| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Armele din reportajul SKY NewsModerator: liviur
62 mesaje • Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Armele din reportajul SKY NewsN-ai cu cine...
Nici traficanti nu mai sunt ce erau.... focu' si cartusu'!
MP 153 12/76 Axis II SR 30-06 IJ54 12/70
Re: Armele din reportajul SKY News
@ OVY762 Banuiesc ca cea ce ai scris mai sus... este o gluma ... nu se merita... sa jicnesti niste colegi de pe situl asta pentru niste fraieri care nu gindesc ... indiferent de ce nationalitate sunt cei implicati in probema asta ... remarca asta ar fi bine venita la persoanele implicate , nu la o anumita nationalitate ... Sincer imi place felul cum scri ai simtul umorului Este doar parerea mea ... O seara faina !!
Re: Armele din reportajul SKY NewsBanuisi corect,
este in noi
Re: Armele din reportajul SKY NewsOvi762 e doar oligofren ptr ca injura precum o femeie la telefon
, nicidecum xenofob sau rasist. Noroc cu maimuta aia, ca altfel il credeam zdravan la cap..... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Armele din reportajul SKY NewsSi maimutele sunt bune la ceva,am spus-o si o voi spune mereu;tu iti dai seama ca muream prost crezand ca sunt doar oltean?Acuma ca stiu ca sunt oligofren ma simt altfel,parca as avea dubla cetatenie.Deja lumea mea s-a schimbat:pot sa parchez unde vreau eu,pot sa intru peste femei in baie(cine dracu baga in seama un oligofren),dar,cel mai important e ca pot sa candidez pentru functii publice.La cati oligofreni sunt in tara asta macar de o deputateala tot o pun,ce dracu'.Sincere sentimente la adresa lui @caraui ca mi-a deschis ochii de oligofren,il invit la o goana cu bataie la mine la cretinica.Ba,daca scapa,il chem si la o vanatoare
este in noi
Da se vede ca esti ( oltean ) bun de glume Acum daca ai " dubla" cetetenie ... si pot sa intri peste femei in baie .. ... locul tau este aici in America In tara inca nu sunt oameni asea de liberali .. si daca incerci s-ar putea sa o incurci .. Am facut doar o gluma... sper sa nu te superi !!!
Re: Armele din reportajul SKY NewsAcu daca stii tu sigur ca locul lui e in America trimite omului o invitatie pt viza!
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Armele din reportajul SKY NewsSa fiti voi sanatosi cu America voastra,nu va spusei ca raman aci sa ma fac deputat?Si in plus de asta mai la vale o tara de tine aveti si voi un diliu de candideaza la presedinte,crezi ca am avea loc amandoi pe acelasi continent?Mie imi place aici la mine la Oligofrenica,la voi e ciudat rau,va lasa cu ce arme vreti voi
![]() este in noi
Re: Armele din reportajul SKY News[quote="OVI762"]....banuiesc ca la voi nu lua nici dracu de bun reportajul lu' peste,la ce arme aveau aia ''de vanzare'',insa la noi s-a alertat si femeia de serviciu din Gara de Nord.Pana acum nu am vazut vreun cretin sa sara cu gura''da,da, arme de vanatoare,..vanatorii ie periculos...i,interziceti armele''dar u e timpul pierdut si eu am mare incredere in adevaratii dobitoci din tara asta ca nu vor pierde ocazia.Ca tot vorbim de cretini,iote si unul de la voi;asta ,la romanica,macar primar prin vreun sat tot ar fi
Avem si noi aici dezaxati nostri ...Eu ma intrebam doar ... daca ara fi in Romania atitea arme ca aici ... la tot omul ... ce ar face majoritatea babutelor de la tara care uneori nu au nimic mai bun de facut de cit sa se certe.. si sa se injure... cu vecini peste gard.. ia pune in miini lor semiautomate .. sa vezi ce o sa iasa deacolo ... Armele nu omoara pe nimeni ! ... Oameni omora ! ...
