Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 11 Mai 2025, 13:48

Combatere caini+pisici- cai legale si oficiale

Subiect dedicat combaterilor organizate sau in grup restrins la principalii daunatori ai vanatului in extra sezon . Acces la autorizatii , probleme , etc .

Moderatori: Ghinda, CCM

Re: Combatere caini+pisici- cai legale si oficiale

Mesajde Ghinda pe 27 Noi 2013, 09:10

Nu mai puneti baieti poze. Asta aduna informatii despre voi si o sa va treziti in rahat. Asa incep sa cred.

Wallace, o sa propun banarea ta definitiva. Daca nu se aproba, iti voi sterge toate postarile de acum incolo! Si putin imi pasa de locul tau de munca!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde biriuck pe 27 Noi 2013, 12:21

WALLACE CINEGETIC scrie:Dar până atunci vă rog insistent să oferiți informații, aici pe forum, referitoare la actiunile de combatere și poate chiar și poze. mulțumesc

Plimba ursu' ! Pentru ce iti trebuie tie "informatii" :?: Parca vad ca faci parte din vreun ONG din ala de pupat maidanezii sub coada si care o sa vina (din nou) cu ideea creata ca "ar fi bine sa-i integram in natura".
Corruptissima re publica plurimae leges
biriuck
Veteran

Locaţie: Brasov/Ploiesti

Mesajde acsph pe 27 Noi 2013, 15:51

Ghinda scrie:Nu mai puneti baieti poze. Asta aduna informatii despre voi si o sa va treziti in rahat. Asa incep sa cred.

Wallace, o sa propun banarea ta definitiva. Daca nu se aproba, iti voi sterge toate postarile de acum incolo! Si putin imi pasa de locul tau de munca!

Bravo nene!...l-ai dibuit.Nu mi-ar fi trecut prin cap,dar acum sunt convins ca ai dreptate...Ce i-a trecut prin cap..?? :shock:
S-a cam distrat cu noi.
Muget,deci exist !
acsph
Veteran

Locaţie: Ploiesti

Mesajde WALLACE CINEGETIC pe 27 Noi 2013, 22:23

Regret atitudinea voastră total nejustificată cu argumente reale. Dacă aș fi făcut parte dintr-un ONG cu gândul să vă fac vreun rău, de cât timp activez pe acest forum, aș fii făcut-o de mult! LOGIC! Stau sub protecția anonimatului, eu însumi de frica consecințelor sesizării vreunui ONG! Este trist că din curiozitate excesivă unii dintre colegi, vor neutralizarea mea de pe forum. Trimiteți-mi în privat un număr de telefon și vă voi lămuri cum stau treburile în privința mea. Eu chiar îndemn SINCER la combatere LEGALĂ pe fondurile de vânătoare, NU otrăvirii câinilor din localități!
WALLACE CINEGETIC
Membru important

Mesajde Kristi pe 28 Noi 2013, 07:20

WALLACE CINEGETIC scrie:Regret atitudinea voastră total nejustificată cu argumente reale. Dacă aș fi făcut parte dintr-un ONG cu gândul să vă fac vreun rău, de cât timp activez pe acest forum, aș fii făcut-o de mult! LOGIC! Stau sub protecția anonimatului, eu însumi de frica consecințelor sesizării vreunui ONG! Este trist că din curiozitate excesivă unii dintre colegi, vor neutralizarea mea de pe forum. Trimiteți-mi în privat un număr de telefon și vă voi lămuri cum stau treburile în privința mea. Eu chiar îndemn SINCER la combatere LEGALĂ pe fondurile de vânătoare, NU otrăvirii câinilor din localități!

Sunt un tip foarte curios ...si mai ales misterul care planeaza asupra acestui Id...m.a facut sa iti trimit mesaj ! Ai numerele mele de telefon pe privat !
Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Kristi
Veteran

Locaţie: CONTESTI DAMBOVITA

Mesajde von BRAUN pe 28 Noi 2013, 10:48

Eu chiar îndemn SINCER la combatere LEGALĂ pe fondurile de vânătoare, NU otrăvirii câinilor din localități![/quote]

Dar cine a spus dragule ca otravim caini prin localitati ? Daca vorbesti de netrebnicul care se plimba noaptea pe camp cu caini si lanterna, cine este vinovat ca in loc de urecheati catelusii papa ceva care le provoaca indigestie?
Apropo, a auzit cineva de vreun proprietar de caini condamnat pentru braconaj ? Eu unul, NU !

von BRAUN
Decat sarac si in puscarie, mai bine liber si bogat !
von BRAUN
Membru important

Mesajde Corco pe 28 Noi 2013, 14:32

@ WALLACE CINETEGTIC fa-ma sa inteleg, te rog - tu nu postezi imagini de la combatere, de frica unor eventuale consecinte, dar, la fiecare postare, indemni ceilalti membrii ai forumului sa faca publice imaginile pe care ei le detin de la actiuni de combatere? Nu ti se pare cam aiurea?
Corco
Membru important

