Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Asociatiile la care suntem membriModeratori: biriuck, Sly_Fox, CCM, the_mav, Mircea-B Re: Asociatiile la care suntem membriAJVPS Salaj grupa 18 Moigrad - Porolissum
o grupa de tot cacatul de aia nici nu prea particip cu ei la vanatoare toti sunt cu idei de pe vremea strabunicilor mei. Clau Hunter
Re: Asociatiile la care suntem membriAJVPS GALATI - din 1981.
TOATE CELE BUNE
Re: Asociatiile la care suntem membriSalut colegii,
AJVPS DOLJ,
Re: Asociatiile la care suntem membrisalut! AJVPS Prahova...cred ca singurul!
![]() Life is hard.It's harder when you're stupid. John Wayne
Re: Asociatiile la care suntem membriAJVPS Prahova....Dan de unde esti?
Re: Asociatiile la care suntem membri
targoviste bre! Life is hard.It's harder when you're stupid. John Wayne
Re: Asociatiile la care suntem membrisalutare la confrati !!! eu sunt momentan la ajvps constanta-grupa-diana de calatis ....mai e cineva cu mine?
Buna seara, Eu sunt din Titu, dar stau in Bucuresti! Spuneti-mi si mie, va rog, cum aflu unde mai sunt locuri pentru inscriere ca viitor vanator sau ce trebuie sa fac sa acced la aceasta breasla? Multumesc frumos pentru raspuns!
Re: Asociatiile la care suntem membriAVPS Bradul - Bucuresti
Re: Asociatiile la care suntem membriAJVPS DOLJ
Re: Asociatiile la care suntem membriAVPS Lunca-Bucuresti
Stiu ca in rai e mai bine, dar in iad sunt mai multi prieteni!
Re: Asociatiile la care suntem membriAGVPS Acvila Bucuresti, dar vreau sa ma transfer la alta asociatie.
Nu exista AGVPS Acvila. Poate ai vrut sa zici AVPS Acvila Bucuresti. AGVPS inseamna Asociatia Generala a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi, sub umbrela acestei organizatii intrand majoritatea asociatiilor de vanatoare, printre care si Acvila. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Asociatiile la care suntem membriAVPS Lunca Bucuresti
maine depunem de autorizatie de cumparare (binenteles la urgenta) ![]() kkt in tolba. Bogdan.
Scuze, da asa este, AVPS Acvila Bucuresti,
Re: Asociatiile la care suntem membripina acum cam astia suntem
1 "ADRIAN BURCEA" -A.V.P.S.Constanta 2 "adrian1123" -Gheta Adrian AVPS Giurgiu 3 "alexandreea" -AVPS Oltenita 4 "Alezandru" -AGVPS Acvila Bucuresti, 5 "alin 27" -AJVPS Alba 6 "Alin3006" - AJVPS Buzau. 7 "Anndrei" - AVPS LUNCA- Bucuresti 8 "bladutzu" -AVPS TOPLITA(HARGHITA) 9 "bobi" -AJVPS DAMBOVITAsi AVPS SITARUL BUCURESTI 10 "bogdanel" -AVPS Lunca Bucuresti Bogdan 11 "borgman" - Dragos Olteanu, AJVPS LUNCA 12 "bucur florian ionel" –AJVPS DAMBOVITA 13 "camby1" - AJVPS BRAILA 14 "catalinc" -AJVPS Caras Severin 15 "crishunter" -AV Soimul Bucuresti 16 "Cristache" -AJVPS Hunedoara 17 "cristian" -AJVPS DIMBOVITA 18 "Cristianu" -AJVPS Bihor 19 "cross67" -A.J.V.P.S. Vrancea 20 "CTC" -AJVPS Timis 21 "cybelle" -AVPS Soimul[fondul Salcioara 22 "cybelle" -AVPS Teleorman -fondul Suhaia 23 "dan_dumitrescu" - AJVPS Prahova 24 "danut_s" -A.J.V.P.S BUZAU 25 "dbo" - Ajvps Constanta-grupa-Diana de calatis 26 "dinuromeo" -AJVPS Botosani 27 "Dolpheus" - AVPS Lunca 28 "Donbazil" -A.J.V.P.S. Timis Clubul de vanat. Faget Grupa Bethausen 29 "Dragan" -AJVPS-Caras-Severin, Filiala Otelu-Rosu 30 "dry". - AJVPS Teleorman 31 "dumitru1961" -AJVPS Covasna 32 "edyss" -AJVPS Vaslui. Va astept cu drag la o bere sau la o vanatoare 33 "gabi_m" -AJVPS Giurgiu 34 "George08" -AJVPS Giurgiu 35 "Ghinda" -AVPS Bradul Bucuresti 36 "gogu" -Ajvps bacau 37 "greier99" -AVPS Zaganu-Cheia 38 "grigguti" -AVPS Soimul (1)AJVPS Teleorman 39 "GROSU FLORIN" -AJVPS GALATI 40 "Hroby" -AJVPS Teleorman 41 "hunterb" -AVPS Vulturul Bucuresti - 42 "HUNTING MAN" - AVPS LUNCA 43 "Hytaky" -AJVPS Braila 44 "Iov Claudiu Ionut" -AJVPS Salaj grupa 18 Moigrad 45 "Katalin" -Avps Calarasi 46 "keops" -AJVPS GIURGIU 47 "lother" -AVPS Lunca 48 "Lukacs Elemer" -AVPS M-CIUC 49 "Madalin" -AJVPS Prahova Grupa Negoiesti 50 "Madalin" -AJVPS Prahova 51 "Marius -AVPS Diana (Buc) si AJVPS Ialomita 52 "marius2007" -avps Teleorman- gr Turnu 53 "mauru" -AJVPS Valcea,clubul de vanatoare Horezu 54 "Mihaitza" -AVPS Ianca Olt 55 "moxx" -AJVPS Dambovita 56 "mtty47" -AVPS Bradul – Bucuresti 57 "niky" -AJVPS Dambovita 58 "NUNU" -AVPS DIANA si AJVPS GIURGIU 59 "Orhantes" -AJVPS - Piatra Neamt 60 "paungeorgica"-A.J.V.P.S. Galati 61 "pep" -A.J.V.P.S Caras-Severin, Resita 62 "pep" -AJVPS CARAS-SEVERIN 63 "razvan 21'' - A.J.V.P.S. Buzau 64 "Razvanutzu"- - avps Soimul-Bucuresti 65 "scirocco" -AJVPS Calarasi 66 "Sly_Fox" -AVPS Ialomita 67 "sorin mirescu" -AJVPS DOLJ 68 "ssteffan" -, AVPS Giurgiu 69 "Tudor" -ACVILA Bucuresti 70 "Ursus2006" -AJVPS -Hunedoara , grupa 27" VIP" Deva ! 71 "val pangica" -AVPS Vulturul - grupa 4 ) 72 "vanatorul71" -AVPS Diana Bucuresti 73 "vasutcorneliu" - A.J.V.P.S. Arad 74 "victoraspescarul" -SITARUL BUCURESTI 75 "vodarna" -AJVPS gorj 76 "vyky_kyky" -AVPS Diana 77 "yoghi" -AVPS Cocorul -Bucuresti 78 ‘’adrian_ppp" -AVPS Giurgiu 79 “caraboy" -AJVPS DOLJ Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Asociatiile la care suntem membriSalutare tuturor!!
Ajvps Gorj .
Re: Asociatiile la care suntem membriajvps Giurgiu
Re: Asociatiile la care suntem membriajvps Prahova
Re: Asociatiile la care suntem membriAcum la AJVPS Brasov.
In curand, sper, la AVPS Popilnica Dumbravita. Mannlicher-Schönauer M1903 6,5x54 - O bijuterie!!
Modificari: am renuntat la Teleorman si acum renunt si la Soimul 1 (Ciubotaru) La Teleorman a fost OK, cotizatie mai mult decat de bun simt (350 Ron, fiind a doua asociatie) insa totusi cam prea departe pt gusturile mele si nici chiar asa incantat nu am fost de fond, asa cum au fost altii. In concluzie am decis sa renunt. Soimul (Ciubotaru) ... mi-a trecut ! Si i-a trecut si lui Cybelle ! Si lui Victor ! Si lui Claudiu ! Si se pare ca o sa le treaca multor alti cotizanti la aceasta asociatie. Accesul la fondul Snagov a se acorda numai "unor cotizanti", accesul la fondul Balascuta se face numai la tarife speciale (taxa de organizare, taxa de impuscare, taxa de preluare, probabil ca in curand o sa fie si taxa de intrare in fond, taxa de buna ziua si taxa de fraier), deci ma intreb de ce sa mai platesti cotiazatie in acest caz ... iar fondul Salcioara, a ramas pt tot norodul. Orice fraier care vrea sa poarte arma in mana o zi intreaga si care isi plateste cotizatia de 1000 Ron/an, poate merge pe Salcioara sa se plimbe ... ca iepurii ... au zburat catre tarile calde, rate ... poate prin padure, potarnichi, prepelite si fazani au ramas la discretie ... evident daca stii sa le cauti (pe fondurile vecine). Vanatul de baza a ramas cainele hoinar, cioara de semanatura si chinta cu mot. Pacat de Salcioara, nu mai gasesti pe acolo nici macar braconieri incepatori ... Deci caut asociatie care sa-mi merite banii ! Recomandari? Pe langa Bucuresti?
AVPS Ialomita ![]()
Vrei sa ma mut la tine doctore?! ![]()
Re: Asociatiile la care suntem membriSunt fonduri bune pe aici
![]()
Re: Asociatiile la care suntem membriAfacerea mea cu tratarea apelor nu prea cred sa mearga pe acolo, dar nu ai nevoie cumva de vreun asistent medical? Si vanator pe deasupra...
Daca erai asistenta ![]() ![]()
doctore, pt o partida buna de vanatoare as putea sa mai port peruca din cand in cand. oricum sa stii ca am "mana usoara" ... ![]()
Re: Asociatiile la care suntem membriSalut, de azi sunt membru vanator la AVPS Diana,
![]() Cotizatia la Diana pe anul 2011 este de 1.200 ron, asta pentru cine vrea sa stie. Am platit doar 600 urmand ca pana cel tarziu la sfarsitul lui iunie sa achit si restul.