Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Un lunetist rus 4,2 km.Moderator: liviur
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Re: Un lunetist rus 4,2 km.In primul rand este vechi filmul -2015 .Nu e stire recenta cum zic rusii,
in al doilea rand canadianul a folosit arma ""de servici" si a lovit o tinta reala. astia din videoclip au o ciudatenie de suport pt luneta si trei una e sa nimeresti mortal un terorist si alta e sa lovesti ditamai panoul de hartie in "glezna". tregerea asta e un experiment (zic aia in clip) .trag cu pusca spre cer si cauta unde cade cartusul. ![]() am uitat sa pun linkul https://youtu.be/t5m_vBSAFoA Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Un lunetist rus 4,2 km.Ii fain vorba noastra,numa ca nu-i pentru noi
![]()
Re: Un lunetist rus 4,2 km.Ciudat.
Din cate stiu eu recordul mondial este de 4150m, 3 din 12 intr-un panou de 1,2x1,8m, calibru 338 LM, detinut de un domn pe nume Benjamin Ginestre. Sigur, un lunetist rus... Beretta, Chapuis, Rizzini, Manurhin, Pardini, SIG
Re: Un lunetist rus 4,2 km.Pardon, Gineste, nu Ginestre!
Beretta, Chapuis, Rizzini, Manurhin, Pardini, SIG
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 62 vizitatori |
Publicitate
|