Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 01 Mai 2026, 14:12

Chemătoare multisound HP24

Forum dedicat discutiilor de interes general , cu specific vanatoresc , deschis tuturor iubitorilor si practicantilor acestei nobile arte . Va stam la dispozitie 24/24 ore !

Moderatori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B

Chemătoare multisound HP24

Mesajde SILVIU80 pe 02 Ian 2020, 23:57

Salut! Am achiziționat de curând o chemătoare Multisound HP24, iar un amic mi-a împrumutat o telecomandă pentru ea. Nu am reușit însă să le sincronizez. A mai întâlnit cineva această problemă, sau știți dacă există vreo combinație de taste sau vreun alt mod de sincronizare?
SILVIU80

Re: Chemătoare multisound HP24

Mesajde Sly_Fox pe 03 Ian 2020, 03:19

Te-ai păcălit achiziționând așa ceva. O asemenea sculă este interzisă la vânătoare în scopul atragerii animalelor și păsărilor. Dacă te prind cu ea...nu este de bine, pe la noi prin zonă fiind întreprinse acțiuni de depistare a celor care utilizează chemători electronice la vânătoare. A mea zace degeaba în magazie de când s-a schimbat legea, deși era tare bună la prepeliță. Asta este, am scos-o din echipamentul vânătoresc.
O poți folosi însă în scop educativ pe la grădiniță, pentru a arăta copiilor ce sunete scot anumite lighioane.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Re: Chemătoare multisound HP24

Mesajde cybelle pe 03 Ian 2020, 15:00

:mrgreen:
Vand carti de gramatica. E ieftine...
cybelle
Veteran

Locaţie: Magurele

Înapoi la Vanatoare discutii generale