Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Combatere caini+pisici- cai legale si oficialeRe: Combatere caini+pisici- cai legale si oficialeNu mai puneti baieti poze. Asta aduna informatii despre voi si o sa va treziti in rahat. Asa incep sa cred.
Wallace, o sa propun banarea ta definitiva. Daca nu se aproba, iti voi sterge toate postarile de acum incolo! Si putin imi pasa de locul tau de munca! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Combatere caini+pisici- cai legale si oficiale
Plimba ursu' ! Pentru ce iti trebuie tie "informatii" ![]() Corruptissima re publica plurimae leges
Bravo nene!...l-ai dibuit.Nu mi-ar fi trecut prin cap,dar acum sunt convins ca ai dreptate...Ce i-a trecut prin cap..?? ![]() S-a cam distrat cu noi. Muget,deci exist !
Re: Combatere caini+pisici- cai legale si oficialeRegret atitudinea voastră total nejustificată cu argumente reale. Dacă aș fi făcut parte dintr-un ONG cu gândul să vă fac vreun rău, de cât timp activez pe acest forum, aș fii făcut-o de mult! LOGIC! Stau sub protecția anonimatului, eu însumi de frica consecințelor sesizării vreunui ONG! Este trist că din curiozitate excesivă unii dintre colegi, vor neutralizarea mea de pe forum. Trimiteți-mi în privat un număr de telefon și vă voi lămuri cum stau treburile în privința mea. Eu chiar îndemn SINCER la combatere LEGALĂ pe fondurile de vânătoare, NU otrăvirii câinilor din localități!
Sunt un tip foarte curios ...si mai ales misterul care planeaza asupra acestui Id...m.a facut sa iti trimit mesaj ! Ai numerele mele de telefon pe privat ! Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Combatere caini+pisici- cai legale si oficiale Eu chiar îndemn SINCER la combatere LEGALĂ pe fondurile de vânătoare, NU otrăvirii câinilor din localități![/quote]
Dar cine a spus dragule ca otravim caini prin localitati ? Daca vorbesti de netrebnicul care se plimba noaptea pe camp cu caini si lanterna, cine este vinovat ca in loc de urecheati catelusii papa ceva care le provoaca indigestie? Apropo, a auzit cineva de vreun proprietar de caini condamnat pentru braconaj ? Eu unul, NU ! von BRAUN Decat sarac si in puscarie, mai bine liber si bogat !
Re: Combatere caini+pisici- cai legale si oficiale@ WALLACE CINETEGTIC fa-ma sa inteleg, te rog - tu nu postezi imagini de la combatere, de frica unor eventuale consecinte, dar, la fiecare postare, indemni ceilalti membrii ai forumului sa faca publice imaginile pe care ei le detin de la actiuni de combatere? Nu ti se pare cam aiurea?
Re: Combatere caini+pisici- cai legale si oficialeVa rog, gata cu wallace. Daca doreste sa indemne, sa isi faca subiect separat. Aici orice pomenire, fara subiectul deschis, va fi stearsa de acum.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Combatere caini+pisici- cai legale si oficialeMa vad obligat sa va tin la curent ...a trecut prima zi si colegul @ WALLACE CINETEGTIC nu m.a sunat !
![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
...de ce oare ? von BRAUN Decat sarac si in puscarie, mai bine liber si bogat !
Re: Combatere caini+pisici- cai legale si oficialeFiindcă am văzut acum cca o oră mesajul, fiind o oră târzie pentru a suna! Voi suna în cursul zilei de mâine, vineri.
A mai trecut o zi si amicul @WALLACE CINEGETIC nu m.a sunat ! Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Combatere caini+pisici- cai legale si oficialeAstăzi,02.12.2013 tocmai am vorbit telefonic cu Cristi, care...m-a asigurat că este gata de combatere !
![]()
Corect ... ![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Combatere caini+pisici- cai legale si oficialeAsa o fi. Orice indemn pentru combatere din partea lui Wallace va fi sters fara drept de apel. Valabil pentru orice tip de indemn din partea lui, indiferent ca este pentru combatere, braconaj, viol in grup etc.! Nu vor ramane decat postarile la obiect sau eventuale foto!
MODERATORUL Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Combatere caini+pisici- cai legale si oficialeNu doresc sa va mai spun decat ca , face combatere mai mult decat noi toti la un loc , binenteles daca este real ceea ce mi.a spus la telefon ...ca o mica paranteza , eu il cred !
