Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Record de audienta www.vinatorul.roModeratori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, von BRAUN, Mircea-B Re: Record de audienta www.vinatorul.rone dorim sa dezvoltam discutii care sa aduca valoare acestui forum, discutii de interes general si nu "pastile" care sa atace pe unul si pe altul
Cat despre off, avem topic separat
Re: Record de audienta www.vinatorul.roLuna Vizite Afisari Procent
Februarie 2009 39.768 395.822 -6,43% Ianuarie 2009 42.502 449.076 +36,90% Decembrie 2008 31.046 308.221 +4,60% Noiembrie 2008 29.681 292.383 +9,62% Octombrie 2008 27.076 223.700 +18,96% Septembrie 2008 22.760 196.204 +7,79% August 2008 21.116 179.671 +12,34% Ca sa revin la subiectul acestui topic - prezint statistica de mai sus - ea este publica si se gaseste aici - http://stat.trafic.ro/stat/vinatorulro/ ... luna/#stat Dupa cum vedeti uzina "duduie" ( in 6 luni s-a dublat numarul de vizitatori !! ), dar mai sunt si citiva nemultumiti , carora nu avem ce le face pentru a nu scrie si nici nu intentionam sa ii banam . Doar dorim sa ne concentram pe calitate si pe trafic - deoarece prin trafic apar liderii de opinie si dezbaterile generoase si pline de continut . Ce se va taxa si pe viitor vor fi "pastiele otravite" , plasate drept off topic . Nu le vom taxa pentru ca deranjeaza administratia sau moderatorii , ci pentru a respecta munca celorlalti colegi de-ai nostri de Forum si pentru a tine informatia intr-o forma lesne de citit . Ne gandim sincer ca daca tot ne pierdem vremea pe aici sa ne respectam unii pe altii , in baza unor reguli usor de respectat si destul de clare . Nu cerem decit un dialog public civilizat . Cifrele sunt seci si nu au ambitii personale ! Credem in statistica si asta ne arata ca suntem pe un drum bun , indiferent de citeva pareri razlete . Respect
Re: Record de audienta www.vinatorul.ro
Multumim. E mai putin important ce credem noi, cat faptul ca genul asta de pastile scad valoarea si calitatea informatiei de pe forum. Cum spunea si Val, asta e motivul pentru care reactionam. A bana pe cineva e simplu de tot, dureaza cca 10 secunde . Am incercat insa intotdeauna sa gasim o cale de dialog. Cand nu se poate ...asta e, nu se poate. Va multumim oricum voua, celorlalti. @moose - catalinim e un vechi " vesnic nemultumit " care vaneaza topicuri in care sa-si plaseze nemultumirile. E a doua si ultima data cand face treaba asta fara consecinte.
Re: Record de audienta www.vinatorul.roRog administratorii sa-mi stearga contul si toate postarile.
Multumesc!
Re: Record de audienta www.vinatorul.roAtitudine teatrala ! Nu o sa cadem acum in misticism , doar pentru ca Dvs nu mai doriti sa postati aici .
![]() La solicitarea Dvs - solutia aleasa este ban pe user si IP . Grea decizie , fara suport judecat din partea administratiei ( adica - la cererea clientului ! ) , dar cind cineva isi doreste si cere sa fie restrictionat gratuit , ce putem face ? Postarile Dvs ramin ( semnate ca atare - ca atunci cind le-ati scris ) ) , pentru ca de la ultima "schizma papala" am comunicat ca nu mai stergem nimic din content . Va urez "c....t pe tevi in continuare si mult vanat in catare" . Poate cu timpul ne veti lamuri si pe noi ce v-a determinat sa alegeti acesta cale de comunicare . Din cate va cunosc , v-am cuantificat ca un tip complicat , complex si neinteles , dar cred ca aici gaseati o multime de prieteni cu care sa va rezolvati macar o parte din aceste probleme , prin dialog civilizat . A fost alegerea personala si eu nu ma simt dator cu nimic din banul acordat urmare cererii Dvs . Respect
Re: Record de audienta www.vinatorul.roUnii vin, altii pleaca... Pacat !
