Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 26 Mai 2020, 19:32

Carti vanatoare 2019 !!!

Sectiune dedicata fenomenului cinegetic in mass media . Puteti gasi aici linkuri interesante , ziare si reviste cu profil cinegetic , samd .

Moderatori: biriuck, madalin122582

Carti vanatoare 2019 !!!

Mesajde Mikerinos pe 14 Ian 2019, 14:14

Dragi Camarazi,
La multi ani pentru 2019 !!!

Sunt sigur ca cei mai multi dintre voi au deja in bibliotecă titlurile de mai jos, dar am zis ca ar fi util un nou apel pentru cei care nu au reusit sa le procure pana acum sau nu au stiut de aparitia lor.

Asa ca, va invit la descoperirea a trei carti foarte importante pentru literatura vanatoreasca, in care veti gasi povestiri inedite despre locuri si oameni din alte vremuri, despre vanatoarea de acum 100 si mai bine de ani !

1. "Caleidoscop" - Ionel Pop (ed. a II-a, revizuită și adaugită)
2. "Gurghiu - Domeniul regal de vânătoare în trecut și astăzi" de August von Spiess (ed. a II-a)
3. "Un martor al Marii Uniri" - Ionel Pop (include manuscrisele "Bătranii noștri" și "Genius loci")

Primele două pot fi comandate trimițând datele voastre complete la adresa ioan.venator@gmail.com. Pretul este de 35 de lei pt. Caleidoscop si 30 lei pt. Gurghiu.
Cartea Ionel Pop - "Un martor al Marii Uniri" poate fi gasita atât in librării, cât si pe Internet, cel mai bun pret fiind pe elefant.ro - http://www.elefant.ro/carti/carte/istor ... 58338.html - 13,99 lei.

Lectura placuta !!!

P.S. In cursul acestui an speram sa reusim si editarea în limba română a carții "Frate Nicolae" de Emil Witting, care ilustrează viața ursului brun din Carpatii Transilvaniei, intr-un stil literar placut si lejer. Traducerea din limba germana a acestei carti a fost facuta de Ionel Pop, ceea ce confera un plus de savoare acestei lucrări.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Mikerinos
Membru activ
 
Mesaje: 114
Membru din: 22 Noi 2008, 20:21

Înapoi la Revista presei

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori

Publicitate