Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 10 Mai 2026, 13:36

Savage axis sau Cz 550 lux

Discutii despre armament cu glont , munitii , calibre , etc . Multiple compartii intre arme , munitii pentru arme , tipuri de vanat , balistica , samd .

Moderator: liviur

Re: Savage axis sau Cz 550 lux

Mesajde vanatorul dibaci pe 25 Iun 2013, 13:13

Discuti fara rost - ambele arme trag mai bine decat poate sa traga vanatorul ,in ultima vreme am observat o tendinta crescanda catre armele cu reincarcare rapida -credeti ca alea in mana unui novice vor face minuni?
Am avut la reglaj o arma de mare fita in calibru super cu optica top -nu dadea 2 focuri in carton .
Tragaci tare ? -Ce inseamna tare pt tine @aftimielucian ?
vanatorul dibaci
Veteran

Mesajde aiftimieilucian pe 25 Iun 2013, 14:49

Pentru mine un tragaci tare e cel pe care orice as face nu scade sub 1 kg forta apasare.
La cz am reusit asta, fara sa am probleme de declansare accidentala.
aiftimieilucian
Membru important

Locaţie: piatra neamt

Mesajde vanatorul dibaci pe 25 Iun 2013, 15:24

aiftimieilucian scrie:Pentru mine un tragaci tare e cel pe care orice as face nu scade sub 1 kg forta apasare.
La cz am reusit asta, fara sa am probleme de declansare accidentala.

Si la ce iti foloseste la vanatoare ?
Eu pe la toate armele am accelerator -nu il folosesc ca nu ma ajuta cu absolut nimic :(
vanatorul dibaci
Veteran

Mesajde aiftimieilucian pe 25 Iun 2013, 17:30

Daca folosesc acceleratorul acesta este si mai fin, tragaciul il vreau si pe acest fin, constant si usor la declansare cu o cursa bine definita si usoara de anticipat.
Cand trag pe luneta si nu la goana , cand folosesc bipodul atunci ma ajuta f mult acest lucru.
E drept ca in functie de vanatoare iti setezi tragaciul cum il vrei. Eu prefer ca la goana sa trag normal si la trgeri de distanta sa folosesc acceleratorul, ma ajuta.
aiftimieilucian
Membru important

Mesajde vanatorul dibaci pe 26 Iun 2013, 07:11

aiftimieilucian scrie:Daca folosesc acceleratorul acesta este si mai fin, tragaciul il vreau si pe acest fin, constant si usor la declansare cu o cursa bine definita si usoara de anticipat.
Cand trag pe luneta si nu la goana , cand folosesc bipodul atunci ma ajuta f mult acest lucru.
E drept ca in functie de vanatoare iti setezi tragaciul cum il vrei. Eu prefer ca la goana sa trag normal si la trgeri de distanta sa folosesc acceleratorul, ma ajuta.

Eu ma bucur ca esti entuziast ,dar cu timpul ai sa observi ca toate modificarile pe care le-ai facut si pe care vrei sa le mai faci ,se vor intoarce impotriva functionari perfecte a armei pe care o deti( te asteptam aici cu intrebari :wink: )
Dupa ceva sute de cartuse si dupa ce o sa mai ti in mana si alte arme o sa observi ca ti se va schimba parerea total fata de ceea ce esti absolut convins acum.
Spor la tras si vanat cat mai mult in cuiul catari -si lasa polemicile pe seama celor care au tras cu zeci de arme in tot atatea calibre si care au tocit multe tastaturi sa explice de la A la Z cum sta treaba REAL cu o arma de vanatoare.
vanatorul dibaci
Veteran

Mesajde lorki pe 26 Iun 2013, 10:22

Savage vinde si armeria Prasacu ? :mrgreen:

Nasol cand mai apare asa un topic sar comerciantii ca arsi.
lorki
Membru activ

Mesajde vanatorul dibaci pe 26 Iun 2013, 12:18

lorki scrie:Savage vinde si armeria Prasacu ? :mrgreen:

Tocmai ca vindem si Savage si Cz si multe altele -ar trebui sa intelegi mesajul meu !
Clientul si vanatorul din Romania -cand achizitioneaza o arma trebuie sa plece din magazin exact cu ceea ce ii trebuie.
Topicul putea sa se intituleze si :" Mai frumoasa bruneta sau mai frumoasa blonda ? "
Daca citeai cu atentie -am spus clar -AMBELE ARME TRAG MAI BINE DECAT POATE SA O FACA VANATORUL.
Restul este chestie de gust .
vanatorul dibaci
Veteran

