Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 07 Mai 2025, 08:38
|
|
|
Membrii nostri sunt rugati sa-si posteze aici experientele legate de pasiunile lor extra vanatoare , legate strict de ceea ce inseamna MOTOARE !
Moderatori: Alin3006, mialxx, popaliviu, the_mav, RazvanGTC, GTC Auto SHOP
de Liviu Mircea-tehărău pe 08 Apr 2017, 22:12
Alaturi de colegul de forum @acsph, am participat astazi la actiunea Umanitara de Pasti 2017 https://www.facebook.com/events/3600088 ... 1/?fref=tsEmotia de a înmâna sacose cu alimente unor batrani, in marginea lumii, nu poate fi descrisa in cuvinte. Nu a scapat nici un participant fara o lacrima in coltul ochilor. Pot spune insa ca comunitatea 4x4 este inchegata, placuta, interesata de a face bine semenilor si, nu in ultimul rand, mediului. O sa le mai caut compania. Felicitari Razvan Cirap!
-
Liviu Mircea-tehărău
- Membru important
-
de Marksman pe 10 Apr 2017, 02:49
Un asea gest merita respect !! Felicitarii!!! 
-
Marksman
- Veteran
-
de cosmin5555 pe 10 Apr 2017, 13:32
Jos palaria pentru astfel de actiuni. Am si eu batranica mea (o vecina de la tara) pe care o mai ajut din cand in cand.
-
cosmin5555
- Membru activ
-
de laurul pe 10 Apr 2017, 15:01
Bravo voua! Felicitari !!!!
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
-
laurul
- Veteran
-
- Locaţie: Dupa vanat, oriunde!
de Liviu Mircea-tehărău pe 10 Apr 2017, 17:56
https://www.facebook.com/liviu.mircea.984Evenimentul la stiri la Digi 24, singura televiziune care a fost interesata de eveniment. Violurile aduc mai multa audienta decat batranii uitati de lume. Pun link ul spre fb ul meu pentru ca e mai usor. Daca intrati pe site-ul GTC auto, probabil gasiti mai multe detalii.
-
Liviu Mircea-tehărău
- Membru important
-
de biriuck pe 10 Apr 2017, 18:58
Felicitari organizatorilor si participantilor! Liviu Mircea-tehărău scrie:Evenimentul la stiri la Digi 24, singura televiziune care a fost interesata de eveniment. Violurile aduc mai multa audienta decat batranii uitati de lume.
Violurile batranilor uitati de lume aduc cea mai mare audienta...
Corruptissima re publica plurimae leges
-

biriuck
- Veteran
-
- Locaţie: Brasov/Ploiesti
de acsph pe 13 Apr 2017, 17:40
Faptul ca @teharau a acceptat sa fie alaturi de noi,a fost o mare bucurie pentru mine!Inca era bantuit de alt fus orar cand l-am abordat,dar a acceptat : "io vin!"  ..aterizase cu cateva ore inainte sa-l bazai dupa o haladuiala de cateva luni,in interese care este,pe alte coclauri.. Si a fost prilej de impartasit bucurii,si de frumoase taclale..Deja este de-al nostru..Si noi ,gasca de noroiosi,am fost placut impresionati de prezenta "vanatorasca" a lui Liviu.. O sa continuam,cel putin de 2 ori pe an,traditia actiunilor umanitare.Va asteptam alaturi de noi! Ionut C https://www.facebook.com/icarstea
Muget,deci exist !
-
acsph
- Veteran
-
- Locaţie: Ploiesti
-
de Liviu Mircea-tehărău pe 13 Apr 2017, 20:33
acsph scrie:Faptul ca @teharau a acceptat sa fie alaturi de noi,a fost o mare bucurie pentru mine!Inca era bantuit de alt fus orar cand l-am abordat,dar a acceptat : "io vin!"  ..aterizase cu cateva ore inainte sa-l bazai dupa o haladuiala de cateva luni,in interese care este,pe alte coclauri.. Si a fost prilej de impartasit bucurii,si de frumoase taclale..Deja este de-al nostru..Si noi ,gasca de noroiosi,am fost placut impresionati de prezenta "vanatorasca" a lui Liviu.. O sa continuam,cel putin de 2 ori pe an,traditia actiunilor umanitare.Va asteptam alaturi de noi! Ionut C https://www.facebook.com/icarstea
Stai bre nea Ionuțe, că colea, pe vinatorul.ro, matale ești vânător și abia apoi geolog, căutător de comori, factor de eroziune, sau cum s-o numi zogoleala aia de noroi ce vă place vouă. Mi-a plăcut să merg cu voi. Mi-a plăcut că ați luat copiii și nevestele. Mi-a plăcut că ați plecat pentru două zile. Mi-a plăcut că ați fost preocupați să nu existe nicio deturnare a ajutoarelor către alte persoane. Mi-a plăcut că ati mancat "din traista" pe usa portbagajului unei masini cu 500 de Kg de alimente si nimeni nu a intins mana spre ceva din vreo sacosa. Mi-a placut ca nu am sesizat niciun marlan infiltrat. Mi-a placut ca nimeni nu a vrut sa arate "ca o are mai mare". Mi-a placut modestia. Am aflat ulterior ca erau si nume importante, nicio cramponare nu a semnalat urme de flatulenta. Mi-a placut disciplina. Mi-a placut comunicarea. Mi-a placut ca m-ati suportat. Carcotas prin excelenta, am zis o sumedenie de "NU". Cel mai mult mi-a placut patura aia intinsa pe jos in restaurantul unde se lua cina festiva, pe care copilasi mici, mici de tot, se jucau cu masinute...
-
Liviu Mircea-tehărău
- Membru important
-
Înapoi la Off road si aventuri pe 2 sau 4 roti
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori