Transportul armei în deplasare la vânătoareModeratori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, von BRAUN, Mircea-B
6 mesaje • Pagina 1 din 1
Transportul armei în deplasare la vânătoareCum și unde? Eu din lipsă de spațiu, având mașina plină ochi de bagaje și jucării, am găsit o soluție
![]() ![]() Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 12, 16, 9mm, .223, .30-06
Re: Transportul armei în deplasare la vânătoareMerge și așa, dar și mai original ar fi fost să pui țevile pe post de eșapament și patul pe post de schimbător.
![]() Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Transportul armei în deplasare la vânătoareCu conditia sa fie prinsa cutia cu suruburi de plafon.
La prima frana mai energica zboara prin parbriz.
Re: Transportul armei în deplasare la vânătoareNu zboară la frână puternică pentru că în față, cutia are plafoniera (consola) aia în care sunt încadrate luminile pentru interior. În spate ar putea aluneca, dar cum am zis mai sus, transportul în modul ăsta este doar pentru atunci când mașina este plină până la plafon în spate, iar atunci este prinsă fix. În restul călătoriilor, cutia stă ori pe bancheta din spate, ori în portbagaj.
12, 16, 9mm, .223, .30-06
Re: Transportul armei în deplasare la vânătoareBenelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Transportul armei în deplasare la vânătoareFrumos
![]()
Sau ăsta pentru acasă: ![]() https://youtu.be/M8d5Wr9au9I 12, 16, 9mm, .223, .30-06
6 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 143 vizitatori |
Publicitate
|