Mesajde Ghinda pe 28 Noi 2013, 15:29

Va rog, gata cu wallace. Daca doreste sa indemne, sa isi faca subiect separat. Aici orice pomenire, fara subiectul deschis, va fi stearsa de acum.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Mesajde Kristi pe 28 Noi 2013, 19:09

Ma vad obligat sa va tin la curent ...a trecut prima zi si colegul @ WALLACE CINETEGTIC nu m.a sunat ! :lol:
Kristi
Veteran

Mesajde von BRAUN pe 28 Noi 2013, 21:16

Kristi scrie:Ma vad obligat sa va tin la curent ...a trecut prima zi si colegul @ WALLACE CINETEGTIC nu m.a sunat ! :lol:

...de ce oare ?

von BRAUN
Decat sarac si in puscarie, mai bine liber si bogat !
von BRAUN
Membru important

Mesajde WALLACE CINEGETIC pe 28 Noi 2013, 23:07

Fiindcă am văzut acum cca o oră mesajul, fiind o oră târzie pentru a suna! Voi suna în cursul zilei de mâine, vineri.
WALLACE CINEGETIC
Membru important

Mesajde Kristi pe 29 Noi 2013, 18:46

WALLACE CINEGETIC scrie:Fiindcă am văzut acum cca o oră mesajul, fiind o oră târzie pentru a suna! Voi suna în cursul zilei de mâine, vineri.

A mai trecut o zi si amicul @WALLACE CINEGETIC nu m.a sunat !
Kristi
Veteran

Mesajde WALLACE CINEGETIC pe 02 Dec 2013, 17:47

Astăzi,02.12.2013 tocmai am vorbit telefonic cu Cristi, care...m-a asigurat că este gata de combatere ! :D
WALLACE CINEGETIC
Membru important

Mesajde Kristi pe 02 Dec 2013, 18:37

WALLACE CINEGETIC scrie:Astăzi,02.12.2013 tocmai am vorbit telefonic cu Cristi, care...m-a asigurat că este gata de combatere ! :D

Corect ... :wink: confirm cele spuse si cred ca nu trebuie sa ne facem probleme in privinta colegului ca ar face parte din vreun ONG ...!
Kristi
Veteran

Mesajde Ghinda pe 03 Dec 2013, 09:17

Asa o fi. Orice indemn pentru combatere din partea lui Wallace va fi sters fara drept de apel. Valabil pentru orice tip de indemn din partea lui, indiferent ca este pentru combatere, braconaj, viol in grup etc.! Nu vor ramane decat postarile la obiect sau eventuale foto!

MODERATORUL
Ghinda
Veteran

Mesajde Kristi pe 03 Dec 2013, 10:32

Nu doresc sa va mai spun decat ca , face combatere mai mult decat noi toti la un loc , binenteles daca este real ceea ce mi.a spus la telefon ...ca o mica paranteza , eu il cred ! :wink: Si eu i.am reprosat modul haios in care ne indeamna ...dar pana la urma asta tine de caracterul omului ! :lol: Si foto ar putea sa posteze atata timp cat semneaza sub un id necunoscut ! :wink:
Kristi
Veteran

Mesajde madalin122582 pe 03 Dec 2013, 11:45

Kristi, ne-ai bagat si mai mult in ceata :?
Membru ANDA
madalin122582
Veteran

Locaţie: Rm. Valcea

Mesajde Kristi pe 03 Dec 2013, 22:03

madalin122582 scrie:Kristi, ne-ai bagat si mai mult in ceata :?

Stiu , dar mai multe nu pot spune ca imi incalc cuvantul ! :wink:
Kristi
Veteran

Mesajde WALLACE CINEGETIC pe 04 Dec 2013, 00:18

Am să încerc să pun câteva poze, fără a se vedea altceva decât ...piesa cinegetică neutralizată. Cristi are numărul meu de telefon și mă poate suna oricând pentru alte lămuriri. De altfel nu văd de ce nu, chiar Cristi i-ar putea lămuri, în privat, pe ceilalți colegi. mulțumesc
WALLACE CINEGETIC
Membru important

Mesajde Kristi pe 04 Dec 2013, 02:47

WALLACE CINEGETIC scrie:Am să încerc să pun câteva poze, fără a se vedea altceva decât ...piesa cinegetică neutralizată. Cristi are numărul meu de telefon și mă poate suna oricând pentru alte lămuriri. De altfel nu văd de ce nu, chiar Cristi i-ar putea lămuri, în privat, pe ceilalți colegi. mulțumesc

Un secret stiut de doua persoane nu mai este secret ... :wink: asa poti tu sa spui exact cine esti ...si sincer la cati doresc sa.ti cunoasca identitatea ...nu cred ca mai are rost sa le scrii pe privat ! :lol:
Kristi
Veteran

