| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Referinte pentru carabina Tica T3X Wild BoarModerator: liviur
18 mesaje • Pagina 1 din 1
Referinte pentru carabina Tica T3X Wild BoarBuna, ma numesc Mircea, sunt nou pe forum. Rog un coleg care are arma Tica T3X Wild Boar sa-mi spuna toate detaliile posibile despre ea si daca merita achizitionarea acesteia. Si daca o luneta Geko 1x6x24 rezista pe arma respectiva fiind in calibrul 308 Winchester
Re: Referinte pentru carabina Tica T3X Wild BoarCe inseamna "toate detaliile posibile"? Nu de alta dar nici eu n-as fi in stare sa-ti spun pe nerasuflate cat e diametrul inchizatorului, pe ce suprafata se suprapun nuturile de inzavorare, cat e latimea ghintului sau adancimea acestuia....si astea chiar sint caracteristici tehnice relativ usor de aflat. Compozitia exacta a otelului tevii cred ca e mai greu s-o afli.
Revenind la serios este vorba de o arma celebra, despre care chiar se poate spune ca a facut istorie: este prima din seria armelor de buget mic care au invadat piata in ultimii 20 de ani, chiar daca la noi nu pare ieftina. A dovedit ca se poate sa tragi precis si cu bani putini. Modelul precizat de tine e doar un grad de finisare superior variantei de baza.
Re: Referinte pentru carabina Tica T3X Wild BoarScuze! Am uitat: bine ai venit printre noi!
Re: Referinte pentru carabina Tica T3X Wild BoarBine ai venit.
n-ar fi rau sa treci pe la prezentari. Tikka, in ultimii 10-15 ani , nu mai are nevoie de multe review-uri, punand la dispozitia utilizatorilor arme precise si fiabile. Modelul in discutie e o arma dedicata goanei la mistret dar , din pacate, la noi calibrul nu e admis la vanatoarea acestei specii. Inca. Geco rezista fara probleme pe acest calibru chiar si pe o arma usurica cum e cea in discutie. cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Referinte pentru carabina Tica T3X Wild BoarDupa ce a obtinut "toate detaliile posibile" cred ca a disparut amicul,are toate premizele
Ia sa vedem,ma insel? este in noi
Re: Referinte pentru carabina Tica T3X Wild BoarMultumesc mult dlor care-au raspuns intrebarilor mele . Daca mai stiti ceva despre aceasta arma si aveti amabilitatea sa-mi spuneti , as fi foarte fericit . Mmultumesc mult !! Numai bine !!
Re: Referinte pentru carabina Tica T3X Wild BoarBine ca m-am inselat
este in noi
Re: Referinte pentru carabina Tica T3X Wild BoarNumai sa o gasesti pe stoc,negustorii de la noi se cam lauda cu pielea ursului din padure.Nu toti,aia care aduc TIKKA
este in noi
Re: Referinte pentru carabina Tica T3X Wild BoarMultumesc !! Sint multumit de raspunsurile dvs !!!
Re: Referinte pentru carabina Tica T3X Wild BoarD-lor spuneti-mi va rog , daca ar fi sa alegeti intre carabina tica t3x wild boar si arma mixta Antonio Zoli cal 7x65---20x76 pe care ati prefera -o ?? PS pretul e acelasi , mixta e folosita . SARBATORI FERICITE !!!
Re: Referinte pentru carabina Tica T3X Wild BoarCel mai important detaliu cred ca pana la urma este faptul ca arma pe care vrei sa o iei nu e acceptata la noi exact la ce-i spune numele, adica la vanatoare de mistreti
Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: Referinte pentru carabina Tica T3X Wild BoarNu mai e mult pana departe...si o sa fie si 308 acceptat la mistret,se aude prin targ
este in noi
Re: Referinte pentru carabina Tica T3X Wild BoarSalut ,
Nici eu nu sunt foarte vechi pe acest forum desi vanez de vro 10 ani , dar cu carabina doar de 4 ani si sunt interesat de aceasa Tikka In acesti 4 ani am tras cu o zastava 30.06 cu care am avut rezultate bune si in plus cateva lovituri de distanta onorabile , insa cred ca a venit momentul momentul sa trec la next level si anume sa-mi achizitionez o noua carabina Am avut ocazia sa ma joc un pic la rece cu o Tikka W.B .... este adevarat cu nu se compara la finisaje cu ce am eu in prezent Dar , daca ma puteti ajuta sa - mi spuneti va rog , cum stam la celelalte capitole .. balistica , sistem de siguranta , etc Multumesc
18 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: yoghi şi 84 vizitatori |
Publicitate
|