Sunt asteptati membrii,aspirantii,carcotasii,observatorii,sustinatorii,sponsorii si alti vanatori care doresc sa ia parte la acest eveniment.
Va propun data de 6-7 martie 2011 la Poligonul Smeura.
Propuneri?
Pareri?
Cu stima
Intalnire de constituire a '' A.V.F.C.C."Moderatori: biriuck, Sly_Fox, CCM, the_mav, Mircea-B
137 mesaje • Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Intalnire de constituire a '' A.V.F.C.C."Fiind sfarsit de sezon va propun sa facem o adunare ( sau macar o adunatura
![]() Sunt asteptati membrii,aspirantii,carcotasii,observatorii,sustinatorii,sponsorii si alti vanatori care doresc sa ia parte la acest eveniment. Va propun data de 6-7 martie 2011 la Poligonul Smeura. Propuneri? Pareri? Cu stima
Re: Intalnire de constituire a '' A.V.F.C.C."Asa, asa...7 Martie...inainte de ziua lor...macar sa fim mahmuri de ziua lor
![]() Membru ANDA
Re: Intalnire de constituire a '' A.V.F.C.C."Suna bine,eu as veni cu mare placere.
Re: Intalnire de constituire a '' A.V.F.C.C."Daca a trebuit sa intru in hora , deci trebuie sa joc , deci particip.
![]() ![]()
Re: Intalnire de constituire a '' A.V.F.C.C."
Cine spune ca ajungem acasa de ziua lor?Macar asa de-ai dracului sa ajungem pe 9 ca oricum e cu alea 44 de pahare....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() este in noi
Re: Intalnire de constituire a '' A.V.F.C.C."Eu sunt de acord cu poligonul Smeura chit ca habar nu am unde este.Daca dom' Presedinte zice asa sa fie.Ma prezint negresit ca afacerile poa' sa astepte o zi-doua ca tot acolo le gasesc.
este in noi
Re: Intalnire de constituire a '' A.V.F.C.C."Prezent. Am fonctie in asociatie, prin urmare nu pot lipsi! Duty calls!
![]() ![]() ![]() Life is hard.It's harder when you're stupid. John Wayne
Bine ca esti tu smecher si ai functie ![]() ![]() ![]() este in noi
Re: Intalnire de constituire a '' A.V.F.C.C."Nea Gigi, de la asa o intalnire nu pot lipsi.
De inscris m-am bagat printre primii, macar consilier sa devin, functiile grele sa le ramana oltenilor ![]() ![]()
Re: Intalnire de constituire a '' A.V.F.C.C."Interesantă iniţiativă şi faină adunare
![]() Nu fac parte din categorie, nu mă strădui şi nici nu fac demersuri ![]() Vă compătimesc, dar sunt alături de voi şi vă susţin cauza de pe margine ![]() La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: Intalnire de constituire a '' A.V.F.C.C."Atunci sa facem lista:
-adrian 1134 -amis -calinescu victor -Dan_Dumitrescu -Dima -madalin122582 -OVI762 -
Re: Intalnire de constituire a '' A.V.F.C.C."Se lasa cu talere?
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Intalnire de constituire a '' A.V.F.C.C."Propuneri program:
-Exercitii antistres=Talere -Stins amarul=Langa butoi -Spus off-ul=Langa protap -Socializare=La masa printre bucate alese -Alegeri pt.Consiliu=Langa focul de tabara - Petrecere marca Amis Cu stima
Re: Intalnire de constituire a '' A.V.F.C.C."Mai multe detalii despre locatie.
Poate ma bag si eu. ![]() Keops
duminica-luni?....mai bine 5-6(sambata-duminica)..zic eu.. ![]() Stiu ca in rai e mai bine, dar in iad sunt mai multi prieteni!
Re: Intalnire de constituire a '' A.V.F.C.C."Cine ar putea refuza o asa antalnire, cu toate ca riscul e destul de mare.
Mai bine e 5-6 pana pe 8 sa ne revenim ca sa nu se lase cu vrun divort.
Re: Intalnire de constituire a '' A.V.F.C.C."Corect 5 si 6 .
Pai cum bre! Is casier! ![]() ![]() ![]() ![]() Life is hard.It's harder when you're stupid. John Wayne
Re: Intalnire de constituire a '' A.V.F.C.C."Lista participanti:
-adrian 1134 -amis -calinescu victor -Dan_Dumitrescu -Dima -Grigutti? -Gomez -madalin122582 -Nicolas 007? -OVI762 -Romeo ? -
Re: Intalnire de constituire a '' A.V.F.C.C."Ca presedinte onorific nu pot lipsi.
Nu ma lasa.........presedinta ![]() La mine "F.C."-ul e pe invers:cand mai iesim in teren?? nu mergem si noi sa spargem un taler?? Va dati seama ca tre' sa ma dau ranit sa mai pot sta si eu in fotoliul meu preferat din fatza televizorului ![]()
![]() ![]() Asta-i de comă ![]() ![]() Toată stima şi respectul faţă de doamna ![]() ![]() ![]() Ce te faci de Dragobete ![]() ![]() La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: Intalnire de constituire a '' A.V.F.C.C."Sigur ca da,daca nu te mai duci la vanatoare te duci la "craialac"!!!Nu va luati si pitipoance cu voi?(nu ma ducea capu' dar nu-i o idee rea!!!cum ar fi sa arunce talere o animatoare in costum sumar realtree?);
Cu sau fara animatoare ma bag si eu daca ma primiti!
Re: Intalnire de constituire a '' A.V.F.C.C."Eu am noroc : eram vanator cand m-am insurat ! Nevasta imi pregateste " ghiozdanul " cand plec la vanatoare , doar vinarsul mi-l pun eu , daca stiu ca se lasa cu chef dupa vanatoare . Tuturor va doresc o nevasta de vanator ca a mea , desi se spune ca toate femeile sunt... in afara de mama.... Sa te tina Dumnezeu, draga mea !
![]() Uploaded with ImageShack.us MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Intalnire de constituire a '' A.V.F.C.C."[quote="amis"]Lista participanti:
-adrian 1134 -amis -calinescu victor -Dan_Dumitrescu -Dima -Grigutti? -Gomez -madalin122582 -Nicolas 007? -OVI762 -Romeo ? Sedinta de lucru fara Secretar General nu se poate, deci vine si Grigguti
Re: Intalnire de constituire a '' A.V.F.C.C."Ar fi bine de organizat sambata-duminica, ca luni parca nici iarba nu creste ... asa ca e zi de birou
![]() in plus, luni mai cumperi un cadou, ceva, ca altfel gasim yalele schimbate la intoarcere.
Re: Intalnire de constituire a '' A.V.F.C.C."Era sa uit: m-a intrebat tov. Sorin Flutur daca se primesc la intalnire si forumisti banati ? N-am stiut ce sa-i raspund,
![]() ![]() MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Intalnire de constituire a '' A.V.F.C.C."MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Intalnire de constituire a '' A.V.F.C.C."Lista participanti:
-adrian 1134 -aghiuta+ -amis -calinescu victor -Dan_Dumitrescu -Dima -Ghinda? -Grigutti -Gomez -John 2004 -madalin122582 -Nicolas 007 -OVI762 -Romeo -tibi anghel - cu stima,
Ma anunt si eu, dar poate se schimba data, incepand cu data de 5 , ca pe 8 tre sa merg cu doamna (nu ma F inca la creier, dar vin, vin sa fie) la ecograf sa vedem e vanatoreasa sau vanator. Toate cele bune si mersi ca ati deschis magazinul cu o ora mai devreme ![]()
137 mesaje • Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5