pentru hotararea cu care cetatenii isi apara vietile in fata atacurilor criminalilor. Toata lumea are arma, iar criminalitatea este cu mult mai scazuta decat in zona Chicago sau California unde accesul la arme este garantat doar criminalilor. Oamenii in general nu vor sa invete "the easy way" pentru ca asta este natura umana. Oamenii in general nu invata de cat "the hard way". Pana nu si-o fura, omul traieste cu ideea ca "mie nu mi se poate intampla". Dupa ce si-au incasat-o devin avocati inflacarati cauzei. De rasu-plansu !
Mai multe detalii http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... -fure.html The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Vanatori, la arme!-petitieDaca nici asta nu e legitima aparare atunci am dat-o dracu'
In principiu, legitima aparare actioneaza la simpla prezenta a cuiva neinvitat la tine-n batatura.Nici nu mai e nevoie sa ma bat parte-n parte cu individul. Ce ma fac daca sunt mai maruntel si mai firav si colac peste pupaza mai sunt si fricos? Intai trag si dupa aia intreb ce cauta la mine-n curte
Re: Vanatori, la arme!-petitieDupa parerea mea,batranul va scapa dar evident dupa ce va fi cercetat de organe cu mare rigoare ca deh,trebuia doar sa-l ameninte pe talhar, nu sa si traga.Oricum lucrurile par clare in ceea ce priveste legitima aparare dar sunt foarte curios daca va mai primi arma inapoi si nu vor gasi tertipuri sa o ridice definitiv din diferite motive:varsta,proba la dosar,etc.Ar trebui medaliat batranelul pentru curaj si sa i se restituie arma sa se poata apara in continuare de eventualele represalii ale familiei mexicanului.
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Vanatori, la arme!-petitiePai eu cred ca nici nu sufera comparatie situatia batranului din povestea asta, cu cea a lui Adrian Iovan. La Iovan chestia a semanat, din ceea ce a povestit, "oarecum" a executie (desi smecherul ala nu avea ce cauta in casa lui neinvitat), pe cand aici omul si-a incasat-o (coaste rupte, etc) cu alte cuvinte viata chiar i-a fost pusa in pericol. Cum adica trebuia doar sa-l ameninte, nu sa si traga? Pai a tras fiindca nemernicul ala il omora cu bata, ce sa mai ameninti. Garantat va fi achitat, e o situatie de legitima aparare fara discutii. Iovan l-a impuscat pe ala in timp ce nenorocitul fugea sa sara gardul inapoi, pe cand batranul asta s-a aparat de o agresiune fizica directa, de un pericol nemijlocit si iminent. Iar arma de ce sa o retina Politia, daca omul o detine legal si este apt medical? Parerea mea. Sanatate si respect.
Re: Vanatori, la arme!-petitieSunt doua cazuri diferite. Iovan si batranelul de 79 ani. Iovan la executat pe acel tanar,
nu ca la prins la furat, i-i dadea la buci Romanitei, si barbatul find gelos ia traso la capatana. In cazul lui mosulica a fost pe bune legitima aparare, cred ca procuratura va tine cont de acest aspect. Eu bagam cartuse in hot de-l recunosteau astia numai dupa A D N. Bravo tataie ai dat un exemplt , poate vor tine minte acei care fac legile ca proprietatea este inviolabila, ai pus piciorul pe proprietatea mea fara acordul meu, te execut.
Re: Vanatori, la arme!-petitieSa-i dea Domnu sanatate lui Tataita, sa poata trece peste aceasta grea incercare si sa poata povesti patania la un pahar de dupa multe vanatori de acum inainte!
In ce priveste hotul D-zeu sa-l ierte de pacate, ce a cautat a gasit. Referitor la arma, ar fi pacat daca nu chiar ilegal sa-i fie ridicata, legitima aparare este evidenta. Insanatosire grabnica Tataita! UMC 22LR, Mossberg pump 12/76, Benelli Argo 300wm
Corect.
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 32 vizitatori |
Publicitate
|