| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
O (alta) arma de inceput.....Moderator: liviur
104 mesaje • Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: O (alta) arma de inceput.....@ Dart - asta e luneta Khales de care imi povesteai?
Re: O (alta) arma de inceput.....Salut, Alin 3006
Da, ....... nu zic deocamdata nimic despre ea
Re: O (alta) arma de inceput.....Am fost uimit si in acelasi timp......multumit ca o luneta March....a fost atasata de o arma (la prima vedere bunicica
![]() http://www.youtube.com/watch?feature=en ... BqC3A&NR=1
Re: O (alta) arma de inceput.....
Sigur ca Warne Maxima QD sunt...agatate de o sina. O solutie foarte valabila si buna-n pret...da' parca ti-a zis unu' p-aici asta!
Re: O (alta) arma de inceput.....Acum o saptamana mi-au ajuns cele 3 perechi inele de la bragshop. A durat putin mai mult decat de obicei din cauza uraganului ce i-a afectat pe americani.
Ce am constatat la prima vedere: - inelele de 30 de la Burris cantaresc vreo ...220 g. Au cate 3 suruburi pe fiecare parte a colierului si par solide de tot. Se strang cu piulita, nu cu clapetica. Luneta are si ea peste juma' de kg. Se cam aduna... - inele de 1" mi-am luat atat low cat si medium. Ambele de la Weaver. Cele low cica pot acomoda o luneta cu diametrul pana in 38 mm, iar cele medium - pana la 40 mm. Nu prea inteleg diferenta. Probabil ca unele or sa capete o alta destinatie.. Acu' tre sa le ansamblez si reglez cumva cumva. Sugestii, avand in vedere ca sunt la Constanta?
Re: O (alta) arma de inceput.....
Lipeste-te de doc Violiv, care e tot constantean si din cate il cunosc, amabil si saritor atunci cand are timp. Cere-i sprijinul practic, nu teoretic, stai pe langa el la montaj si reglaj, iar pe viitor probabil ca vei sti ce e de facut.
Re: O (alta) arma de inceput.....o luasem si eu asa, mai pe ocolite...
Re: O (alta) arma de inceput.....A batut saua sa priceapa iapa ...
Saptamana viitoare, in orice zi doresti si ai vreme, cu placere.
Re: O (alta) arma de inceput.....maetre Vio, eu i-am zis : " suna bre costica la dottore, zi cu sarumana si cu plecaciuni, ca ai enciclopedia armatica practica la tine acolo la constanta " ... da costica nu, batman batman ...
oricum nu-i bai, ca el e poet asa, si mai mult pescar, asa ca ce atat graba
Re: O (alta) arma de inceput.....Ne stim, am mai iesit la tras impreuna.
Am vorbit, rezolvam saptamana viitoare.
Re: O (alta) arma de inceput.....Ataattt !
astept cu interes rezultatele, si poate mai lasa nenea costica stiucile alea in pace si o da si el mai mult pe vanatoare daca ii trag pustile bine
Re: O (alta) arma de inceput.....Norocosi mai sunt constantenii astia ca-l au pe Vio. Pe cuvant ca as face si eu 500 de km pt o sesiune de poligon pe langa Maestru
Membru ANDA
Re: O (alta) arma de inceput.....Warne sunt inele de foarte buna calitate in ce priveste stabilitatea lor iar pretul este mai mult decat rezonabil. O mica problema care insa poate aparea este faptul ca intrucat au varful acela deasupra tubului, pot optura uneori gradatiile de la turete. Asta in special cand e vorba de turete tactice unde tragatorul umbla mult la ele fara ca el sa vrea sa isi miste capul in jos si in sus. March are gradatiile la un nivel mai inalt pe turete si cifrele sunt deasemenea foarte bine definite dar unele tactice le au mai jos si cifrele sunt mai mici. In cazul acesta e posibil ca Warne sa nu fie intotdeauna cea mai buna alegere.
La lunetele de vanatoare unde nu se umbla la turete toata ziua, merg insa foarte bine. Spuhr, dupa parerea mea, sunt printre cele mai bune existente in ziua de astazi dar pretul cam sperie cumparatorul. I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: O (alta) arma de inceput.....Acest topic ne-a fost foarte util in alegerea celei de a doua arme "de inceput".
104 mesaje • Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 51 vizitatori |
Publicitate
|