| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Red dot...de care și ce dimensiune moa?Moderator: liviur
2 mesaje • Pagina 1 din 1
Red dot...de care și ce dimensiune moa?Cu respect ma adresez celor cu state mai vechi în ale vânătorii cu următoarea chestiune: Am nevoie de sfaturi în legătură cu ce model de red dot ar fi mai indicat de folosit pe o arma lisa. Arma în cauza este o beretta 1301 comp de 12 având șină picatinny atașată deasupra cutiei mecanismelor. V-as ruga sa"nu trageți în pianist" ca am damblaua asta...ma interesează să-l folosesc la colțos. Mulțumirile sunt anticipate și adresate celor care își vor rupe din timp pentru a-mi împărtăși din experienta proprie în legătură cu subiectul.
Re: Red dot...de care și ce dimensiune moa?
Eu folosesc Docter Sight C cu punct de 3,5MOA. Acest model nu cred ca se mai fabrica de câțiva ani. Mai am si un Vector Optics pe aceeasi prindere ca Docter-ul. Se găsesc cu dimensiuni de la 2 la 6-8 MOA. Înainte să cumperi red dot îți recomand un control oftalmologic și o rețetă de ochelari in caz de ai astigmatism și în loc de un punct roșu vezi o gogoașă sau o meduză. CZ 75 SP-01 Shadow 9x19
TIKKA T3X TAC A1 308Win SADU 7,62X39 MAGPUL CZ SHADOW 2 9x19
2 mesaje • Pagina 1 din 1