Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 01 Feb 2026, 08:03
|
|
|
Discutii despre armament cu glont , munitii , calibre , etc . Multiple compartii intre arme , munitii pentru arme , tipuri de vanat , balistica , samd .
Moderator: liviur
de Donalexandro pe 30 Ian 2026, 09:40
Salut tuturor, nu stiu cati mai suntem activi pe aici, iar alta varianta pentru pareri personale si cu experienta nu stiu unde mai gasesc mai mult ca aici, dar hai sa trecem la subiect.
Detin un merkel sr1 in 9.3x62, un 308 BRX1 si un 30.06 axis savage, nu ma intrebati de ce, dar mi-a cazut cu tronc sa achizitonez un 7x64, sunt nehotarat intre un Sauer 505 Ergo lux si Blaser R8 Professional, m-am uitat si dupa un Merkel RX Helix, dar am renuntat.
Nu stiu daca conteaza, caut ceva pt partea stanga.
Va rog daca ma puteti ajuta cu parerile voastre sperand sa culeg cat mai multe informatii.
Multumesc
-
Donalexandro
- Nou membru
-
de violiv pe 30 Ian 2026, 19:45
Despre R8 se povesteste de acusi 20 de ani. Nu mai sint prea multe de spus. De-a lungul timpului am zis ce nu-mi place la ea: intai ca e semnificativ mai grea decat R 93 si un pic mai butucanoasa. Asa ca, desi am ... n-o folosesc mai deloc. Am schimbat patul cu unele tactice, am luat tevi groase si merge la poligon. La vanatoare ... tot cu R 93. Sauer 505 e proaspata. Desi e o evolutie a modelului 200, trecand prin 202, 404, mie mi se pare ca este un pas mult mai mare decat intre celelalte modele ale seriei. Pastreaza ideea culatei dintr-o bucata cu sasiul dar trece la otel "scheletizat", pastreaza tevile compatibile cu 404, vine cu un tragaci nou si este realmente incredibil, atat pe setarea usoara, de poligon, cat si pe cele de vanatoare. Ce m-a bucurat cel mai mult a fost faptul ca pastreaza o linie clasica si un nivel al executiei si finisarii specific firmei si vremurilor de aur. Bonus: foloseste prinderile de luneta de Blaser  Daca nu tii mortis la armarea rapida eu as vota Sauer.
-
violiv
- Veteran
-
- Locaţie: Constanta
de yoghi pe 01 Feb 2026, 01:29
Sauer Model nou ,frumoasa iar reglajul tragaciului are mare diferenta intre minim si maxim .
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel, Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
-

yoghi
- Veteran
-
- Locaţie: Romania
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: DanCo şi 32 vizitatori