http://www.m90.org/index.php?id=13275
| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
4x4 pentru vinatoareModeratori: Alin3006, mialxx, popaliviu, the_mav, RazvanGTC, GTC Auto SHOP dap...asa mai merge pt un 4x4 bun...
razvy, sunt masini custom made, la care se lucreaza uneori si ani intregi... practic cred ca numai cauciucurile mai sunt cumparate din magazin...restul sunt piese facute la comanda -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
4x4Am luat de la reprezentanta Lada oferte de pretri si accesorii. Am vazut si modelele pe care le aveau.
Am vazut si Chevrolet Niva. E un SUV frumos dar cam scump. CIP 11900 Eur, iar DDP 17255. Lada Niva normala e 6790 CIP si 9383 DDP. Mai au si un model de Niva cu 5 usi, destul de reusit la 8500/11424. Si mai au si o lista lunga de accesorii
foarte frumos...felicitari sorine... arata superb...
cine ti-a facut restaurarea? ai mai gasit toate reperele originale cu stantzele/seriile vechi pe ele? -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Fain Sorine ! Am gasit si eu unul la un taran cu 3000 ron, n-arata rau , dar cum nu ma pricep la masini si motoare , nu ma bag. Stiu doar ca are tractiune doar pe spate si ca trebuie schimbata nu stiu ce punte ca sa fie 4x4.
Saptamana viitoare tb sa-mi vina masina. Un Fiat Pnda 4x4 ( varianta de top - 1.3 cu 70 de cai putere- pret 14.850 de euro). Bineanteles ca nu am luat-o pt vanatoare. Nu se compara cu masinile voastre dar vreau sa va aflu parerea despre aceasta masina. Eu pentru vanatoare am un tractor
corect mmarius.asta e si parerea mea si nu numai despre L 200,ci si despre noile modele de Land Cruiser,Hilux,chiar Navara,ca sa nu mai zic Range-Rover...Intr-adevar pick-up-urile sunt ideale pentru vanatoare,dar tare mi-ar placea un G-klasse !
Sunt si pe sit-uri romanesti destule, vezi pe www.autovit.ro sau www.bestauto.ro la 3-4000 de euro. Personal nu cred ca merita acesti bani. E un model vechi cu mecanica in consecinta, multi le-a cumparat cu 10 milioane de la armata. Cred ca e buna ca sa nu strici alta masina mai scumpa in teren in rest ....
eu i-mi lua-i Logan bagami-asi...nu ma lasat nevasta sa-mi iau pikup 4x4 ca a zis ca vreau sa iau masina pt caini nu pt familie...si acum nu ma lasa sa bag cateii in Logan...dar orice minune dureaza 3 zile...
chiar, nu stiti cu ce sa dau sa nu se simta mirosul de caine in masina...ca nevasta-mea e mai sensibila la nas ca un limier....
Si eu sunt de aceiasi parere in privinta IMS-ului. Nu merita atatia bani chiar daca este o masina 4x4 si unii o considera de colectie.
Stiu persoane care au achizitionat de la armata si cu 5 mil si multe dintre ele au fost chiar casate. Personal cred ca este o masina 4x4 modesta (ma refer la cele fara imbunatatiri) dar cu un exterior frumos mai ales daca este lucrata putin. Daca asi fi dispus sa dau 4000 euro pe un 4x4 sigur asi alege una de aici: http://www.mobile.de http://www.faircar.autoscout24.de/ Stafie Ionut
Am un amic care e seful parcului auto de la Vodafone, care a mers cu toate masinile posibile. A zis ca Navara bate la fund L 200. Incomparabil. Putere, tinuta de drum...
Masina din imagine este importata de cei cei ce importa si Lada. Am telefonat acum 2 saptamani si au zis ca nu au pe stoc dar daca doresc sa cumpar or sa-mi aduca. www.lada.ro Aici puteti gasi si modelul Hunter.
P.S. Chiar daca nu a zis nimeni nimic despre Fiatul Panda 4x4, vreau sa va zic ca astazi am fost si l-am luat. ( mai repede de cat m-am asteptat ).
Înapoi la Off road si aventuri pe 2 sau 4 roti Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori |
Publicitate
|