Mesajde aiftimieilucian pe 26 Iun 2013, 12:57

In concluzie, armele trag f bine, chestie verificata de forumisti, chiar dc sunt total diferite.
Sper ca fiecare sa invete cate putin din aceasta disputa, si sa faca alegerea ceaa mai buna pentru el.
aiftimieilucian
Membru important

Mesajde Alin3006 pe 27 Iun 2013, 11:14

Aveti si optiunea de a cumpara de capul vostru, fara sa mai cereti sfaturi pe forum, ca se pare ca aici toata lumea vrea de fapt sa va vanda ceva!! :oops: :oops:

Cred ca Prasacu mai vinde cateva marci de arma si normal ar fi sa-ti bage pe gat ceva mai scump, nu crezi?
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde Don pe 27 Iun 2013, 15:35

Alin3006 scrie:Cred ca Prasacu mai vinde cateva marci de arma

Da...printre care si CZ!!!
Te superi pe mine,Aline,ca dau cu barda la suparare,dar dupa ce discutam o gramada despre diferente la
sistemul de alimentare,cu avantaje si dezavantaje,ghinturi "butonate",greutati si echilibrare,tragace si
manevrare a boltului,caderi ale patului...nou-venitii te invita...imperativ la "seriozitate" si "corectitudine",la abandonarea "intereselor" si la cenzurarea comerciantilor de la dreptul la opinie,chiar daca vand ambele arme in discutie,pentru lipsa de identitate intre opiniile domniilor lor si ale celorlalti...cam greu sa asisti pasiv atunci cand expui cu toata placerea concluziile unor experiente si se intelege ...ce vezi!
Asta adusa din condei,cu comerciantul care sare ca ars desi vinde ambele modele e in ton...inca un pas
inainte!
Mi se pare mie sau cam incepi si tu sa-ti pierzi rabdarea de a asista la asemenea interpretari?
Don
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 27 Iun 2013, 16:06

Da, incep sa-mi cam pierd rabdarea; nu inteleg ce asteapta unii, sa le spui ce? E logic ca fiecare marca incerca sa-si vanda marfa intr-o forma sau alta si e la fel de logic ca un comerciant sa faca push pe tema asta.
Cum e la fel de fiersc si faptul ca formatorii de opinie au propriile preferinte, ca si ei sunt oameni.
Intra cate unul, nu se uita sa vada ce s-a mai scris pe o anumita tema, ca topicuri cu CZ si Axis cred ca sunt zeci, putea sa-si faca singur comparatia si sa traga niste concluzii...
Nu face asta. Deschide un topic nou, asteapta pererile altora in el si se uimeste ca cineva ii recomanda ceva, pe principiu ca stie el ca acel cineva e prieten cu ala care vinde.
Apoi intra Dibaciu si il ajuta el :mrgreen:

Mai fratilor, Radu Bichis a punctat cel mai bine: daca vreti sa va luati o arma, cel mai bun test e la poligon, sau macar mergeti undeva, la un magazin, la unul care are sa o vedeti. Ca in poze toate sunt ok, insa cand pui mana pe ea incepi sa vezi ca e grea, ca plasticul e de cacat pentru gustul tau, sau ca tragaciul e prea tare, sau ca pur si simplu nu-ti place...
Eu asa m-am cunoscut cu Ghinda, ca ma manca in cur sa-mi iau Blaser da nu vazusem nici unul in realitate si la vremea aia nu gaseai expuse la magazin, ca era pe vremea accizelor. Ghinda avea una si l-am rugat sa mi-o arate. M-am dus la om acasa si m-am ales cu un prieten si cu o pusca ca a lui in final...ca mi-a placut arma, cum venea in umar, etc.
Si am vazut multe arme care pareau miez in poze si cand am pus mana pe ele au fost o dezamagire totala. Daca le cumparam, cred ca le dadeam de pomana dupa.
Ca veni vorba de CZ, are un prieten una laminated si e tare mistoaca...
Ca multi de exemplu nu inteleg ca lui Violiv ii plac armele cat mai urate, din plastic negru si daca se poate cu un design facut in dalta si ciocan si cel mai important - sa permita surubareala la greu, ca lui asta ii place la fel de mult ca si trasul cu arma... :lol: Si apoi se mira ca nu le place arma, ei fiind adepti ai formelor clasice, spre exemplu... :?: :!:
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde acsph pe 27 Iun 2013, 16:34

