Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 11 Iun 2026, 15:31

OFF-TOPIC

Tot ce nu are legatura directa cu vanatoarea dar are legatura directa cu vanatorii : sport, bancuri, discutii " fierbinti, alte pasiuni.

Moderator: popaliviu

Re: OFF-TOPIC

Mesajde Moose_Master pe 25 Apr 2009, 07:03

Am dat-o din sarba-n geampara. Uite ce am ajuns sa citesc de la articolul prezentat de bogdanm.
http://www.romanialibera.ro/a143954/van ... -balc.html

asta ca asta, dar cititi in josul articolului sa vedeti ce comentarii de scelerati congenital. E una (romanca frate, romanca) care lucreaza pentru zice ea "cea mai mare grupare din lume"(asa le spala creierul acolo) PETA. Cititii enormitatile si apoi veti intelege ca atunci cand ati ales vanatoarea (in Romania) ati ales sa fiti batjocoriti si improscati cu tot felul de enormitati care mai de care mai aberante si bineanteles fara nici un suport argumentat.
Vai de natia mea de roman !
Moose_Master
Veteran

Mesajde Donbazil pe 01 Mai 2009, 23:01

Sal'tare!
Sambata si Duminica la Timisoara la Muzeul satului de la Padurea verde, se desfasoara mari expozitii mari de caini...
Cum vanatorii sunt in majoritate si crescatori de caini sunt sigur ca, macar cei din zona, vor fi curiosi sa vada ce si cum e si cu chinologia...
Eu unul, ma duc cu bigalita aia mica, m-am inscris la clasa Puppy : 6 - 9 luni.
La Medias am primit " Foarte promitator" , sa vedem aici, mai aproape de casa...
Sper sa ma intalnesc si cu vanatori cunoscuti si chear cu colegi de pe forum, sa schimbam o parola...
Sal'tare!
Donbazil - Faget.
:D :D :D :D :D :D
Donbazil
Membru important

Locaţie: Faget / Timis

Mesajde Moose_Master pe 17 Mai 2009, 05:51

Cand se difuza acest film documentar pe History Channel nu am fost niciodata acasa, dar acum am reusit sa vad un episod. Este uluitor !
Daca aveti ocazia merita sa-l vedeti. Eu sunt in bransa si tot am ramas cu gura cascata.
Este vorba despre o companie de trucking care transporta marfuri pentru minele de diamante din Nunavut(Canada). Acolo nu exista drumuri.....de loc. Transportul se face numai iarna cand lacurile ingheata si se transforma in ....sosele. Camioanele merg pe apa inghetata. Nunavut are ca suprafata cam un sfert din suprafata Europei si are doar vreo 29 000 de locuitori(Inuiti), insa este considerat teritoriul cu cele mai colosale bogatii de pe planeta.
Asta este doar clipul de prezentare.
http://www.youtube.com/watch?v=3CwD7Uo_4vs

Moose_Masta
Moose_Master
Veteran

Mesajde Hytaky pe 17 Mai 2009, 07:32

Moose_Master scrie:Am dat-o din sarba-n geampara. Uite ce am ajuns sa citesc de la articolul prezentat de bogdanm.
http://www.romanialibera.ro/a143954/van ... -balc.html

asta ca asta, dar cititi in josul articolului sa vedeti ce comentarii de scelerati congenital. E una (romanca frate, romanca) care lucreaza pentru zice ea "cea mai mare grupare din lume"(asa le spala creierul acolo) PETA. Cititii enormitatile si apoi veti intelege ca atunci cand ati ales vanatoarea (in Romania) ati ales sa fiti batjocoriti si improscati cu tot felul de enormitati care mai de care mai aberante si bineanteles fara nici un suport argumentat.
Vai de natia mea de roman !

Da doamna are creierul spalat bine dupa 13 ani de stat in USA si nuare decat sa manance ia vegetale pana o ajunge la cel de sus :lol: ca noi de vanat nu ne lasam, si cine are suficient creier nu pune botul la vrajeli de genul asta :wink:
Shi-shi I am hunting wabbits !!!!Imagine
Hytaky
Nou membru

