Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Expoziția de trofee H-Hunting Prize Sibiu 2022Moderator: popaliviu
33 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Expoziția de trofee H-Hunting Prize Sibiu 2022Cum spune titlul este un eveniment. Participanți de pe forum?
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Expoziția de trofee H-Hunting Prize Sibiu 2022Eu am câte ceva. Zimbru, muflon, căprior, mistreț, lopătar.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Expoziția de trofee H-Hunting Prize Sibiu 2022Am dus si eu 4 de caprior.
Re: Expoziția de trofee H-Hunting Prize Sibiu 2022Si eu, caprior si craniu rapitor
is more fun in hunting with the handicap of the bow than is in hunting with the sureness of the gun
Re: Expoziția de trofee H-Hunting Prize Sibiu 2022Un caprior și eu....
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Expoziția de trofee H-Hunting Prize Sibiu 2022Merge careva? Nu de alta, dar nu prea am cum să ajung. Și dau un șpriț pentru recuperare trofee....
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Expoziția de trofee H-Hunting Prize Sibiu 2022Asta am dus.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Expoziția de trofee H-Hunting Prize Sibiu 2022Incă în sală. Așteaptă evaluare și punere pe stative.
Re: Expoziția de trofee H-Hunting Prize Sibiu 2022Tot în sală la așteptare.
Re: Expoziția de trofee H-Hunting Prize Sibiu 2022Eu am dus singurul meu trofeu de caprior care are sanse sa fie medaliabil
![]() Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. is more fun in hunting with the handicap of the bow than is in hunting with the sureness of the gun
Re: Expoziția de trofee H-Hunting Prize Sibiu 2022Eu am trimis un cerb, un craniu de lup si 3 capriori, o sa postez fisele de evaluare. Mai aveam un trofeu de capra neagra medaliabil dar nu l-am trimis ca era prins pe panoplie.
La Bacau in 2016 nu am trimis decat un caprior care a luat medalia de aur. Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Expoziția de trofee H-Hunting Prize Sibiu 2022Buna idee asta cu postat fisele de evaluare...o sa postez si eu cand o sa le am.
is more fun in hunting with the handicap of the bow than is in hunting with the sureness of the gun
Re: Expoziția de trofee H-Hunting Prize Sibiu 2022Vesti careva? Eu se pare ca am luat aur cu capriorul (137.6 puncte CIC) si bronz cu craniul de pisica salbatica..
Fisele le recuperez de Pasti ![]() is more fun in hunting with the handicap of the bow than is in hunting with the sureness of the gun
Re: Expoziția de trofee H-Hunting Prize Sibiu 2022Eu am luat un aur si doua de argint , toate la caprior. Fisele vor fi trimise prin posta din ce am inteles.
Re: Expoziția de trofee H-Hunting Prize Sibiu 2022142.28 CIC, a strâns capriorul trimis de mine.
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Expoziția de trofee H-Hunting Prize Sibiu 2022Nu am știri, aștept. eram plecat pe Via Transilvanica, dar am avut om acolo.
Re: Expoziția de trofee H-Hunting Prize Sibiu 2022
Marfa buna, oameni putini... ![]() ![]() ![]() -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Ceva cocoși?
Re: Expoziția de trofee H-Hunting Prize Sibiu 2022135.5 puncte CIC a obtinut trofeul meu de mistret. Au fost mai multe trofee mari de tot (>130) la mistret din ultimii ani. Cel mai mare a obtinut 142.5.
As mai fi avut 2 perechi in intervalul 120-130 dar le am lipite bine cu rasina de panoplie ![]() Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Expoziția de trofee H-Hunting Prize Sibiu 2022In urma evaluarilor trofeelor mele la Expo de la Sibiu, rezultatele au fost: 189, 27 bronz la cerb comun; 39,85 argint craniu lup, ; 137,25 caprior aur; 134,02 caprior, aur ; 121,83 caprior, argint; 123,45 mistret aur.
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Felicitări!!! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Bun! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Expoziția de trofee H-Hunting Prize Sibiu 2022Mistreț 2 duși, 2 de aur.
Muflon 2 duși, 1 aur, 1 bronz. Lopătar 1 dus, 1 bronz. + 1 zimbru și 5 selecții căprior capabile. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Primul caprior, de la stanga spre dreapta, este superb ! ![]()
Re: Expoziția de trofee H-Hunting Prize Sibiu 2022Ăla negru-maro cu multe raze și scurt? Dacă da, este favoritul meu. Nu știam de el, a picat la o ieșire, pur și simplu. Mai este unul cu un corn și încă două boante din același cilindru pe stânga. Cel puțin de 10 ori am bănănăit după el. Văzut în 3-4 ieșiri, la una glonț aiurea. La a doua și ultima, gata.
Re: Expoziția de trofee H-Hunting Prize Sibiu 2022Felicitari tuturor participantilor si sa speram ca vom mai avea ocazia sa aratam potentialul cinegetic romanesc...o mentiune speciala pentru Mugurel @ghinda - impresionanta colectia
![]() Stie cineva care a fost recordul expozitiei la caprior? Zicea cineva ceva de peste 160 de puncte CIC... is more fun in hunting with the handicap of the bow than is in hunting with the sureness of the gun
198 și un pc cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Expoziția de trofee H-Hunting Prize Sibiu 2022Multumesc!!!! Mai aveam, dar nu așa spectaculoși.
Re: Expoziția de trofee H-Hunting Prize Sibiu 2022@laurul
![]() ![]() ![]() is more fun in hunting with the handicap of the bow than is in hunting with the sureness of the gun
33 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2