Re: Armele din reportajul SKY NewsSper sa nu fiu inteles gresit sunt PRO .. pentru arme in Ro .. legislatie este mult prea rigida, dar ce cred eu ca este o nevoie acum este ca oameni sa fie informati despre cum sa se comporte cu armele , sa aiba respect fata de ele .. si in felul asta nu se creaza o frica de arme .. mai repede respect fata de ele si o intelegere mai buna a fenomenului ....
Canadieni gasesc de buna cuvinta ca un copil de 10 ani sa faca scoala de vinatoare , ( nu o sa isi poata cumpara arma pina la 18 ani ) dar e legal sa vineze cu mine in padure purtind arma .. ( adica eu o arma ..si el alta arma pe umar ) ... isi cumpara tags ( timbrele lui ) si vineaza legal ... linga parinte ...
Re: Armele din reportajul SKY NewsRaspunsul a fost dat deja. Se pare ca la nivel de natie (termen luat cu intelesul de numar mare de oameni nevoiti sa traiasca impreuna intr-o aceeasi tara) dreptul de a detine o arma si posesia efectiva a acesteia cresc constiinta si stiinta de a se purta cu ele intr-o maniera incredibila.
Un pic mai la est de Ro exista o tarisoara, candva bucata din noi, astazi cam de capul ei. In urma cu mai putin de 10 ani, pe cand tarisoara asta este bombardata de influente la fel de nefaste si de la est si de la vest, un ministru a avut taria sa propuna o lege si un parlament a avut cinstea s-o aprobe ... o lege care liberaliza dreptul cetatenilor la arme scurte pentru auto-aparare. Intr-o tara in care nici acum nu-i voie sa mergi la vanatoare cu carabina cu glont si in care comertul cu arme este monopol de stat, cu doar DOUA magazine de arme in toata tara, in mai putin de 2 ani peste 35.000 de cetateni si-au cumparat un pistol. Vorbim de o tara pe care noi o consideram "ramasa in urma", plina de aceleasi babute care stau la poarta si n-au ce face. Ei bine, rezultatul a fost surpirnzator pentru toti. Atat de suprinzator si de contra tendintei actuale din UE si de la noi, incat si astazi este trecut sub tacere, nu cumva sa ia si altii exemplu. Criminalitatea n-a crescut peste noapte, mortii au preferat sa treaca pe lumea cealalta tot loviti de topor sau cutit sau parul din gard, hotiile/talhariile s-au redus simtitor. Ba mai mult, intre timp tara a trecut printr-o mini-revolutie, cu proteste de strada, raspuns al autoritatilor violent, focuri de arma si morti ramasi in urma. Culmea-culmilor, niciunul din noii posesori de arme n-au tras macar un foc, toate au plecat din armele autoritatilor si toti cei ucisi de gloante au sfarsit impuscati de armata-politie. Realitatea peste tot pe glob este ca dreptul de a avea o arma si posesia ei se soldeaza la nivel de natie cu o crestere a responsabilitatii civice si cu o scadere a numarului infractiunilor in timp ce dezarmarea sistematica a populatiei aduce exact opusul discursului motivational al reducerii armelor si aici, din pacate, exemplele sunt mult mai multe .... vezi numai exemplul Anglia - Australia. Atata vreme cat in disputa cu vecinul pentru locul de parcare niciunul n-a scos cutitul, toporul, sticla cu benzina, ca "argumente", nu vor scoate nici pistolul.