Locaţie: Braila

Mesajde Adrian S pe 20 Mai 2009, 11:49

Moose_Master scrie:Cand se difuza acest film documentar pe History Channel nu am fost niciodata acasa, dar acum am reusit sa vad un episod. Este uluitor !
Daca aveti ocazia merita sa-l vedeti. Eu sunt in bransa si tot am ramas cu gura cascata.
Este vorba despre o companie de trucking care transporta marfuri pentru minele de diamante din Nunavut(Canada). Acolo nu exista drumuri.....de loc. Transportul se face numai iarna cand lacurile ingheata si se transforma in ....sosele. Camioanele merg pe apa inghetata. Nunavut are ca suprafata cam un sfert din suprafata Europei si are doar vreo 29 000 de locuitori(Inuiti), insa este considerat teritoriul cu cele mai colosale bogatii de pe planeta.
Asta este doar clipul de prezentare.
http://www.youtube.com/watch?v=3CwD7Uo_4vs

Moose_Masta

Frate, iti trebuie mai mult decat doua "cohones" sa faci asa ceva.
Adrian S
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde VANATORU77 pe 03 Iun 2009, 12:43

Pt. colegii forumishti, dinamovishti: pa pa UCL ,poate la anu?
Hai Poli Timisoara! :twisted: :twisted:
E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
VANATORU77
Veteran

Locaţie: Gradinari C-S

Mesajde VANATORU77 pe 04 Iun 2009, 18:34

Azi 4 iunie maestrul Arsinel a implinit 70 de ani . La multi ani !
VANATORU77
Veteran

Mesajde Ghinda pe 04 Iun 2009, 18:58

Si a murit spanzurat, de el sau de altii, David Caradine!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Mesajde Ursus2006 pe 04 Iun 2009, 19:54

VANATORU77 scrie:Pt. colegii forumishti, dinamovishti: pa pa UCL ,poate la anu?
Hai Poli Timisoara! :twisted: :twisted:

Rog administratia sa-i dea avertisment , pentru injurii aduse clubului DINAMO si pentru " rasucirea cutitului in rana" ! :twisted: Bine macar ca nu este stelist, ca nu stateam de vorba cu un suporter al unei echipe care este pe locul6-10.

http://www.youtube.com/watch?v=XLQHpz2VtUY

http://www.youtube.com/watch?v=hZsYoQA4 ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=Yrkf9e5B ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=tsWu8qgC ... re=related
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Ursus2006
Veteran

Locaţie: Deva. HD

Mesajde Ursus2006 pe 04 Iun 2009, 20:04

Ursus2006
Veteran

Mesajde VANATORU77 pe 04 Iun 2009, 20:20

:lol: :lol: :lol: Ursule.....asta e realitaea nu am inventat nimic :D , si visavi de sanctiune, cat pot sa iau? O etapa in tribuna, asa ca: Hai Poli timisoara!! :wink:
VANATORU77
Veteran

Mesajde VANATORU77 pe 04 Iun 2009, 20:46

Apropos Ursus...sa nu crezi ca noi suntem mai slabi, pana la urma tot Banatu-i FRUNCEA!!
http://www.youtube.com/watch?v=3Z7winNphLQ
http://www.youtube.com/watch?v=c4F6fj7X ... re=related
VANATORU77
Veteran

Mesajde Ghinda pe 05 Iun 2009, 08:24

Dar ce a patit Dinamo? Nu a luat locul 1? Ca asa era vorba prin serie A! :lol:
Ursule, au pierdut taranii pe manuta lor! Pare rau de tine, dar mai sunt campionate pana la pensie.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Mesajde Ursus2006 pe 06 Iun 2009, 08:32

Cel mai mare sarpe din lume, gasit mort:

http://www.news-world.us/videos/2009/04 ... ound-dead/
Ursus2006
Veteran

Mesajde liviu35 pe 08 Iun 2009, 21:25

Un suporter dinamovist la centrul de inchirieri DVD-uri:

-Vreau si eu DVD-ul cu Dinamo in Champions League, il aveti?

- Cum sa nu, la raionul SF .
liviu35
Membru important

Locaţie: Dobroesti,Ilfov

Mesajde VANATORU77 pe 08 Iun 2009, 21:49

:lol: E buna asta ,dar trbuia s-o pui la bancuri!
VANATORU77
Veteran

Mesajde bogdanm pe 09 Iun 2009, 23:19

Domnilor,
Plec din Bucuresti spre Thassos in curand. Cu masina.
Ma poate ajuta cineva cu indicatii si sfaturi privind traseul?
Multumesc,
Bogdan
Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
bogdanm
Veteran