![]() Succes ! 8 x 68 e tata lor ...
Re: Record de audienta www.vinatorul.roCit timp pastram tinuta forumului - eu zic ca este mai putin important sa cuantificam "nemultumitii" , care sunt in pondere minima , fata de restul colegilor .
Respect
Genial! Buna de motto. ![]()
Ce-i drept! Pe de alta parte, decat 5000 de membrii carcotasi mai bine asa.
Re: Record de audienta www.vinatorul.roEu consider ca plecarea unui frate vanator este un semn rau. Acum mai multe saptamani am mai citit postarea unui alt frate vanator care isi anunta intentia de a pleca de pe forum.
Si eu sunt de acord ca pentru prosperitatea "musuroiului" trebuie sa piara cateva surate furnici, insa revenind din sfera citatelor din carti la viata reala, cred totusi ca ar trebui sa existe ceva de genul "interviu de final" sau ceva prin care cel care vrea sa renunte la practic propria comunitate sa poata sa isi exprime (fie si pentru ultima data) nemultumirile si motivele care l-au determinat sa plece. Cred ca ar putea fi ceva constructiv. Consider ca aceasta comunitate a vanatorilor din Romania are si asa o gramada de dusmani din exterior si deci nu ar trebui sa aiba dusmani si din interior. Cred ca 99% din neantelegeri ar putea fi rezolvate totusi prin dialog. dar asta este doar parerea mea personala Stima, Moose_Masta
Re: Record de audienta www.vinatorul.roMoose,
E mult adevar in ce spui tu si eu vad orice " plecare " ca pe o pierdere, insa cu unii se poate ajunge la pace iar cu altii nu. Catalinim chiar este o pierdere, omul ala discuta in principal despre vanatoare. Insa noi trebuie sa mentinem o conduita aici, altfel se alege praful. Fiecare are momentele lui cand exagereaza sau sare calul si dupa cum bine stiti cu totii suntem toleranti. In cazul asta a fost optiunea lui. Legat de celalalt " frate vanator " - si de fapt motivul discutiei - aici ma refer la " gigi." : ala era un cont creat de niste persoane care aveau ceva de impartit cu un membru al forumului in viata reala. Intrau pe contul ala pe rand si singurele lor postari erau pastile veninoase la adresa respectivului forumist. In care nici macar nu spuneau ceva concret, erau doar pastile. ce au ei de impartit in particular e problema lor, forumul nu e lada de gunoi, aici vorbim despre vanatoare si nu reglam conturi personale. Tie ti se pare o pierdere inchiderea acelui cont ?? Cel de care se luau a avut o conduita ireprosabila pe forum. Nu era firesc sa intervenim? Si de la asta, cadem in povesti melodramatice de genul ' imi iau jucariile si plec" . So what ? Sunt aici oameni care posteaza de 5-6 ani! Si chiar AU CEVA DE SPUS ! De ce sa fie obligati sa inghita asa ceva ? Ne transformam in OTV sau ramanem Vinatorul.ro ? Asa ca : mai bine mai putini cu unul, dar la fel de uniti.
Re: Record de audienta www.vinatorul.roMoose- chestia cu "interviul de final " ...hai sa fim seriosi. Chiar e nevoie de asa ceva? In fapt exista trei situatii : 1.cineva o ia razna, i se atrage atentia si intelege de vorba buna. Situatia s-a rezolvat si avem pace.
2.Cineva o ia razna, i se atrage atentia odata, de doua ori si face o chestiune de mandrie din asta. We got a problem. 3.Cineva intra pe forum in mod voit si dovedit pentru a cauza neplaceri. Aici nu exista nici o concesie.
Re: Record de audienta www.vinatorul.roCu interviul de final....era doar o idee care mi-a trosnit in cele doua secunde de gandire intre scrierea a doua idei. In rest ai dreptate si chiar nu ai ce sa faci in momentul in care cineva se autoexclude. De fapt atunci el este cel care se sacrifica singur si nu este "sacrificat" de altii.
