Copoii raniti de mistretiModerator: mialxx
9 mesaje • Pagina 1 din 1
Re: Copoii raniti de mistretiNu se vad pozele Ursu
Re: Copoii raniti de mistretiba se vad
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Copoii raniti de mistretidin pacate cam asta e tributul ce trebuie sa l plateasca un astfel de caine....asa e dat de la Dumnezeu.felicitari tuturor celor ce au caini de vanatoare si au grija de ei.(sper ca nu au murit saracii ca nu ar fi drept..)
cu respect . citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Copoii raniti de mistretiAsta n-a murit, a scapat de fiecare data. Am gresit, bagandu-l la tarc, sa vedem cum ataca mistretii.
![]() MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Copoii raniti de mistretiUrsule, mai dati cainii cu parfum? Poate merge si la mistreti
![]() Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Copoii raniti de mistretiUrsule, spune-mi te rog si mie unde este tarc in judet, as merge si eu cu un caine? Te rog.. Sint si eu din Hunedoara. Multumesc.
Re: Copoii raniti de mistreti
La lupi, sa stii ca are efect, nu se apropie de caini. Alfel, poate fi nasol. Am patit in timpul goanei, sa gasim doar ceva ramasite dintr-un caine, a dat cainele de lupi, l-au inghitit in 10 min. P.S. Nu mai "da din casa" ! ![]() MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Copoii raniti de mistreti
Tarcul este al AVPS Codrenii Deva si se afla in loc. Nojag, pe fondul 18 Varmaga, daca ai auzit de noi. ![]() Nu costa nimic antrenamentul ca esti forumist ![]() ![]() De unde esti, din jud. Hunedoara ??? MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
9 mesaje • Pagina 1 din 1