Nu zic ca nu i-mi place si mie uneori sa umblu cu batu' pe gard...dar dincolo de patima colocviala suntem deja cu un pas in plictiseala.
Si poate ar trebuii in atare cazuri,sa lasam mai degraba sa vorbeste,si anume:

-in primul rand cei care stiu despre ce este vorba,care cunosc si respecta mestesugul armelor,cei cativa sa zicem 1-2% dintre noi , care au tras fiecare in parte,mai multe gloante ca restul de 98-99% impreuna.
-in al 2 lea rand cei care detin tipurile de arma care fac obiectul macelului
-in al 3 lea rand si numai cu titlu de incurcalume,cei care doresc sa-si cumpere

@alin3006,cred ca daca am putea sa votam postartile (like/unlike/garbage),poate ne-am mai abtine sa postam fara continut.
Valabil si pentru noi si pentru ei...
Muget,deci exist !
acsph
Veteran

Locaţie: Ploiesti

Mesajde Sly_Fox pe 27 Iun 2013, 17:40

acscontactph scrie:@alin3006,cred ca daca am putea sa votam postartile (like/unlike/garbage),poate ne-am mai abtine sa postam fara continut.

Fara suparare dar am transforma acest site in ceva asemanator cu fuckbook, pardon facebook. Eu unul cand aud de asemenea ghene, pardon site-uri, ma sictiresc instantaneu. :(
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde lorki pe 27 Iun 2013, 21:08

Alin3006 scrie:

Aveti si optiunea de a cumpara de capul vostru, fara sa mai cereti sfaturi pe forum, ca se pare ca aici toata lumea vrea de fapt sa va vanda ceva!! :oops: :oops:

Cred ca Prasacu mai vinde cateva marci de arma si normal ar fi sa-ti bage pe gat ceva mai scump, nu crezi?

E cea mai buna optiune,am ajuns la concluzia asta.Din pacate ai dreptate,aici chiar toti vor sa vanda cate ceva.

Cat priveste "armeria Prasacu",nu stiu daca vinde ceva sau cate marci vinde insa eu si acum mai astept onorarea unei comenzi date in urma cu vreo 2 ani,o mixta sabatti. :roll:
lorki
Membru activ

Mesajde Don pe 27 Iun 2013, 21:24

lorki scrie:eu si acum mai astept onorarea unei comenzi date in urma cu vreo 2 ani,o mixta sabatti. :roll:

Acum inteleg de ce esti suparat pe ei...si daca-i asa,ai dreptate sa fii suparat!
Remarca ta insa cu saritul "la vanzare" venise intr-un loc si moment nepotrivite...mai bine ar fi fost daca
ai fi bagat comentariul la topicul cu "tzepe",daca s-a intamplat cum spui!
Don
Veteran

Mesajde lorki pe 27 Iun 2013, 21:35

Nu sant suparat,a ramas ca ma contacteaza,au trecut 2 sau 3 ani ,bani sa fie ca arme sant pe toate drumurile.

Parerea mea ca si client e ca micii comercianti mai au mult pana sa ajunga la nivelul lui Arrow,corectitudine,servicii clienti ,garantie.
lorki
Membru activ

Mesajde vanatorul dibaci pe 28 Iun 2013, 07:32

@Lorki :?: -ceea ce afirmi tu tine de bun simt !
Ai platit dumneata avans si am eliberat eu chitanta si nu am onorat comanda ?
Asta ar fi culmea -nu cred ca este cineva care poate spune acest lucru.
Mixte sunt si acum cate vrei si in ce calibru doresti -mai trebuiesc si platite.
Sunt "n persoane de pe acest forum pe care le-am servit cu titlu gratuit si persoane carora le-am onorat
garantii la arme cu toate ca nu au fost cumparate de la noi.
Daca ai dovezi ca noi v-am excrocat -va rog sa puneti documentul -dar daca nu astept scuzele de rigoare.
Ma gandesc in mod foarte serios sa ma retrag de pe forum -cand observ ca si cand incerci sa ajuti benevol esti luat de prost ba mai mult facut si hot -sincer toata discutia imi lasa un gust amar :?
vanatorul dibaci
Veteran

