Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
transformare 22 lr in 22 hornetModerator: liviur
26 mesaje • Pagina 1 din 1
transformare 22 lr in 22 hornetImi cer scuze daca subiectul a mai fost dezbătut.
Un amic paznic de vânătoare ar vrea sa trimita la modificat 22lr-ul pe care il are, in 22 hornet. Merită făcută transfomarea? Se obține un 22 hornet ok? Dar ghinturile? Alte probleme? Poate închizătorul? Multumiri.
Re: transformare 22 lr in 22 hornetAm vazut mai multe 22-uri transformate in Hornet Tevile rezista ,inchizatorul se schimba .Unele sunt chiar foarte precise. Vorbesc de cele facute la Cugir
Re: transformare 22 lr in 22 hornetAm o arma Anschutz, in cal .22,pe care ma gandesc sa o transform in Hornet.Ar fi posibil sa fie afectata precizia(in rau) cu noua incarcatura ?
In Ro numai Cugirul se ocupa de transformari ? 5,6,.22, 223,6,5 CM, 30.06, .338LM ,9,3, .357 , .38. .45, !
Re: transformare 22 lr in 22 hornetCandva cei de la Cugir au fabricat umc in cal.22 hornet care erau precise,am vazut si transformate si erau de asemnea bune,pasii ghinturilor la 22 hornet sunt mai rari decat la 22lr la pustile de la Cugir.Dupa stiinta mea doar Cugirul modifica,nu stiu sigur.
Re: transformare 22 lr in 22 hornetTransformarea costa in jur de 800 lei, la care se adauga autorizatia si drumurile la Cugir. Cu banii astia mai bine cumperi un IJ 18 in 222 sau223 rem si e altceva.
Re: transformare 22 lr in 22 hornet
![]() Am IJ .223 si pot spune ca ,dupa unele mici modificari la tragaci,trage f.bine.Calibrul 22 Hornet lipseste din portofoliul meu,iar apoi, nu aveam ce face cu doua in cal .22. ![]() Maine plec la Cugir,sa vedem ce o sa iasa ![]() 5,6,.22, 223,6,5 CM, 30.06, .338LM ,9,3, .357 , .38. .45, !
Re: transformare 22 lr in 22 hornetPai acolo la Cugir la tranformari lucreaza chiar nea Mircia cismarul. Se pricepe omul ...din 5 arme transformate sunt bune...UNA.Restul au multe minusuri.- nu urca cartusul,nu se inchide , e rasucita teava....
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: transformare 22 lr in 22 hornetAm un prieten cu un 22lr si se intreba daca se merita schimbarea la fata-e clar,alta noua
![]() este in noi
Re: transformare 22 lr in 22 hornet
Ba pardon, Dom' Yoghi, Nea Mircia lucra la Sadu si chiar e meserias. Daca nu te pricepi sau nu ai avut acces la lucrarile dumnealui, abtine-te! ![]() Mircia de la Sadu e armurier, nu cizmar de Cugir. ![]() cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: transformare 22 lr in 22 hornetPe nea Mircea de la Sadu il cunosc foarte bine,mi-a transformat deja un 22lr,l-a facut ozn
![]() este in noi
Re: transformare 22 lr in 22 hornetBuna seara
Acum ceva vreme dintr-o criza “de principii” am transformat UMC -ul din 22LR in 22 Hornet la fabrica din Cugir. Transformarea a reusit arma avand un grupaj foarte bun. Am iesit cu ea o data sau de doua ori de atunci. Am aflat cu surprindere ca acest calibru nu mai este admis la vanatoare. Nu mai are rost probabil sa discutam pe marginea subiectului...Ne meritam soarta se pare. Intrebarea mea este ce fac acum cu ea. O am trecuta in permis la arme de vanatoare cu glont? Ar trebui sa trec pe la politie sau o las asa pana la urmatoarea viza? Multumesc pentru ajutor
Re: transformare 22 lr in 22 hornetFiind cartus cu percutie centrala ramane permis la vanatoare iar arma ramane inscrisa ca arma de vanatoare.
Doar ca n-o mai poti folosi la nimic, noul ordin cu calibrele minime lasand-ul pe dinafara la toate speciile de interes cinegetic. Poti merge in poligon.
Re: transformare 22 lr in 22 hornetMultumesc pentru raspuns. Pentru iesirea in poligon trebuie hartie de la politie sau nu este cazul avand drept de port? Parca asa trebuia pt 22LR ca de aia mi-au venit dracii si am facut transformarea in Hornet
Re: transformare 22 lr in 22 hornetNu trebuie nimic. Nici macar schimbata destinatia din vanatoare in tir. Mergi cu ea exact asa cum e acum.
Re: transformare 22 lr in 22 hornetCat a costat distractia? Ce hartoage au trebuit?
Multumesc daca pui informatiile sau pe privat. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: transformare 22 lr in 22 hornetLa Cugir, cu autorizatie de la politie pentru schimbat calibru, categorie, destinatie, loc in permis. Circa 900 lei era acu 2 ani. Plus doua drumuri pana acolo.
Asta ca sa obtii o arma buna la nimic.
Re: transformare 22 lr in 22 hornetEste buna la panda pentru porc.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: transformare 22 lr in 22 hornetLaic
![]()
Re: transformare 22 lr in 22 hornet"Like" ca pe facebook!
dar colegu e bandit si ...scrie pe romaneste. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: transformare 22 lr in 22 hornetVorbim toți și ne intelegem separat...
![]() Io fui de acord cu Mugurel. Dar și cu Ovi. Daca i bandit, nu stiu. Ca dacă nu ne cunoastem... deh Dar sunt de acord și cu tine. Ca esti bandit.
Re: transformare 22 lr in 22 hornet![]() ![]() ![]() Eu zic ca ne intelegem. Banditi sau nu e ok.Dar nu inteleg totusi ce vrea @ghinda de tot intreaba cu transformarea in 22H. tocmai acu cand l-au interzis. ![]() Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: transformare 22 lr in 22 hornetPăi are unul de cand era lupul cățel. Ca a îmbătrânit și Ghindarul, nu numai noi.
Si, cred, că se gândește să îl treacă în vânătoare, că i mai lejer. Dar uite ca il costă cat nu face. Acum, eu imi dau cu presupusul, daca vrei sa știi exact, da i un telefon. Ifone d ăla de la 8 în sus, că are prestanță... ![]()
Re: transformare 22 lr in 22 hornetEu zic sa fie banat ,a ramas singurul care tot posteaza la subiect!
si apropo daca ma sustii pe topicul cu "ceaiul de joi" sa mutam intalnirea la Garlic ,dau eu berea aia .sau un wiski. Mare șef, Te sustin cu ce vrei matale. Dar in fața unor uoameni... ![]() Cu speciile astea ( Sau specimene ???) crezi ca am vreo șansă? Păi ăștia e vânători bre... Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: transformare 22 lr in 22 hornetHai la Garlic!
Cat este un hornet nou? Am un magnum de aia intreb. Sa pot sa iau arma cu mine si sa ma antrenez pe luneta, ca porcul din baneasa nu mai este. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
26 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 62 vizitatori |
Publicitate
|