Re: Armele din reportajul SKY NewsPerfect de acord cu cele de mai sus;numai inlesnind accesul la arme concomitent cu o informare corecta scazi numarul de nenorociri ce se intampla.Nu mai vine violatorul traditional al satului peste tata Floarea sa-i faca o serenada daca stie ca aceasta sade pe sant cu Makarovul la brau,concealed,of course, si nu prea le mai arde ''bajetilor''ot Ferentari sa te strige''prietene...ia vino tu incoace''cand le arati,discret,elegant.tocul de la and Walther.Insa educatie nu se face troznind reportaje de 2 lei,educatie nu se face purtandu-ne ca niste''over-sensitive pussyes''vorba lui Clint Eastwood,lucrurile astea se invata educandu-ne pe noi si educand noile generatii corect,Odata cu arma vine si o mare responsabilitate si e mult mai important sa invatam de mici copii nostri toate lucrurile astea,insa intr-un sistem ce inca are la baza memorarea mecanica...mai greu.Ca dam dintr-una inr-alta:parintii mei,ce se invart pe la un 60 de ani imi povesteau ca,periodic,pe vremea cand erau un generala si mai apoi in liceu,veneau niste neni,mai militieni,mai de la armata,si ii duceau in niste ''poligoane''din apropierea satului unde toata lumea tragea cu arma.Pregatire pentru lupte,pentru razboi,ceva asa se numea insa toata lumea o facea folosind arme de la 22lr pana la arme militare si pistoale si toti invatau sa traga cat de cat.Mi s-a parut foarte tare treaba asta insa pe atunci nu prea se facea religie in scoli
este in noi
Re: Armele din reportajul SKY NewsP T A P se numea....aveam niste costume albastre si bereta....
Pregatirea Tineretului pentru Apararea Patriei era importanta si se organizau pana si tabere de prregatire, atat teoretica cat si practica. Si da, se tragea atat cu 22LR cat si cu ZBuri bolt, in 8x57 din cate imi amintesc. cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Armele din reportajul SKY NewsSi eu am prins "PTAP"....dar nu am tras cu arma, am facut doar instructie usoara.
(anii 1986-1989) focu' si cartusu'!
Re: Armele din reportajul SKY NewsBun era PTAP-ul ala...am tras inca din generala cu aer comprimat,apoi cu 22 LR,ZB 8X57 si PM 7,62X39...in liceu faceam una-doua trageri pe an pe plaja dintre Saturn si Venus,catre mare...cu ZB si PM.
Acum unde ar putea sa traga un copil cu o arma adevarata??Si cu ce costuri??
Re: Armele din reportajul SKY NewsThe golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Armele din reportajul SKY NewsProcurorii DIICOT au schimbat incadrarea faptei in infractiuni contra securitatii nationale, resprectiv comunicarea de informatii false
Asta imi place de mor,100% romanica;niste cretini se dau a fi mari traficanti desi,efectiv,nu au traficat nicio arma si o sa bage,pare-se si ceva bulau.Pe partea cealalta avem TOATA clasa politica ce ne minte sistematic si cu bestialitate(de la miliarde de km de autostrazi pana la pretul benzinei la pompa),haita de paraziti ce ne prostesc in fata de 25 de ani si nu sunt considerati pericol,nu,nu,nu.Numai cand o comite cate unul grav si cu martori abia mai baga cate un concediu fortat pe la beciul domnesc,si ala de scurta durata ca sufera saracul de ''claustrofobie celulara''sau macar o cardiopatie ischemica,ceva;si @Marksmen cica sa ma duc la el la America.Ce dracu sa caut io acolo cand actiunea cea mai tare aici este(actiune fiind sinonim cu bataie de joc,dupa cum bine stim).SA TRAIM BINE! Daca in cateva zile organili nu gasesc si vreun roman-roman(sa-l cheme Ion Popescu sau ceva asa) printre dobitoci,ma duc eu si ma autodenunt,vad io cum fac;macar 1 luna de concediu sa-mi dea si mie ca altfel nu cred sa apuc anul asta este in noi
Re: Armele din reportajul SKY NewsThe golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Armele din reportajul SKY News"Pe lângă modul de exprimare absolut inacceptabil și de neînțeles adoptat de către jurnalistul britanic și preluat de către angajatorul său, postul de televiziune, acțiunile grupului de ziariști britanici pe teritoriul României sunt de natură a afecta securitatea națională a statului român prin inducerea în eroare a autorităților europene, a populației largi din Europa și din România cu privire la posibilitatea autorităților de stat române de a gestiona contrabanda cu armament provenit din zone de conflict vecine statului român, de natură a aproviziona cu armament de război deosebit de periculos grupări teroriste din vestul Europei (deseori zguduit în ultimii ani de atentate teroriste) și din Orientul Mijlociu, aceste fapte, dacă ar fi reale, circumscriindu-se finanțării terorismului islamic de către statul român prin complicitatea lașă sau pasivă a autorităților acestora.