![]() ![]() ![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Combatere caini+pisici- cai legale si oficialeKristi, ne-ai bagat si mai mult in ceata
![]() Membru ANDA
Stiu , dar mai multe nu pot spune ca imi incalc cuvantul ! ![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Combatere caini+pisici- cai legale si oficialeAm să încerc să pun câteva poze, fără a se vedea altceva decât ...piesa cinegetică neutralizată. Cristi are numărul meu de telefon și mă poate suna oricând pentru alte lămuriri. De altfel nu văd de ce nu, chiar Cristi i-ar putea lămuri, în privat, pe ceilalți colegi. mulțumesc
Un secret stiut de doua persoane nu mai este secret ... ![]() ![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Combatere caini+pisici- cai legale si oficialeCred ca discutiile despre anonimatele forumistilor nu prea isi au rostul. Astea cu nu se va vedea altceva in poza decat... sunt vrajeli. Este optiunea fiecaruia sa puna sau sa nu puna poze, pozele sa evidentieze vanatul, vanatorul sau ambele. Daca exista ceva de ascuns nu se mai pun poze si gata.
Si mai este o chestie, in ziua de astazi a crede ca ramai anonim este o iluzie. Daca cineva doreste sa afle cine esti, care este viata ta, o face fara probleme. Eu de exemplu nu atasez decat foarte putine poze, fara o valoare deosebita si fara ca figura sa imi apara in ele. De ce? Nu pentru ca ma feresc,ci pentru ca pozele se pot downloada cu usurinta de pe forum, de catre diferiti baietasi, care ulterior le pot reposta pe diferite site-uri de socializare sau de profil. Si uite asa vreun utilizator de fuckbook,gen Gogu Sontorogu', se lauda cu diferite poze care nu ii apartin. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Si unde-i prejudiciul ?? Mai da-i naibi, puna-le si la Casa Alba! Referitor la subiectul cu combaterea, cu WALLACE CINEGETIC ( bine ca nu i-am scris doar initialele nick-ului ![]() P.S. Dragul meu Mugurel, nu fi taica asa de aspru, ca suntem in Postul Nasterii Mantuitorului ![]() ![]() MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Combatere caini+pisici- cai legale si oficialeCu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Combatere caini+pisici- cai legale si oficialeSincere felicitari Kristi ! Recomand tuturor vanatorilor de combata cat mai mult daunatorii cu par si pene
![]() ![]() Membru ANDA
Re: Combatere caini+pisici- cai legale si oficialePtiuu, am citit postarea si m-am gandit ca Wallace iar a inceput. Cand colo erai tu.
Cred ca incepe sa se molipseasca asta cu daunatorii. Molima ne mai trebuia acum. ![]() Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Combatere caini+pisici- cai legale si oficialeNu vreau să mai țin secret faptul că lucrez la Aeroportul Otopeni, unde coordonez o echipă de vânători, având ca deziderat managementul faunei aeroportuare pentru diminuarea riscului de coliziiune a aeronavelor cu fauna.
Ai vazut ca n.a fost greu ...daca combati si pisici hoinare contacteaza.ma ...o fac cu cele mai ieftine costuri ![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Combatere caini+pisici- cai legale si oficiale@WALLACE CINEGETIC daca este asa cum spui atunci iti urez cat mai multe reusite
![]() Daca aveti nevoie de ajutor ma ofer voluntar pentru astfel de actiuni in zona Bucuresti-Ploiesti. Tot este vorba sa-mi fac mana cu arma noua si macar sa iasa si ceva util din treaba asta. @Kristi Cum de au cainii tai asa ura pe neamul pisicesc? Am avut si un brac si un copoi ardelenesc, ambii m-au facut sa ma simt mandru de ei in teren, insa cu pisicile nu aveau nicio treaba. Ai facut antrenamentul cand erau mici cu vreo piele de mata din asta? Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Combatere caini+pisici- cai legale si oficialeNu am facut niciun antrenament in acest scop si nici nu cred ca face cineva antrenament cu asa ceva . De exemplu catelusa din imagine este la mine de aprox 2 luni si are la activ 7 sau 8 ! Dupa primele doua saptamani cand am scos.o in teren si a luat prima data contact cu pisica mi.am dat seama ca are o afinitate la ele !
![]() ![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Combatere caini+pisici- cai legale si oficialeA cam inceput sa-mi treaca de combatere d'asta cu cainele la pisici...
Prietene, atentie! MODERATORUL Muget,deci exist !