Mesajde Sly_Fox pe 04 Dec 2013, 03:07

Cred ca discutiile despre anonimatele forumistilor nu prea isi au rostul. Astea cu nu se va vedea altceva in poza decat... sunt vrajeli. Este optiunea fiecaruia sa puna sau sa nu puna poze, pozele sa evidentieze vanatul, vanatorul sau ambele. Daca exista ceva de ascuns nu se mai pun poze si gata.
Si mai este o chestie, in ziua de astazi a crede ca ramai anonim este o iluzie. Daca cineva doreste sa afle cine esti, care este viata ta, o face fara probleme.
Eu de exemplu nu atasez decat foarte putine poze, fara o valoare deosebita si fara ca figura sa imi apara in ele. De ce? Nu pentru ca ma feresc,ci pentru ca pozele se pot downloada cu usurinta de pe forum, de catre diferiti baietasi, care ulterior le pot reposta pe diferite site-uri de socializare sau de profil. Si uite asa vreun utilizator de fuckbook,gen Gogu Sontorogu', se lauda cu diferite poze care nu ii apartin.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde Ursus2006 pe 04 Dec 2013, 08:58

Sly_Fox scrie: care ulterior le pot reposta pe diferite site-uri de socializare sau de profil. Si uite asa vreun utilizator de fuckbook,gen Gogu Sontorogu', se lauda cu diferite poze care nu ii apartin.

Si unde-i prejudiciul ??
Mai da-i naibi, puna-le si la Casa Alba!

Referitor la subiectul cu combaterea, cu WALLACE CINEGETIC ( bine ca nu i-am scris doar initialele nick-ului :wink: ) si cu pozele, nu inteleg de ce se ascunde!? Cine a avut probleme ca si-a pus moaca pe forum???

P.S. Dragul meu Mugurel, nu fi taica asa de aspru, ca suntem in Postul Nasterii Mantuitorului :!: Si sa iei cojocul din dotare ca; a venit iarna si geru' , s-a zbarlit la pi.da paru' , si la pu.a tot asa, asta-i semn de iarna grea! :mrgreen:
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Ursus2006
Veteran

Locaţie: Deva. HD

Mesajde Kristi pe 05 Dec 2013, 08:27

Cea mai legala cale de combatere a pisicilor hoinare ....
Imagine
Imagine
Kristi
Veteran

Mesajde madalin122582 pe 05 Dec 2013, 10:16

Sincere felicitari Kristi ! Recomand tuturor vanatorilor de combata cat mai mult daunatorii cu par si pene :D :mrgreen:
Membru ANDA
madalin122582
Veteran

Locaţie: Rm. Valcea

Mesajde Sly_Fox pe 05 Dec 2013, 13:44

Ptiuu, am citit postarea si m-am gandit ca Wallace iar a inceput. Cand colo erai tu.
Cred ca incepe sa se molipseasca asta cu daunatorii. Molima ne mai trebuia acum. :lol:
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde WALLACE CINEGETIC pe 05 Dec 2013, 20:40

Nu vreau să mai țin secret faptul că lucrez la Aeroportul Otopeni, unde coordonez o echipă de vânători, având ca deziderat managementul faunei aeroportuare pentru diminuarea riscului de coliziiune a aeronavelor cu fauna.
WALLACE CINEGETIC
Membru important

Mesajde Kristi pe 05 Dec 2013, 20:52

WALLACE CINEGETIC scrie:Nu vreau să mai țin secret faptul că lucrez la Aeroportul Otopeni, unde coordonez o echipă de vânători, având ca deziderat managementul faunei aeroportuare pentru diminuarea riscului de coliziiune a aeronavelor cu fauna.

Ai vazut ca n.a fost greu ...daca combati si pisici hoinare contacteaza.ma ...o fac cu cele mai ieftine costuri :lol:
Kristi
Veteran

Mesajde biriuck pe 05 Dec 2013, 22:48

@WALLACE CINEGETIC daca este asa cum spui atunci iti urez cat mai multe reusite :D
Daca aveti nevoie de ajutor ma ofer voluntar pentru astfel de actiuni in zona Bucuresti-Ploiesti. Tot este vorba sa-mi fac mana cu arma noua si macar sa iasa si ceva util din treaba asta.

@Kristi Cum de au cainii tai asa ura pe neamul pisicesc? Am avut si un brac si un copoi ardelenesc, ambii m-au facut sa ma simt mandru de ei in teren, insa cu pisicile nu aveau nicio treaba. Ai facut antrenamentul cand erau mici cu vreo piele de mata din asta?
Corruptissima re publica plurimae leges
biriuck
Veteran

Locaţie: Brasov/Ploiesti

Mesajde Kristi pe 06 Dec 2013, 02:41

Nu am facut niciun antrenament in acest scop si nici nu cred ca face cineva antrenament cu asa ceva . De exemplu catelusa din imagine este la mine de aprox 2 luni si are la activ 7 sau 8 ! Dupa primele doua saptamani cand am scos.o in teren si a luat prima data contact cu pisica mi.am dat seama ca are o afinitate la ele ! :wink: Am un filmulet in care intra prin tepari si spini oarba dupa o pisica si pana nu o ucide nu o lasa cu toate ca pozitia este foarte incomoda ! Ma mai gandesc daca il postez sau nu ! :wink:
Kristi
Veteran

Mesajde acsph pe 06 Dec 2013, 10:33

A cam inceput sa-mi treaca de combatere d'asta cu cainele la pisici...

Prietene, atentie!

MODERATORUL
Muget,deci exist !
acsph
Veteran

Locaţie: Ploiesti

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Combatere !