| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
REMINGTON 7600Moderator: liviur
37 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: REMINGTON 7600ce fel de munitie recomandati pentru remington 7600,cal.30.06
Re: REMINGTON 7600Winchester XP 3 150 gr (16 lei cartusul
Re: REMINGTON 7600Eu am cumparat-o spre finalul sezonului asa ca am iesit direct la vanatoare cu ea,fara 'teste de poligon'!
In aceste conditii,am luat munitiile cu care sunt obisnuit,respectiv Sauvestre si Norma Orix-despre Sauvestre pot sa-ti spun ca a mers constant si precis din aproape orice teava din care l-am tras,la pret este acum cam cat Norma sau RWS,prestatiile 'in aer'si 'in vanat' sunt excelente,asa ca am mers 'in orb' cu incredere si dupa cum vezi in poza de mai sus nu m-am inselat! Amanunte mai exacte poate sa dea @Violiv,are un 7400 din care stiu ca a aruncat fel si fel de 'boabe'.
Vio,da-ne te rog o solutie mai putin 'galactica' si ca pret si ca prestatii,in fond daca avem ceva la juma' de pret sau mai putin care sa se incadreze in 1.5 MOA ne este mai mult decat suficient pentru vanatoare,e bine ca ai pomenit-o si pe 'cea mai cea',cand vrem sa ne jucam de-a Zaitev stim ce ne mai trebuie in afara de mana si ochi...pe mine chiar m-ai starnit,trebuie sa iau macar cateva bucati!
Re: REMINGTON 7600As fi si eu interesat de o sina weaver si un prelungitor de pat pentru un remington 7600 . Ma poate ajuta cineva cu un pret si o locatie de unde as putea sa le procur?
Re: REMINGTON 7600![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us O combinatie destul de ieftina dar foarte eficienta la goana:remington 7600+Meopta Meosight 30-reincarcare extrem de rapida,manevrabilitate excelenta,asemanatoare cu a unei lise,precizie mai mult decat suficienta,iar din partea opticii,robustete,calitate buna,reglaj foarte usor-combinatia,inclusiv sina Weaver si interfata RD-ului cu aceasta,in jur de 4000 Ron,merita ultimul banut si mai mult de atat!
Re: REMINGTON 7600Din "recolta" de toamna trecuta:
http://imageshack.us/photo/my-images/21 ... dited.jpg/ Nu intamplator este una dintre armele preferate de americani pentru vanatoarea de cerbi...pe mine m-a convins!
37 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 20 vizitatori |
Publicitate
|