| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
AVPS Artemis Craiova
61 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
AVPS Artemis CraiovaIn data de 22 decembrie 2011 am primit cel mai frumos cadou de Craciun de la paznicul de vanatoare Vataman Alexandru, angajat la AVPS Artemis Craiova.Am avut doi caini de vanatoare care au fost impuscati de paznicul de vanatoare:un pointer de 3 ani si un epaneol breton de 1an.
Re: AVPS Artemis Craiovada' ce carabina mea o avut cu cainii tai...?!
Re: AVPS Artemis CraiovaLanga sat la 300m,au scapat din curte.Au fost mai multi caini,doar ai mei au fost impuscati.
Re: AVPS Artemis Craiovasi..? care a fost motivul pentru care au fost impuscati..?...ai vorbit cu persoana in cauza..?...tu unde erai in acel moment..?
Re: AVPS Artemis CraiovaNu am fost acasa.Chiar este nevoie de motive sa impusti doi caini de vanatoare???Nu am vb cu paznicul(nu se poate comunica cu el)este cioban si are o stana cu animale in fondul de vanatoare.Am sa discut cu directorul asociatiei.
Re: AVPS Artemis Craiova...Mesajde caraboy pe 25 Dec 2011, 19:27
Langa sat la 300m,au scapat din curte.Au fost mai multi caini,doar ai mei au fost impuscati.... CRED ca ai fost putin braconier... Daca ai fost prins cu ciini pe cimp sint putin suparat pe paznic ca nu ti-a dat si tie o bucata... Esti inteligent daca crezi doar jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care e jumatatea.
Re: AVPS Artemis CraiovaIncepi sa mai spui din adevar.Nu iti impusca Sandu cainii fara motiv.Du-te si vorbeste cu Vali;o sa ai o surpriza
este in noi
Re: AVPS Artemis Craiovanu vreti sa intelegeti ca nu exista motive,caini au fost impuscati.Habar nu am de ce sa intamplat
Re: AVPS Artemis CraiovaMotive,si inca din alea cu acoperire legala,exista.Cainii se aflau pe fondul de vanatoare(50 Teslui,banuiesc)fara jujeu si neinsotiti de nimeni,adica HOINARI,si Sandu,ca paznic de vanatoare ii poate impusca legal fara probleme.Chiar,vad ca ai avut caini de vanatoare,esti cumva si vanator?
este in noi
Re: AVPS Artemis Craiovapaznicul de vanatoare cunostea acei caini pe care i-a impuscat si a facut-o intentionat,poate in viziunea unor persoane paznicul a procedat corect.Mare om,mare caracter acest paznic care mai este si vanator.(foarte ETIC acest paznic)Mai sunt vanator si mai am un catel Brac
Re: AVPS Artemis CraiovaIncurcate ite. Ceva pute, daca zici ca din o gasca de caini, a impuscat fix rase de vanatoare! Oricum, din ce descrii, a impuscat legal. Ramane de discutat partea de substrat! Si e nebuloasa! Sa mai tastez?
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: AVPS Artemis Craiovaunul din caini mei impuscati a fost o cateluse care era in perioada imperecheri,din aceste motive au fost mai multi caini
Re: AVPS Artemis Craiovapaznicul(omul legi)a fost informat de o persoana cu privire la aceste lucruri si sa dus sa faca dreptate in randul cainilor.Caini nu au fost la vanatoare chiar daca au fost fara stapani
Re: AVPS Artemis CraiovaOrice caine gasit in fondul de vanatoare fara stapan, ori fara vreun indiciu pe baza caruia sa se poata indentifica stapanul, se impusca, fiind considerat hoinar. Exceptie fac cainii care au un semn de identificare, placuta, tatuaj, zgarda cu inscriptia numarului de telefon al proprietarului. In acest caz se considera ca animalul a fost pierdut si este luat de catre paznic, tehnician, padurar, in vederea gasirii stapanului.
Daca acei caini au fost impuscati,desi purtau semne de identificare, atunci paznicul de vanatoare este un marlan. In schimb daca nu se putea identifica stapanul, nu avea macar un numarul de inregistrare(nr tatuat pe ureche), atunci paznicul este absolvit de orice vina, fie ea chiar si una morala. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: AVPS Artemis Craiovacaini au fost cunoscuti de paznicul de vanatoare,aveau doar pasapoarte,microcic si acte de origine.Cum ramane cu gasitul stapanului?
Re: AVPS Artemis CraiovaAcum faptul a fost consumat. Ar fi fost bine daca am fi cunoscut si punctul de vedere al paznicului de vanatoare. Dar poate ca citeste acest forum si isi va exercita dreptul la replica.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: AVPS Artemis CraiovaNu il citeste.Vorbesc eu cu el zilele urmatoare si va zic si voua ce am aflat.
este in noi
Re: AVPS Artemis CraiovaImi pare rau stiu ce greu este sa cresti si sa educi un catel, sa fiu in locul tau il chem pe nenea paznicul de vanatoare in istanta, sii cer daune doar asa ca sa mi-l tin pe drumuri. Mai mult mergi la politie si declara ca i-a impuscat in sat
Si dupa ce o sa fie scuturat un pic nea Caisa nu o sa mai faca legea!
Re: AVPS Artemis Craiova
Esti bun de dat sfaturi este in noi
Foarte rau ca gandesti asa. Situatia reala nu ai de unde sa o sti, asa ca asemenea afirmatii sunt exagerate. In plus instigi la declaratii mincinoase, ceea ce este rusinos . Sa nu uitam ca in instanta minciuna se pedepseste.
Dar te-ai gandit macar la posibilitatea ca,,nea Caisa'' sa nu fi facut legea, ci doar sa o fi aplicat, asa cum este normal? Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: AVPS Artemis CraiovaCainii nu aveau ce sa caute in teren ! Daca i-a impuscat doar pe ai tai , inseamna ca are drag de tine , de ce ?, nu stim noi, voi , tu si paznicul , stiti sigur .
Re: AVPS Artemis CraiovaStiti de ce vorbesc oltenii repede?
Au mintea iute si nu se pot tine dupa ea!
Postezi off-topic+aiurea=varza.Daca esti ,,glumetz'' ai o sectiune de bancuri unde te poti desfasura. este in noi
Nu te supara...dar nu pari extraordinar de afectat ca ti a impuscat cainii. Cred ca daca mi se intampla mie luam foc ...si aici pe forum ...si in afara lui. ==========================
Mai Taie Din Ele Da-le Dracului
Re: AVPS Artemis CraiovaLegal stapanul este raspunzator de ceea ce face cainele sau. De asemenea este obligat sa il tina inchis, daca este liber (mai ales pe un fond de vanatoare=caine hoinar si legal se impusca. Imi plac animalele, am si caini, dar am grija sa nu umble aiurea, iar in cazul in care as pati ceea ce ai patit tu nu as invinovati pe nimeni. Parearea mea, asa cum ai descris tu situatia este ca paznicul a avut dreptate.
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: AVPS Artemis CraiovaPentru domnul Ovi 762 Si SLy FOx. va respect opiniile si convingerile comuniste dar uitati ca nea Nicu e mort.
Oricum,e prima data cand ma face cineva,,rosu'' PS Daca ma injuri pe PM si imi blochezi mesageria fac public si propun banare-daca suntem golani sa fim pana la capat. este in noi
Ma scuzi am crezut ca esti mai in varsta! Tu nu esti comunist esti doar prost ! Idolul tau e tiganul ala pe care tu l-ai citat, presupun dak esti golan vacarule.
Re: AVPS Artemis Craiovaprevad un ban... de arama coclit....
61 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3