| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Chemătoare multisound HP24Moderatori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B
3 mesaje • Pagina 1 din 1
Chemătoare multisound HP24Salut! Am achiziționat de curând o chemătoare Multisound HP24, iar un amic mi-a împrumutat o telecomandă pentru ea. Nu am reușit însă să le sincronizez. A mai întâlnit cineva această problemă, sau știți dacă există vreo combinație de taste sau vreun alt mod de sincronizare?
Re: Chemătoare multisound HP24Te-ai păcălit achiziționând așa ceva. O asemenea sculă este interzisă la vânătoare în scopul atragerii animalelor și păsărilor. Dacă te prind cu ea...nu este de bine, pe la noi prin zonă fiind întreprinse acțiuni de depistare a celor care utilizează chemători electronice la vânătoare. A mea zace degeaba în magazie de când s-a schimbat legea, deși era tare bună la prepeliță. Asta este, am scos-o din echipamentul vânătoresc.
O poți folosi însă în scop educativ pe la grădiniță, pentru a arăta copiilor ce sunete scot anumite lighioane. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
3 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori |
Publicitate
|