Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 01 Feb 2026, 23:24

O (alta) arma de inceput.....

Discutii despre armament cu glont , munitii , calibre , etc . Multiple compartii intre arme , munitii pentru arme , tipuri de vanat , balistica , samd .

Moderator: liviur

Re: O (alta) arma de inceput.....

Mesajde Alin3006 pe 19 Noi 2012, 15:19

@ Dart - asta e luneta Khales de care imi povesteai?
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde DART pe 19 Noi 2012, 15:46

Salut, Alin 3006
Da, ....... nu zic deocamdata nimic despre ea :D ......vreau sa-i rezerv un topic separat atunci cand va veni si ......CSX-ul de goana in 1,1-4x24 L.Pe aceasta am sa o pun la lucru pe 1-2 Decembrie cand sun programat ....la lopatar(ciute) :oops:.
DART
Veteran

Locaţie: Timisoara

Mesajde DART pe 26 Noi 2012, 18:23

Am fost uimit si in acelasi timp......multumit ca o luneta March....a fost atasata de o arma (la prima vedere bunicica :lol: ) zic eu.......... cu un WARNE Q.D.Rog parerea colegilor pt. confirmare........ pun si cateva imagini si un videoclip.
Imagine
Imagine

http://www.youtube.com/watch?feature=en ... BqC3A&NR=1
DART
Veteran

Locaţie: Timisoara

Mesajde Don pe 26 Noi 2012, 22:51

DART scrie:Am fost uimit si in acelasi timp......multumit ca o luneta March....a fost atasata de o arma (la prima vedere bunicica :lol: ) zic eu.......... cu un WARNE Q.D.Rog parerea colegilor pt. confirmare........ pun si cateva imagini si un videoclip.
Imagine
Imagine

http://www.youtube.com/watch?feature=en ... BqC3A&NR=1

Sigur ca Warne Maxima QD sunt...agatate de o sina.
O solutie foarte valabila si buna-n pret...da' parca ti-a zis unu' p-aici asta!
Don
Veteran

Mesajde costica pe 06 Dec 2012, 13:41

Acum o saptamana mi-au ajuns cele 3 perechi inele de la bragshop. A durat putin mai mult decat de obicei din cauza uraganului ce i-a afectat pe americani.

Ce am constatat la prima vedere:
- inelele de 30 de la Burris cantaresc vreo ...220 g. Au cate 3 suruburi pe fiecare parte a colierului si par solide de tot. Se strang cu piulita, nu cu clapetica. Luneta are si ea peste juma' de kg. Se cam aduna... :D
- inele de 1" mi-am luat atat low cat si medium. Ambele de la Weaver. Cele low cica pot acomoda o luneta cu diametrul pana in 38 mm, iar cele medium - pana la 40 mm. Nu prea inteleg diferenta. Probabil ca unele or sa capete o alta destinatie..

Acu' tre sa le ansamblez si reglez cumva cumva. :D

Sugestii, avand in vedere ca sunt la Constanta?
costica
Membru activ

Locaţie: Constanta

Mesajde Marius pe 06 Dec 2012, 15:10

costica scrie:Acu' tre sa le ansamblez si reglez cumva cumva. :D

Sugestii, avand in vedere ca sunt la Constanta?

Lipeste-te de doc Violiv, care e tot constantean si din cate il cunosc, amabil si saritor atunci cand are timp. Cere-i sprijinul practic, nu teoretic, stai pe langa el la montaj si reglaj, iar pe viitor probabil ca vei sti ce e de facut.
Marius
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde costica pe 06 Dec 2012, 16:49

o luasem si eu asa, mai pe ocolite... :D
costica
Membru activ

Mesajde violiv pe 06 Dec 2012, 17:29

A batut saua sa priceapa iapa ...

Saptamana viitoare, in orice zi doresti si ai vreme, cu placere.
violiv
Veteran

Mesajde tonif pe 07 Dec 2012, 09:26

maetre Vio, eu i-am zis : " suna bre costica la dottore, zi cu sarumana si cu plecaciuni, ca ai enciclopedia armatica practica la tine acolo la constanta " ... da costica nu, batman batman ...

oricum nu-i bai, ca el e poet asa, si mai mult pescar, asa ca ce atat graba :twisted: :D :twisted: :D :twisted:
tonif
Veteran

Mesajde violiv pe 07 Dec 2012, 13:03

Ne stim, am mai iesit la tras impreuna.
Am vorbit, rezolvam saptamana viitoare.
violiv
Veteran

Mesajde tonif pe 07 Dec 2012, 14:46

Ataattt !

astept cu interes rezultatele, si poate mai lasa nenea costica stiucile alea in pace si o da si el mai mult pe vanatoare daca ii trag pustile bine :)
tonif
Veteran

Mesajde madalin122582 pe 07 Dec 2012, 15:20

Norocosi mai sunt constantenii astia ca-l au pe Vio. Pe cuvant ca as face si eu 500 de km pt o sesiune de poligon pe langa Maestru
Membru ANDA
madalin122582
Veteran

Locaţie: Rm. Valcea

Mesajde Tranan pe 10 Dec 2012, 08:34

Warne sunt inele de foarte buna calitate in ce priveste stabilitatea lor iar pretul este mai mult decat rezonabil. O mica problema care insa poate aparea este faptul ca intrucat au varful acela deasupra tubului, pot optura uneori gradatiile de la turete. Asta in special cand e vorba de turete tactice unde tragatorul umbla mult la ele fara ca el sa vrea sa isi miste capul in jos si in sus. March are gradatiile la un nivel mai inalt pe turete si cifrele sunt deasemenea foarte bine definite dar unele tactice le au mai jos si cifrele sunt mai mici. In cazul acesta e posibil ca Warne sa nu fie intotdeauna cea mai buna alegere.
La lunetele de vanatoare unde nu se umbla la turete toata ziua, merg insa foarte bine.
Spuhr, dupa parerea mea, sunt printre cele mai bune existente in ziua de astazi dar pretul cam sperie cumparatorul.
I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Tranan
Veteran

Locaţie: SUEDIA

Mesajde old shatterhand pe 04 Noi 2017, 21:54

Acest topic ne-a fost foarte util in alegerea celei de a doua arme "de inceput".
old shatterhand

Locaţie: Timis

Anterior

Înapoi la Arme de vinatoare cu glont