| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Capac baterie lunetă Delta TitaniumModerator: liviur
4 mesaje • Pagina 1 din 1
Capac baterie lunetă Delta TitaniumBună seara! Am pierdut în teren capacul de la bateria lunetei. E vorba de Delta Titanium 2,5-10x50. Ați avut asemenea situații? Se pot comanda undeva? Eu am contactat un sait dar mi-au spus cî durează de la 1 la 2 săptămâni. Ați găsit careva ceva variantă mai de scurtă durată sau ați ales arma lisă la vânătoarea de mistreți?
Re: Capac baterie lunetă Delta Titanium
Mi s-a intamplat si am gasit un strungar care mi-a facut unul din metal. Acum as cumpara unul din plastic, e mai usor. 1-2 saptamani as merge la vanatoare cu turetaacoperita cu un prezervativ, sau cu banza izolatoare electric. Cu Stimă,
Nicolae
Re: Capac baterie lunetă Delta TitaniumMai bine cu bandă izolatoare... Cu prezervativ creez suspiciuni. Mulțumesc!
Re: Capac baterie lunetă Delta TitaniumSalut,eu am gasit la Amis Hobbi din Pitesti,a fost in stoc.
4 mesaje • Pagina 1 din 1