Locaţie: Bucuresti/Curtea de Arges

Mesajde Ghinda pe 10 Iun 2009, 14:47

Ruse, Sofia, o iei pe centura catre in stanga, si pe la a 5 intersectie, dar nu mai bag mana in foc, poate au pus indicator Kulata sau Seres sau Grecia. In Seres iei indicator de Halkidiki sau poate chiar Thassos? Oricum nu mai ai decat vreo 70 km din Seres maxim 100. Punctul de imbarcare nu mai stiu cum il cheama, dar trebe feribotul. Frumusica insula. Merita acolo o tura cu autobuzul local sa urci pe deal. Nu sunt sanatosi soferii aia! :lol:
Ghinda
Veteran

Mesajde bogdanm pe 10 Iun 2009, 16:39

Saru' mana. Eu ma gandisem la un traseu care sa evite Sofia... prin Ousa... Ca tot au deschis grecii punctul ala de vama.
Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
bogdanm
Veteran

Locaţie: Bucuresti/Curtea de Arges

Mesajde Moose_Master pe 10 Iun 2009, 18:03

L-am vazut pe nenea asta in fata mea facand ce-o sa vedeti aici si jur ca nici acum nu pot sa cred ca revolverele alea erau adevarate(insa tot io jur ca erau cat se poate de adevarate). Muzica este superba. Click pe "wach in high quality" pentru ca detaliile sunt importante.

pe dracu' asta nu l-am vazut live, dar imi place pustiu. Cred ca il bag in echipa ca e de viitor.

Acum vreo luna am incercat si eu insa mi-am facut niste rani atat de urate si de dureroase ca mi-a trecut definitiv.
Moose_Master
Veteran

Mesajde Ghinda pe 10 Iun 2009, 20:10

bogdanm scrie:Saru' mana. Eu ma gandisem la un traseu care sa evite Sofia... prin Ousa... Ca tot au deschis grecii punctul ala de vama.

Nu stiu pe acolo. Am bagat cateva grecii cu auto, asa ca ce iti zice mandea e bine. Si pe centura este cred ca ok acuma. Inca mai lucrau la ea acu 2 ani, chiar acolo unde faci la vale catre Kulata, ca aveam niste repere si clanta, nu mai erau. dar m-am prins repede in maxim 2 km. Daca imi aduc bine aminte, in intersectia cu pricina, catre greci se face si line de tramvai sau tren, cale ferata oricum si parca e in panta putin catre greci, iar pe centura intersectia este cam pe fir de vale, cobori o pantuta, dar nu te astepta la vai, e asa molcoma si cam singura pe acolo.
Ghinda
Veteran

Mesajde Moose_Master pe 23 Iun 2009, 17:47

Ia d-acilea sa vedeti cum se distreaza unii. Si p'orma mai ganditi-va de ce-i uraste lumea din rarunchi. Ca asa suntem noi oamenii....daca uni au si noi nu, atunci decat sa ma lupt ca sa am si io mai bine dau cu pietre in ala care are.
http://www.liveleak.com/view?i=e0a2c2b5f0

hai sa va aud cum nu v-ar place sa tineti tragaciul apasat pana se termina banda.
Moose_Master
Veteran

Mesajde aghiuta pe 23 Iun 2009, 20:05

Sa fiu sincer nu-i inteleg dar fiecare cu distractia lui.
Mi-ar placea sa trag cu nemiluita dar sa am si un tzel,gen vanat sau chiar oameni...stiu eu care :twisted:
Poate ca sunt prea dur in ce afirm dar acum, cand scriu, sunt intr-o pasa morbida.
Nu am nici macar un strop de invidie sau "ura din rarunchi" pentru oamenii aia.Sincer.
Daca lor le place sa consume gloantze pe nimic, e treaba lor si foarte bine ca pot s-o faca.
Si eu "ard" doua pacehete de tzigari pe zi si, probabil, unii nu ma inteleg,dar asta nu ineseamna ca nu accept ce fac cei din film sau ca nu accept ca unii nefumatori sunt revoltati de cat fumez eu.
Pana la urma suntem (inca) oameni liberi traind intr-o lume libera.
Sau sa nu mai bat campii cu libertatea asta ca devin ridicol ??
Si apropos de libertate, nu mai stiu care istetz al omenirii a zis ca libertatea nu inseamna ca poti sa faci ce vrei ci sa poti sa spui NU la ce nu-ti convine si, glasul tau, sa fie bagat in seama.
P.S.
Poate ca voi face o vizita prietenului meu din Kansas City sa incerc si eu macar o data asa ceva.Nu e rau ca experientza de viatza.Mi-as imagina ce vreau eu sau pe cine vreau eu in loc de tzinta. :twisted: :mrgreen:
aghiuta
Veteran

Locaţie: Suedia

Mesajde Moose_Master pe 23 Iun 2009, 20:33

La concursurile de full-auto se trage in tinta nu la intamplare. Ca nu vezi tu in clip este una, iar ca trag la intamplare este alta.
Moose_Master
Veteran

Mesajde Moose_Master pe 23 Iun 2009, 21:54

Rednecks are the best. Io ii admir pentru durerea-n bascheti.