Mesajde Don pe 28 Iun 2013, 08:33

vanatorul dibaci scrie:Ma gandesc in mod foarte serios sa ma retrag de pe forum

Asta in niciun caz!!! Rade-o dintre optiuni!
Pai ce facem,asteptam douaj' de ani ca Maestrul Lucica sa mai traga cu ceva arme vreo cinci mii
de gloante ca sa ne poata spune ce spui tu?
Cam asta nu s-a inteles pe aici,ca unii au acumulat ceva cunostinte din experiente proprii,le
impartasesc cu placere si apoi sunt luati la bastoane de altii care si-au tras si ei primul Izh si
deja le stiu pe toate...ca doar au arma si laptop,ceilalti sunt fraieri,interesati,neseriosi,
incorecti!
Don
Veteran

Mesajde acsph pe 28 Iun 2013, 10:52

Sly_Fox scrie:
acscontactph scrie:@alin3006,cred ca daca am putea sa votam postartile (like/unlike/garbage),poate ne-am mai abtine sa postam fara continut.

Fara suparare dar am transforma acest site in ceva asemanator cu fuckbook, pardon facebook. Eu unul cand aud de asemenea ghene, pardon site-uri, ma sictiresc instantaneu. :(

@Sly_fox,
Pe mine ma poti acuza,vorba lui nenea Iancu,"că sunt prea, că sunt ultra-progresist... că sunt liber-schimbist... că voi progresul cu orice pret" dar eu tot zic ca ar fi un pic mai bine,daca cu un clic ai putea vedea,cine apreciaza sau dezaproba comentariul pe care tocmai l-ai citit sau pe care l-ai scris.Poate sa fie si in pene la palarie ( adica pe o scala de la 0 la 5 cate pene la palarie acorzi comentariului ) daca asta cu like ul sictireste brusc (dar nu definitiv).. :D
Muget,deci exist !
acsph
Veteran

Locaţie: Ploiesti

Mesajde lorki pe 28 Iun 2013, 11:37

@vanatorul dibaci

Tocmai pretul si restul detaliilor la acea arma urma sa mi-l comunicati la un telefon ce urma sa-l primesc de la dvs.Cum sa platesc fara proforma,chiar sa fi vrut si nu aveam posibilitatea.

Poate va mai aduceti aminte ca am oscilat intre steyr duett si sabatti,in final a ramas sabatti 12/22hornet???

Ok,nu mai conteaza,a trecut mult de atunci.
lorki
Membru activ

Mesajde paungeorgica pe 28 Iun 2013, 11:56

lorki scrie:E cea mai buna optiune,am ajuns la concluzia asta.Din pacate ai dreptate,aici chiar toti vor sa vanda cate ceva.

Acum depinde si modul in care vine ceva. Ca in orice situatie nu trebuie sa-i bagam in ceeasi oala pe toti.
Don scrie:Cam asta nu s-a inteles pe aici,ca unii au acumulat ceva cunostinte din experiente proprii,le
impartasesc cu placere si apoi sunt luati la bastoane de altii care si-au tras si ei primul Izh si
deja le stiu pe toate...ca doar au arma si laptop,ceilalti sunt fraieri,interesati,neseriosi,
incorecti!

Sunt situatii si situatii hai sa nu-i facem pe toti fete mari.
Din experiente proprii cu unii vechi de pe forum a fost ca am cumparat ceva si preturile au fost diferite ceea ce pt fiecare cumparator nu-i normal.
Nu toti cei vechi sunt fete mari
Merkel KR1; Beretta Perennia lll; Baikal IZH 18
paungeorgica
Veteran

Locaţie: Focsani

Mesajde Don pe 28 Iun 2013, 12:50

paungeorgica scrie:Sunt situatii si situatii hai sa nu-i facem pe toti fete mari.
Din experiente proprii cu unii vechi de pe forum a fost ca am cumparat ceva si preturile au fost diferite ceea ce pt fiecare cumparator nu-i normal.
Nu toti cei vechi sunt fete mari

Nici nu incerc sa-l fac fata mare pe Dan in calitate de negustor...una-i una,alta-i alta!
Aici insa,el s-ar fi aflat intr-o situatie win-win,in calitate de comerciant al ambelor modele,cum eu,ca fost
posesor al ambelor modele sau Violiv,ca actual posesor,eram descarcati de orice presupus interes.
Dincolo de asta,daca am vreo nelamurire privitoare la vreun model,tot pe Radu,Violiv sau Dan ii intreb,
nu pe vajnicul combatant, vanator de Play Station si X-Box!
Don
Veteran

