Ghinda scrie:De la 1 ianuarie sa faci o lista cu nemembrii. Si trece-ma la nr. 1.
Si faca economie de 100%
O super idee

Asociatiile la care suntem membriModeratori: biriuck, Sly_Fox, CCM, the_mav, Mircea-B Re: Asociatiile la care suntem membri
O super idee ![]()
Re: Asociatiile la care suntem membriAJVPS BRAILA - Grupa BARAGANUL
Un vanator intra intr-un magazin de profil.
- Pantaloni de camuflaj aveti? - Avem, dar nu-i gasim!
Re: Asociatiile la care suntem membriMai stiti ceva asociatii din sud care primesc membrii? ca pe la noi e jale....
sau macar care primesc "zilieri".....
Re: Asociatiile la care suntem membriCam peste tot este la fel.
De exemplu Ialomita primeste ,,zilieri'' insa practica niste tarife de te ia cu friguri, mai ceva ca la RNP. In plus riscul te a te alege doar cu plimbatul este unul demn de luat in seama. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Asociatiile la care suntem membri
si in cazul asta nu te taxeaza mai putin (sau deloc) daca nu au asigurat vanat? ![]() -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Asociatiile la care suntem membriDe azi am revenit din nou la ACVILA, dupa un an de zile la DIANA.
![]()
Cam mult timp ti-a trebuit . Acolo tre sa fii cel putin secretar de stat pentru a avea statutul de membru cotizant de rand .Au mai plecat forumisti dar nu s-au manifestat aici .
Re: Asociatiile la care suntem membri,,statutul de membru cotizant,,....au multi...diferentierea se face la autorizatii....mda...
![]() Stiu ca in rai e mai bine, dar in iad sunt mai multi prieteni!
Tu stii mai bine decat altii , poate-ti vine si tie mintea la cap .
Nu stiu de unde ai tras concluzia asta cu "manifestarea mea pe aici", eu doar am adus la cunostinta acest lucru, conform cu numele topicului, asociatia unde sunt membru. Nu am vrut sa spun nimic cu asta, ci doar sa fie un up-date in timp real al listei cu asociatiile la care suntem membri. O zi buna,
Re: Asociatiile la care suntem membriMii de scuze pentru manifestarea - supararea dumneavoastra , era doar un comentariu umoristic si atat .
Nu e de loc suparare, scuze daca asa sa interpretat.
Re: Asociatiile la care suntem membriAJVPS Buzau.
Suntem colegi, la ce grupa ?? Eu la 42 Aldeni. Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Asociatiile la care suntem membriSalut! Suntem si nu prea, eu pe strada mai sus: dârla dârla la Pătârla!
![]() Cand vrei sa vanezi mai la deal, da un telefon. ![]()
Re: Asociatiile la care suntem membriOk. Vroiam să vin la cerb, dar anul asta sunt şi la Aldeni şi am făcut deja cerere. Dar o să vin la mistreţ. Multumesc
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Asociatiile la care suntem membriAbia astept sa ne cunoastem!
Daca vrei sa mergi la o gasca ,la o rata, te invit cu placere si eu tot la ajvps BZ sunt.
Scuze, acum am vazut intrebarea ta. In cazul autorizatiilor la caprior si mistret, platesti inainte. Autorizatia valabila 30 de zile, daca ai noroc si vanezi capriorul bine, daca nu pierzi banii. La vanatul mic se plateste ziua de vanatoare, plus nr de exemplare separat. Daca nu vanezi nimic ramai cu banii dati pe ziua de organizare, daca vanezi ceva mai dai ceva parale pentru fiecare exemplar in parte, Ca ai tras ori nu, tot lasi niste bani la asociatie. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Multumesc frumos! Sa vina toamna.
iar la nr.2 sa fiu trecut si eu(adio cotizatie...adio ... Sitarul...Bradul...Giurgiu...Buzau...)
Re: Asociatiile la care suntem membriAVPS Ursul Carpatin, AV Vulturul Plesuv, Sibiu
Si EU sunt pe locul 3 ?! Sa-mi fie rusine. ![]() ![]() ![]() Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare.
Albert Einstein
Bine ai venit la noi. Cu ocazia asta updatez si eu, de sezonul trecut, tot la Acvila.
Re: Asociatiile la care suntem membriVa salut.
AJVPS Constanta. Numai bine. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Asociatiile la care suntem membriAVPS Boia Valcea
Life is hard.It's harder when you're stupid. John Wayne
Re: Asociatiile la care suntem membriAVPS Bradul Neamț
... and you’ll know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee...