Sa-i uram succes! Si sarcini
| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Senzational! @Ghinda candidat!Moderatori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B
82 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Senzational! @Ghinda candidat!Aduc la cunostinta utilizatorilor forumului Vinatorul.ro ca @Ghinda, moderator al acestui forum, s-a inscris la alegerile ce se vor sustine in vederea stabilirii functiilor de conducere a AGVPS.
Sa-i uram succes! Si sarcini
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Felicitari!!!!!
Ghinda, ai sustinerea mea! Care e platforma program?! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Foarte frumos
Referitor la sustinere , aici nu merge ca la nunta ( sa nu zic inmormantare ) : te sustinem , iti suntem alaturi bla bla . Aici treaba se face pe voturi . Sustinerea se poate face, de catre cine poate , doar prin discutii convingatoare ,cu delegatii la Congres . Acum as dori sa-i aud si pe acei vesnic combatanti , daca au avut grija sa-si lase cate o cheie de la usa celor care merg sa voteze in congres sau daca ”lupta” lor cu ”sistemul” inseamna doar sa urle la luna , ca da bine la notorietate . 20
16 12 22LR 222RemMag 6,5x57 6,5x65 8x57 9,3x62
Re: Senzational! @Ghinda candidat!![]() Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Senzational! @Ghinda candidat!
...prietenii stiu de ce.... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
https://www.facebook.com/AGVPSdinRomania/?fref=ts http://agvps.ro/congres/depunere-candid ... iul-agvps/ http://agvps.ro/congres/depunerea-candi ... resedinte/ Pe masura ce se depun, candidaturile sunt afisate. Transparent. @Ghinda nu are poza deocamdata. Pana trimite el, eu am propus una de la intalnirea 2013.
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Oricum, de urat, e urat domle !!!!
![]() cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Senzational! @Ghinda candidat!La alegerile agvps , inscrierea candidaturii este o optiune personala dar pentru finalizarea acestei optiuni , este nevoie ca AG a asociatiei din care faci parte , sa voteze pentru candidatura . Nu orice membru vanator poate sa ajunga sa fie candidat pe o functie in cadrul agvps .
20
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Bafta Ghinda!
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Iti uram sa castigi !!
Ai avea doua voturi si din dispora,daca s-ar putea.
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Multumesc! Sa vedem daca va fi acceptata candidatura.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Mugurel, @jon2004 a zis mai sus.
Există în statut condiții pentru candidații la funcțiile de conducere. Speram să le intrunesti
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Daca iti accepta candidatura, iti doresc bafta multa!!!
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Curajos, imi place, avand in vedere competitia iti doresc mult succes!
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Succes,cu optimism se rezolva multe lucruri.
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Inca odata MULTUMESC!
Deci, daca imi vor fi acceptate candidaturile, prin intermediul acestui subiect, o sa rog pe cei care ma cunosc, pe cei care vor sa incerce altecva, sa ma sustina! Sunt constient de poziatia mea in fata greilor, dar tot am vazut pareri si la fapte, nimic. Si am luat decizia, poate din impuls, dar sigur satul sa vad ca cinegetica in Romania, nu este reprezentata, asa cum consider si considera multi ca trebuie facut. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Mult succes, caci e vremea schimbarilor in bine pentru cinegetica si vanatoarea din Romania!
Re: Senzational! @Ghinda candidat!In spiritul transparentei si a gasirii solutiilor care sa duca la buna desfasurare a alegerilor, afisez mai jos urmatoarea corespondenta:
http://agvps.ro/docs/raspuns%20dl%20Ghi ... ugurel.pdf Ps. Nu e cazul sa ne inchipuim altceva decat ceea ce e scris. Mugurel isi pregateste dosarul. Fiind delegat din partea unei asociatii mai nou infiintate, evidenta nu a fost transmisa la timp. Conditiile sunt aceleasi pentru toata lumea si sunt respectate.
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Nr. 396/24.04.2017
Domnului Ing. Mugurel-Nicolae Ghinescu În legătură cu depunerea candidaturilor dvs. pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte, preşedinte executiv sau vicepreşedinte al AGVPS din România, vă facem cunoscut că această candidatură poate fi luată în considerare dacă: 1. Aveţi o vechime mai mare de 10 ani ca membru al unei organizaţii afiliate la AGVPS (art. 10 din Statutul AGVPS). 2. Aveţi calitatea de delegat în Congresul AGVPS din partea unei asociaţii afiliate (art. 7 lit. g din Statutul-cadru, anexat Statutului AGVPS). 3. Asociaţia care vă propune şi vă susţine candidatura, trebuie să îndeplinească, la rândul ei, condiţiile statutare. Mai concret precizat în cazul AVPS Bourul din jud. Vaslui, aceasta trebuie să aibă cota de participare pe anul 2016 achitată corespunzător declaraţiei date, pe proprie răspundere, în privinţa numărului de vânători şi structurii acestora pe categorii de cotizaţii. Din informaţiile noastre, dvs. nu aveţi calitatea de delegat în Congres, iar asociaţiile afiliate al căror membru se afirmă că sunteţi (AVPS Bradul-Bucureşti şi AVPS Bourul-Vaslui) nu au cotizaţiile (parţial sau integral) achitate pe anul 2016, motiv pentru care delegatul acesteia nu poate participa cu drept de vot în Congres, iar asociaţiile riscă să fie excluse din cadrul AGVPS, mai înainte de 6 mai 2017. V-am transmis prezentele precizări fiindcă mai aveţi încă timp, până în 05 mai 2017, să faceţi dovada calităţii de membru al unei/unor organizaţii afiliate la AGVPS, să obţineţi din partea adunării generale a AVPS Bourul calitatea de delegat în Congres şi să convingeţi conducerea acestei asociaţii să-şi achite cota de participare la Bugetul AGVPS pe anul 2017, corespunzător declaraţiei pe proprie răspundere la care am făcut referire. Rămânem, aşadar, în aşteptarea confirmării dvs. şi conformării asociaţiei care v-a propus, pentru a putea supune candidatura dvs., din partea Consiliului AGVPS, votului Congresului, fără a putea fi acuzaţi de încălcarea prevederilor statutare. Preşedinte executiv, Dr. ing. Neculai Şelaru
Re: Senzational! @Ghinda candidat!404/24.04.2017
Domnului Dr. Zaheu Aurelian Referitor la candidatura depusă de dvs. pentru funcția de vicepreședinte al AGVPS din România, vă facem cunoscut că aceasta poate fi luată în considerare dacă: 1. Aveți calitatea de delegat în Congres, potrivit prevederilor art. 7 lit. g din Statutul – cadru anexă la Statutul AGVPS din România; 2. Una din cele două asociații al cărui membru sunteți și vă susține candidatura, AVPS Gorun sau AVPS Șoimu București, trebuie să aibă toate obligațiile statutare îndeplinite. Dvs. nu ați fost desemnat de adunările generale ale asociațiilor în care cotizați ca delegat în Congresul AGVPS și nici una dintre cele două asociații nominalizate nu au îndeplinite integral cerințele statutare. Astfel AVPS Gorun nu ne-a transmis, până acum , situația structurii vânătorilor cotizanți, pentru a putea constata dacă cota de participare la Bugetul AGVPS a fost integral achitată, iar AVPS Șoimu București nu a achitat nimic din cota de participare pentru anul 2016 și nici nu a depus situația structurii membrilor vânători pe categorii de cotizații. V-am transmis aceste precizării fiindcă mai aveți timp, până în data de 05.05.2017, să determinați adunarea generală a uneia dintre cele două asociații precizate să vă desemneze delegat, în locul d-lui ing. Coșleba Ion sau al d-lui ing. Văcăroiu Ion, și să le convingeți să se achite la zi de toate obligațiile statutare. Am convingerea că puteți depăși aceste impedimente și că aveți șanse reale de a contribui, alături de membrii viitorului Consiliu al AGVPS, la bunul mers al activității noastre, mai ales dacă veți fi ales în funcția pe care candidați. Cu stimă Preşedinte executiv Neculai Şelaru
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Si iote asa,incet,incet,se restrange numarul posibililor candidati.
Statutar de altminteri.
N-ai ce sa-i faci! Daca incalci statutul, iar nu-i bine. Sunt vreo 20 k cei care pot contesta alegerile in cazul in care nu respecti regulile. Adica, ori sustinem democratia, ori ii sustinem si noi pe ainostri pe considerentul ca sunt mai destepti ca ai lor... Daca erau anuntati la alegeri, in ultima clipa, era lucratura. Dar asa, mai au oamenii timp sa isi pregateasca tidulele. Acum eu m-am invatat cu contrele: oare e normal sa vrei sa faci parte din conducerea unui ONG ( ) si sa nu-i cunosti nici macar statutul? Parca-i la plesneala ![]()
Re: Senzational! @Ghinda candidat!As da o cotizatie sa-l vad pe Ghinda in executiv sau o tuica buna pentru consilu
Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Nu va mai prezentati sustinerea aici
Mergeti la asociatie , vedeti cine este delegatul la congres , il invitati la o discutie si-l convingeti sa-l voteze pe @ghinda . Restul e cancan 20
Convingerea de la distanta merge ? Daca esti delegat,cum fac sa te conving ? ![]()
Am renuntat la "dreptul" meu de delegat in favoarea lui @ghinda Mai cauta 20
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Bun asa. Bine si bravo Ghindare, sa traiesti Jon ca nu renunti, chapeau bas @vanatorul iscusit (stie el pt ce). Hai sa vedem ce iese.
Zic sa avem spor cu totii. -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Desi nu va cunosc, @Ghinda, va urez succes in demersul dvs. Nu va stiu intentiile si "platforma politica", dar. oricat de rea ar fi, stiu sigur ca e mai bine decat cea actuala. Oricum, reputatia si comentariile echilibrate ale sustinatorilor dvs. ma fac sa cred ca aveti intentii bune, atat pentru vanatoare, cat si pentru vanatori. Succes maxim!
![]() Cele mai multe minciuni se spun în timpul războiului, după vânătoare și înainte de alegeri.
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Succes , Ghinda ! o nuca greu de spart ! dar nu imposibil . Ca in toate asociatiile , statutul este facut sa-i apere pe cei in functie ! Cat despre Selaru , din respect pt cei care vin din urma si sunt oameni bine pregatiti , sa ne lase si sa se retraga, asa isi mai spala din pacate !
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Nu ai ce zice, este corect ce spune Selaru! Dar mereu este un "dar" pentru ca in functie de barca in care stai, interesele sunt mereu mai presus de statute si regulamente.
Imi aduc aminte ca acum cateva luni (8-9) unele AVPS-uri, Mehedinti daca nu ma insel, erau scutite de plata datoriilor si reprezentatii lor puteau vota! Se pare ca iar este lege doar pentru unii si Ghinda nu sta in barca care trebuie! Bafta multa Ghinda, si daca nu vor fluiera arbitrii offsiide in cazul tu, ai o pasa scurta si de la mine!
82 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 22 vizitatori |
Publicitate
|