Mesajde aiftimieilucian pe 28 Iun 2013, 15:55

Sa ne scuzi DOMNUL Don, cred cu tarie cu ai inventat flinta, ca tu esti etalonul adevarului, ca tot tu ai tras primul foc din orice arma si ca eu, printre x-bos si playstation, ma mai joc si dea vanatoarea.
Sa stiti ca am sa vand cz si am sa cumpar axis sa trag si cu ea,sa vadd ce au vazut alti si nu vor sa recunoasca. Normal ca nu am sa fac asta.
Guru don, de ce nu ai ramas cu axissul?
Ce nu ti-a placut la ea de ai vandut-o?
aiftimieilucian
Membru important

Mesajde Don pe 28 Iun 2013, 17:06

De ce le-am vandut,ar fi intrebarea corecta!!!
CZ-ul l-am dat pentru ca mi se parea depasit iar Savage,mult mai tarziu,pentru ca nu ma mai tine
buzunarul sa tin mai multe arme in dulap,astfel ca am mai ramas cu o singura ghintuita in proprietate,
un Steyr si cu trei lise,o Beretta Perennia,un Fabarm XLR si un Simson Suhl.
Asta ca sa-ti raspund la intrebare,facand abstractie de ironiile de putzoi cu "guru" si inventatul armelor.
Numai faptul ca m-am chinuit sa-ti raspund de pe telefon e un semn de consideratie,dar pentru
ceilalti,nu pentru tine!
Don
Veteran

Mesajde tehărău pe 28 Iun 2013, 21:56

aiftimieilucian scrie:Sa ne scuzi DOMNUL Don, cred cu tarie cu ai inventat flinta, ca tu esti etalonul adevarului, ca tot tu ai tras primul foc din orice arma si ca eu, printre x-bos si playstation, ma mai joc si dea vanatoarea.
Sa stiti ca am sa vand cz si am sa cumpar axis sa trag si cu ea,sa vadd ce au vazut alti si nu vor sa recunoasca. Normal ca nu am sa fac asta.
Guru don, de ce nu ai ramas cu axissul?
Ce nu ti-a placut la ea de ai vandut-o?

:evil:
Cu asta, chiar ai dat cu mucii în fasole!
Opriți transformarea nulităților în vedete!
http://www.ajvpsbuzau.ro/ro/descriere/
tehărău
Veteran

Mesajde paungeorgica pe 28 Iun 2013, 21:57

Don scrie:Nici nu incerc sa-l fac fata mare pe Dan in calitate de negustor...una-i una,alta-i alta!

Cu toate ca eu am vb la modul general si nu am vrut sa dau nume acum ma vad nevoit sa mai scriu un msj ca sa clarific situatia, zic eu.
In msj de mai sus asa este, si Dan era vizat si anume: am vrut sa cumpar niste produse, am discutat cu el de am pus la punct toate detaliile dar mi-a zis ca preturile sunt altele fata de ce sunt afisate pe pagina lor si ca le va modifica cat mai curand, am zis ca nu-i problema de bani (era vorba de cativa lei) si confirm comanda, toate bune si frumoase pana acum putin timp in urma cand vad ca pe paginea lor sunt aceleasi preturi fara a fi modificate in decurs de un an am impresia de cand am dat comanda si de aici si msj meu.
Nu am spos-o cu rautate doamne fereste ca sa fiu sincer daca nu-mi voi lua alte produse mai de soi tot la el as apela (dupa msj astea cine stie daca o sa ma mai serveasca :D ) ca nici la Ballistol nu o sa ma intorc, dar unele amanunte lasa niste urme de indoiala.
Scuzati de off dar promit ca-i ultimul msj off.
Merkel KR1; Beretta Perennia lll; Baikal IZH 18
paungeorgica
Veteran

Locaţie: Focsani

Mesajde lorki pe 28 Iun 2013, 22:07

@teharau
Ei,lasa,zise el cu glas sfarsit,ridicand un piciorus: s-a sfarsit.

Cu ce a dat in fasole?

Normal ar fi ca cel mai in varsta sa poata sa preia fraul discutiei,sa conduca civilizat dezbaterile pe o anumita tema,etc.

Don ce face?jigneste in stanga si in dreapta cum poate mai bine pe cei ce au idei diferite.Nu mi se pare normal,vezi cazul lui DAC care in urma unei "amicale" cu Don a parasit forumul.

Ce ar fi daca si restul am folosi acelasi limbaj si am beneficia de imunitatea lui Don?
lorki
Membru activ

Mesajde tehărău pe 28 Iun 2013, 23:08

Ştiu foarte bine cazul lui @Dac (salutări). Ştiu foarte bine cazul @Don. Şi a încă câţiva...
Şi acum ce-ai vrea...?
Hai să ne umflăm orgoliile, să ne certăm, să o dăm in jigneala până luăm ban (sau, în cazul celor cu bun simt, să ne autobanam), apoi cu un nickname nou, după ceva postari serioase, când avem momentul prielnic, să sărim la beregata celui cu care am avut meci anterior...?
Poate e scenarita, poate nu...
Dar cam aşa se vede de la mine.
OK, nu mai scrie @Don...Şi?
Rămâne forumul mai câştigat cu ceva?
Ce naiba bre, forum plin de testosteron, dar plin de apucături de dame!
În loc să ne priască cafeaua, dăm de câte o discuţie din aceasta care îţi strică ziua fără rost.
Şi mai propun colegii întâlniri... nu am avut onoarea să particip până acum, dar dacă acolo se întâlnesc doi "certaţi", după două sprituri ce fac? Îşi aruncă blat cu miez de pâine în cap? Îşi aduc aminte de contraziceri şi intră pe net să-i arate adversarului ce ofensă i-a adus în nu'ş ce topic? Angajăm şi firmă de pază sau fac ceilalţi dreptate şi dau afară recalcitrantul? Propun ca moderatorii să nu aibe voie să consume alcool şi să stea în capul mesei pe nişte scaune mai înalte...

Din punctul meu de vedere (am mai spus-o), moderatorii poartă vina că se ajunge aici, pentru că tolerează cam mult atitudinea agresivă. Exemplu concludent (scriu cu telu şi nu mai stau să caut): săptămână trecută se purta o discuţie aprinsă pe la arme lise (tot cu @Don dacă nu greşesc şi parcă cu @saşa dacă reţin bine, daca nu - scuze!) şi până nu a intervenit moderatorul, nu a fost linişte! Apoi brusc, @saşa nu a mai scris nimic... Păi dacă se rupea pisica din prima, nu eram mai câştigati cu toţii? Mai trebuia să fiu eu acum off (scuze) şi să scriu motivaţii aiurea cu telu, la ora asta?

Hai nene să ne înţelegem şi scriem ce merită citit de ceilalţi şi să lăsam orgoliile pentru traficul rutier...
tehărău
Veteran

Mesajde aiftimieilucian pe 28 Iun 2013, 23:20

Nu e normal ca un veteran care se vrea a fi intelept si calm intr-o discutie contradictorie, in care ar trebuii sa primeze bagajul de cunostinte de care tot se mandreste, pe buna dreptate poate, sa inceapa cu jignirii si tot felul de calomnii.
Eu respect omul care are ceva de spus intr-un ton civilizat, indiferent de ce spune, in rest il tratez ca atare.
Multi dintre noi ar vrea sa cumpere o carabina si poate nu au bani. Nimeni nu vrea sa cheltuie inutil pe arme, nu cred ca toti ne permitem sa vindem si sa tot cumparam arme pana aflu care e cea mai buna. Asta e singura metoda din pacate la ora actuala, ca sa te alegi in cele din urma cu o arma ca turnata.
E asa de greu sa scutim pe unii mai putin initiati in ale armelor de acest traseu?
Eu recomand cu caldura baikal mp 153nu s-a blocat niciodata, nu recomand izh carabina mh, un tragaaci care penalizeaza tragatorul, recomand cu caldura cz, e o arma veche si fiabila, chiar dc a mea este noua.
Oare cand vom invata sa ne respectam chiar dc nu ne cunoastem? E ca si faza cu soferii care in masina sunt zmeii, si apoi intre patru ochi nu stiu sa lege doua cuvinte.
Tare imi doresc sa ne vedem la o intalnire cu toti forumistii, cred ca altfel ar fi decurs aceasta discutie, si sunt sigur ca toti am fi plecat acasa cu mai multe cunostinte si cu mai multi prieteni.
Numai bine va doresc si hai sa mai gasim un subiect ca pe acesta l-am epuizat.
aiftimieilucian
Membru important

Mesajde tehărău pe 28 Iun 2013, 23:30

:)

Aşa că e mai plăcut să citesti acum?

Am greşit în postarea anterioara:
La arme lise / Armă calibrul 16, @Don nu era nici măcar sub formă de martor în discuţiile avute cu @saşa v.
Mea culpa! :oops:
tehărău
Veteran

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Arme de vinatoare cu glont