Moose_Master
Veteran

Mesajde ssteffan pe 23 Iun 2009, 22:22

aghiuta scrie:Sa fiu sincer nu-i inteleg dar fiecare cu distractia lui.
Mi-ar placea sa trag cu nemiluita dar sa am si un tzel,gen vanat sau chiar oameni...stiu eu care :twisted:
Poate ca sunt prea dur in ce afirm dar acum, cand scriu, sunt intr-o pasa morbida.
Nu am nici macar un strop de invidie sau "ura din rarunchi" pentru oamenii aia.Sincer.
Daca lor le place sa consume gloantze pe nimic, e treaba lor si foarte bine ca pot s-o faca.
Si eu "ard" doua pacehete de tzigari pe zi si, probabil, unii nu ma inteleg,dar asta nu ineseamna ca nu accept ce fac cei din film sau ca nu accept ca unii nefumatori sunt revoltati de cat fumez eu.
Pana la urma suntem (inca) oameni liberi traind intr-o lume libera.
Sau sa nu mai bat campii cu libertatea asta ca devin ridicol ??
Si apropos de libertate, nu mai stiu care istetz al omenirii a zis ca libertatea nu inseamna ca poti sa faci ce vrei ci sa poti sa spui NU la ce nu-ti convine si, glasul tau, sa fie bagat in seama.
P.S.
Poate ca voi face o vizita prietenului meu din Kansas City sa incerc si eu macar o data asa ceva.Nu e rau ca experientza de viatza.Mi-as imagina ce vreau eu sau pe cine vreau eu in loc de tzinta. :twisted: :mrgreen:

Am avut ocazia sa trag cu mitraliera de companie pe afet 7,62x51 aflata in dotarea armatei roamane. Prima data 4 cartuse unul da, unul nu in banda, cu armare manuala dupa fiecare foc tras, pentru acomodare, apoi doua serii a cate 50 de cartuse, pe urma o ultima serie de 100 de cartuse in banda. Pot sa spun ca senzatia este uimitoare. Efectul in tinta este devastator. Este extraordinar, nu stiu daca voi mai avea ocazia sa trag vreo data dar pot sa spun ca as trage fara probleme si aiura, fara tinta :D :D
ssteffan
Veteran

Locaţie: Giurgiu

Mesajde Tranan pe 24 Iun 2009, 08:58

Apropos de dotarea armatei romane, nu pot sa nu imi laud iubita mea cea mare, 5,45 cu patul rabatabil. O arma de toata frumusetea. Am tras cu 7,62, semiautomata cu luneta etc, dar cu nici una nu am fost asa prieten bun ca si cu 5,45. Ocheam la catare mai bine decat o faceam cu celelalte la luneta si era de o precizie excelenta. Nu arata ea ca cele mai "cool" de pe piata, dar nu mi-ar fi frica cu ia in mana de multi altii cu tot cu armele lor meseriase.
I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Tranan
Veteran

Locaţie: SUEDIA

Mesajde Moose_Master pe 24 Iun 2009, 14:31

Degustibus, pentru ca in fapt iubita ta nu poate sa opreasca ce poate 7.62. Este doar ca este mai precisa ...si atat.
Scuze nea Tranan, n-am vrut sa fiu necioplit cu duduia, dar este la fel...degustibus. Mie-mi place calu' sur si mandruta lata-n cur!

Te pupa Unchiu
Moose_Master
Veteran

Mesajde Cristi pe 24 Iun 2009, 19:06

Daca nu mai gasiti vanat in Romania :D
http://www.realitatea.net/companii-de-l ... 47342.html
“The golden rule of history is those with the weapons make the rules.”
www.anda.com.ro
Cristi
Veteran

Mesajde Moose_Master pe 24 Iun 2009, 20:36

Da, cineva trebuia sa ocupe si segmentul asta comercial. Ce crezi ca n-o sa aiba musterii?
Acum ca veni vorba de pirati, parerea mea ca la violenta se raspunde NUMAI cu violenta extrema. Nu pumni si nu picioare-n dos, ci cu violenta extrema.
Dar asta-i doar parerea mea de transfug.

Moose_Masta
Moose_Master
Veteran

AnteriorUrmătorul

Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can