Ce sa mai zic, imi pare rau cand pleaca cineva. Cred ca ar fi potrivit ca motto-ul acestui forum sa fie : "United we stand". Stima Moose_Masta
Re: Record de audienta www.vinatorul.rocu audienta....eu propun sa incepem un topic despre niscai scandal sexual si atunci sa vezi adudienta
![]() sau orice alt scandal...dar scandal sa fie ![]()
Nu me intereseaza genul ALA de audienta. Lasa sa-l faca altii.
Re: Record de audienta www.vinatorul.rodar pagina cu fotografii? a disparut?!!
Re: Record de audienta www.vinatorul.roPersonal cred ca e bine sa ne concentram asupra chintesentei forumului. Este un forum de vanatoare si pecuit. Intr-un astfel de forum primeaza discutiile referitoare la vanatoare si pescuit: Optica (bineintelesc ca aleg asta ca fiind cel mai important
![]() Cateodata am impresia ca unii sunt cam prea sensibili iar altii cam prea certareti. Eu nu am participat pe acest forum pe vremea "marilor razboaie" ![]() Eu unul ma simt in continuare foarte bine printre voi si daca as fi american mai ca mi-ar veni sa zic "and I love you guys" ![]() I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Iar noi ,,TI IUBIIM'' pentru ca nu esti))))))))))))La naiba,ma simt mai bine acum ![]() ![]() ![]() Desteapta-te, ROMANE !!! Deci, inca dormim
Re: Record de audienta www.vinatorul.roCe face Tranan acuma se numeste filozofie pe felie. Deci se departeaza de chintesenta forumului. Iar ce fac eu constatand asta cu voce tare se numeste zazanie.
N-o spun cu vreun scop, doar am constatat asa fara sa vreau.
![]() I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: Record de audienta www.vinatorul.roeu sunt de parere ca scandalurile ieftine nu sunt benefice...dar dicutiile contradictorii pe un anumit subiect au efect pozitiv...mai greu este sa le gestionezi atunci cand deviaza....aici este rolul administratorilor si moderatorilor....si pana la urma eu nu vad tagma vanatorilor ca pe o organizatie de mironosite
![]()
Re: Record de audienta www.vinatorul.roSorine , acum este parfum de femeie , dialogul pe acest site . Micile contrari nu au nimic din furtunile de acum citiva ani si asta e bine , pentru ca primeaza calitatea discutiei .
Respect
Re: Record de audienta www.vinatorul.rodaca furtunile alea erau mai bine gestionate...nu ajungeau tornade....dar nici pe tine nu te putem acuza ca nu ti-ai infiintat un ISU pentru forum
![]()
Re: Record de audienta www.vinatorul.roCu sau fara furtuni, suntem in acest moment locul 39 in categoria sport, cu o crestere de 16,63% fata de luna August.
http://stat.trafic.ro/stat/vinatorulro/ ... luna/#stat Si cel mai important lucru, am reusit si reusim sa pastram decenta, bunul simt si spiritul acestui forum.
Re: Record de audienta www.vinatorul.ro@sorin
ce a aia ISU dragul meu ??? Nu prea pricep .... Respect
cred ca Inspectoratul pt. Situatii de Urgenta nu este pe lume placere mai mare.........
Fain si felicitari! Sa dea Domnul si mai bine. I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: Record de audienta www.vinatorul.roAtita vreme cit in forum se replica spiritul celor care-l pastoresc, nu poate sa fie decit de bine... La cit mai mult trafic domnilor ca va faceti bine treaba... Cele bune!
Re: Record de audienta www.vinatorul.roNu pot sa ma abtin sa nu punctez un rezultat - as spune istoric :
Noiembrie 2009 a insemnat pentru acest site : - Cel mai mare numar de vizitatori unici DIN INTREAGA LUI EXISTENTA : 25.587 !!! - Un nou record de vizitatori pe zi : 1557 in data de 30.11.2009. In acest moment suntem locul 27 in categoria sport si locul 1179 in clasamentul general !!
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 112 vizitatori |
Publicitate
|