sorin flutur scrie:daca v-o placut...ramaneti datori cu o bere
Si daca nu ne-a placut ...ne dati doua ?
pointer in foto-videoModerator: mialxx Re: pointer in foto-video
Si daca nu ne-a placut ...ne dati doua ? Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: pointer in foto-videocelor care nu le-a placut le dau o pereche de pantaloni de neopren folositori pt. vanatoare la rate daca nu ai caine pt. balta
Re: pointer in foto-videoTocmai aici este problema ca ar trebui sai opriti pentru ...zilele cand o sa mergeti la vanatoare de rate ....sigur va trebuieste ...si va va fi de mare ajutor ...eu chiar nu am nevoie !
Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: pointer in foto-videovinez de cand intrebai tu oare ce rasa de caine este aia...si nu am ramas pana acum in fundul gol
Re: pointer in foto-videoNu pot contesta acest lucru ...dar un an de al meu de vanatoare echivaleaza cu ceea ce ati vanat pana acum si cu tot ceea ce o sa vanati pana la sfarsitul zilelor ...indiferent cat va va da voie Domnul sa stati in viata
Re: pointer in foto-videoKristi...propun ceva...tu sa faci vanatoare cum vrei pe topicurile de kurzhaar...iar noi ceilalti pe topicurile raselor cu care vanam....
p.s. daca vrei deschid un topic despre meseriile forumistilor si aici...esti suparat ca nu te intreaba nimeni ce meserie ai?
Re: pointer in foto-videoProblema cea mai grava este ca nu doriti sa va combata nimeni in dialoguri ...mai bine asa spuneati de prima oara si ...nu era problema ...cand doriti sa nu va deranjez trimite-ti un PM si ma abtin indiferent ce scrieti ...sau daca doriti va si sustin ideile asa de amorul artei . Oricum mi-am dat seama ca nu merita si incepand de astazi incerc pe cat pot sa ma abtin ...dar atata timp cat este un forum liber ...imi pot spune parerea si ca va convine si ca nu va convine ...la orice topic ...sau crede-ti ca detine-ti adevarul absolut ? Cand va blocheaza cate cineva prin dialog ...o dati in diverse ...aici era si este vorba de vanatoare ...un lucru pe care multi il discuta dar putini il practica ...si cu asta v-am spus totul ....
Re: pointer in foto-videoKristi...tie chiar ti-a picat pata pe mine de cand am facut misto de poza aia in chiloti...esti ranchiunos rau omule...ti-am mai zis ...si eu intru in apa cand invat cainii cu apa...a fost doar o gluma....dar sa ma vanezi pentru asta pe toate topicurile....nu stiu ce sa mai zic...sa incepi sa spui ca mai bine crapi decat sa vanezi cu un pointer sau nu stiu ce rasa numai pt. ca mie imi place aceea rasa...
daca ajungem la un astfel de dialog eu zic ca e mai bine sa ne abtinem.... eu imi cer public scuze fata de tine pt ca am facut glume cu poza in chiloti...sau pt. orice comentariu negativ la adresa rasei kurzhaar....de altfel o rasa care imi place...exaltarea pasionatilor rasei...imi provoaca glumele pe care voi nu le gustati... inca odata mii de scuze...kurzhaarul e cea mai minunata, mai universala si intergalactica rasa...rectific toti kurzhaarii...nu doar cativa...scuze pt. aprecierile si glumele inoportune....
Re: pointer in foto-videoSincer nu erau necesare scuzele pentru ca asa cum am mai spus ...chiar daca am ramas doar la kurzhaar...inca mai fac deosebirea intre o gluma si luatul la misto . Deci nu m-am suparat din aceasta cauza ...Cat priveste restul...fiecare este cu parerea lui ...si asa cum v-ati bagat la kurzhaar...si altii se pot baga la pointer sau setter...aaaaaaaaa, si era sa uit deja am un pointer acasa ...dar il tin numai de frumusete nu vanez cu el , pentru ca nu se preteaza la modul si stilul meu de vanatoare . In curand am sa postez si poze cu el ...respect !
Re: pointer in foto-videostii cum ai zis acum...o am pe Gina Lolobrigida acasa...dar nu i-o trag...o pun numai sa-mi spele vasele
Re: pointer in foto-video
Aaaaa...Nu ...Stiti cum am zis , dar nu ati inteles ...o am pe Gina Lolobrigida si nu i-o trag , o pun sa spele vasele , pentru ca o am si pe Pamela Anderson si mi-o trag cu ea pentru ca ma simt mai bine ... Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: pointer in foto-videode curand mi am luat si eu un pointer.sunt niste caini extraordinari.am sa revin cu poze
3viitori vanatori de mare cheta...frumosi toti 3 !
Re: pointer in foto-videosper sa fie de mare cheta..daca nu..ne multumim si cu o cheta de vanatoare
eu nu vad...
Re: pointer in foto-videoSpecial pentru ...Sorin Flutur ...si pentru iubitorii rasei ...
![]() ![]() Cu respect ! Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: pointer in foto-videoJos palaria Kristi...ai urcat doua trepte in chinologie se aret
da si tu ceva detalii...genealogie, etc...fa niste poze mai profi...
hai Kristi...prima lectie de pointerist.... ce ne spune un pointer in aret cu piciorul din fata ridicat?
Pai tocmai de aceea am postat ...sa ma ajutati ...astept sa-mi spune-ti si eu o sa va spun daca a sa a fost sau nu ! Sper sa nu va suparati daca ar exista si alta varianta... Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: pointer in foto-videoun pointer care ridica piciorul din fata in aret ca un continental are un aret mai moale...aspect nedorit la pointer...
pointerul are cel mai brusc aret dintre toate rasele de aret, ca un clic...de altfel unul din aspectele pentru care majoritatea raselor de aret au fost ameliorate cu pointer sau au fost construite prin incrucisari cu pointer... in poza ta se poate ca era in miscare, filaj...si filajul pointerului trebuie sa fie scadat...ca o lovitura de spada...de fapt pointeristii nu accepta termenul de filaj, folosit la alte rase....ei spun ca pointerul, ghideaza, conduce pasarea...restul raselor fileaza ...cred ca pasarea era foarte aproape in fata lui...asa se explica nasul in jos, capul bagat in iarba... dupa o poza nu poti aprecia corect...nici chiar dupa un film....altfel vezi la fata locului...numai ca trebuie sa stii la ce sa te uiti...eu am explicat la modul general...fiecare situatie are specificul ei...
Re: pointer in foto-videoSi daca sa spunem intalnesti un pointer care nu face aret ? Si ceea ce vezi acolo este doar o joaca ...fara sa fie vanat sau vreo urma ... Atunci cum mai interpretezi scena ?
PS ....Ati intalnit pointeri care sa faca aret sau sa caute dupa soareci ? Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: pointer in foto-videodaca e tanar si fara experienta da...din orice rasa....si mai exista un aspect...nu orice caine cu pedigree de pointer iseamna ca e pointer...si nu orice caine cu pedigree de kurzhaar e kurzhaar adevarat....si orice kurzhaar adevarat poate da un urmas cu defecte...la fel si la pointer....
poate cainele nu a fost suficient scos...poate nu a avut declicul la varsta potrivita si e mai greu de recuperat....trebuie sa dai mai multe amanunte si genealogia ca sa nu fim pe langa subiect...
Înapoi la Pontatori si scotocitori Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori |
Publicitate
|