Prin intermediul unei comisii rogatorii internaționale, procurorii DIICOT-Structura Centrală vor proceda la citarea jurnaliştilor britanici, în vederea audierii acestora cu privire la aspectele prezentate mai sus, având ca temei dispozițiile procesual-penale și legea privind cooperarea judiciară internațională." - citat din comunicatul de presa DIICOT din 11.08.2016. Bravo DIICOT!!!!!!!! Sper sa fie tras la raspundere penala escrocul ala de "jurnalist" britanic! Un ticalos care in fuga dupa senzational face orice, absolut orice! Eu consider ca vanatorii romani sunt victime colaterale.
Re: Armele din reportajul SKY NewsDragii mei, toata lumea s-a lamurit ca e o facatura de doi lei. Respectivul post tv britanic isi face singur antireclama prin simplul fapt ca are asemenea angajati in cadrul sau. Cred ca si baiatul meu care la scoala face cursuri de teatru putea imagina un scenariu mai bun. Despre simpaticii nostri romani ce sa zic? Daca ar fi sa se impuste toti traficantii de arme, in mod evident, astia ar muri nevinovati. Cred ca totusi, pentru descurajarea altor asemenea initiative, ar trebui pedepsiti exemplar (in masura in care se dovedeste vinovatia fiecaruia)!
www.anda.com.ro
Re: Armele din reportajul SKY NewsHai ca-mi mai venii inima la loc;iote altii mai dobitoci,dar si ceva mai drogati decat ai nostri http://www.libertatea.ro/stiri/cinci-ba ... ia-1621240 Aveti incrdere in ''reporterii de senzational''oameni buni,prezinta numai si numai adevarul,asa cum e el.Doamna Palmer,roger?
este in noi
Re: Armele din reportajul SKY NewsDupa folosirea expresiei "pusca de asalt" iti dai seama de profesionalismul reporterului
Membru ANDA
Re: Armele din reportajul SKY News05.10.2016
Judecătorii de la Curtea de Apel București au respins cererea procurorilor DIICOT de prelungire a arestului preventiv în cazul celor trei bărbați români care apar în reportajul Sky News despre traficanții de arme.
Re: Armele din reportajul SKY NewsFoarte bine. Nici macar nu ar fi trebuit sa fie arestati...
Re: Armele din reportajul SKY NewsAsa cred si eu, dar mintea judecatorilor zburda liber!
Re: Armele din reportajul SKY NewsEu sunt curios de altceva:
Armele prezentate in stirea falsa au fost retinute in vederea confiscarii sau deja sunt confiscate? Si daca idiotii care s-au prefactut a fi traficanti, au si alte arme in dulap, acele arme au fost retinute in vederea confiscarii? focu' si cartusu'!
Re: Armele din reportajul SKY NewsDoar persoanele implicate direct in caz pot raspunde la intrebarile tale. Noi, ceilalti, nu putem decat sa emitem speculatii, si nu mi se pare ca asta ar avea vreun rost.
Re: Armele din reportajul SKY Newse posibil ca printre noi sa fie si procurori sau politisti, care poate au mai multe informatii.
focu' si cartusu'!
Si sunt sigur ca ei ard de nerabdare sa le impartaseasca cu noi Corruptissima re publica plurimae leges
62 mesaje • Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: giorgel şi 91 vizitatori |
Publicitate
|