Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Taxidermie - creatii personaleRe: Taxidermie - creatii personaleLa jupuire se poate folosi cu mega succes si malaiul de porumb. Si recomand pe ala de tara. Absoarbe, curata si poti lucra mai usor fara sa alunece degetele etc. Si la solutia de formol putin arsenic si cateva pastile de aspirina nu strica.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Taxidermie - creatii personalemltumesc Ghinda pentru sfaturi, faian de malai o foloses deja...mai ales la fazani
mai jos primii fazani cu care am avut de-a face si rezultatele muncii mele ![]() ![]() ![]()
Re: Taxidermie - creatii personaleOooooo.....foarte fain, super !!
![]() ![]() E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: Taxidermie - creatii personaleGaina este foarte naturala. Zici ca-i vie.
Ultimul este foarte tentant. Trebuie sa fi un bun filozof sa nu te tenteze un fazan"la craca". OK, stiu c-o sa ma balacariti toti de gandurile necurate care ma fac sa vorbesc necinegetic, dar asta e. Daca am gandit-o am gandit-o. Daca faci asta doar din pasiune....nu pot decat sa te felicit pentru munca depusa. Pe cand o gasca ? Moose_Masta
Re: Taxidermie - creatii personale
cand o sa pice. (la mine in zona sunt destul de putine si dai greu de ele) ...sau cand o sa se incumete cineva sa imi dea una pe mana ![]()
Re: Taxidermie - creatii personaleCu placere! Asa am invat sa naturalizez si din toate substantele cred ca sunt cele mai bune combinatii. Am cocos de 15 ani si nu zici ca are atat pe el!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Taxidermie - creatii personaleinapoi la rate, mai am cateva la uscat apoi o gramada in congelator
![]()
Re: Taxidermie - creatii personale![]() Mare pacat ca nu cunosc si eu pe cineva care sa se ocupe de impaiat pe aici prin zona.....cred ca se observa rata...RATA KOLBEN foarte frumoasa....e a doua care o vad....daca e cineva prin cta sau prin apropriere care se ocupa cu taxidermia lasa-ti un nr de tel.,....e mare pacat sa nu pastrezi asemenea raritati....era intuneric cand am impuscat-o....sa nu ma judece ecologistii ![]() ![]() ![]() tinta localizata
Re: Taxidermie - creatii personaleSharpshooter,
din nou jos palaria! Imi place cel mai mult ca esti atent la pozitii, la detalii. Am vazut multi " profesionisti" care lucreaza mai neglijent.
Re: Taxidermie - creatii personale2 ratoi care au ajuns intr-o stare foarte proasta la mine in mana si cam atat am reusit sa scot din ei
unele defecte finale sunt datorate starii in care erau cand i-am primit, restul sunt ale mele ![]() ![]() ![]()
Re: Taxidermie - creatii personaleBravo Sharp!
Mandrii ratoi! Daca erau "ciufuliti", atunci chiar ca ai facut treaba buna! Au penajul perfect.
Re: Taxidermie - creatii personaleDa shootere, frumos lucrat. Al doilea are o pozitie atat de naturala. Exact cum sta rata cand este pe uscat si trandaveste.
Re: Taxidermie - creatii personaleCare defecte finale? Sau esti prea modest.
![]()
Re: Taxidermie - creatii personale@Sharp
tu si vinzi din exponate ? Am de decorat casa de la munte si sincer imi plac citeva din lucrarile tale . Nu te jena sa ne spui daca citeva piese pot fi cumparate - macar pentru a ati recupera din materiale si din munca la cele dragi tie . Fara suparare te rog - e doar o intrebare si putem discuta pe PM . Respect
ca sa raspund pentru toata lumea. DA vand dar numai din ale mele, daca cineva este interesat ce anume am de vanzare, care sunt pasarile pe care sunt dispus sa le vand va rog PM cate una cate alta ce am mai apucat sa fac intre timp ![]()
Re: Taxidermie - creatii personaleShootere felicitari. Deosebita lucrare.
Re: Taxidermie - creatii personalemersi
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Taxidermie - creatii personaleinca cateva terminate destul de recent...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Taxidermie - creatii personaleThe Good The Bad and The Ugly
una din putinele piese care am apucat sa le fac pentru mine sezonul asta, o piesa la care am lucrat mult, mi-a placut, a iesit destul de bine, dar cred ca va fi nevoie sa ma despart de ea daca o sa gasesc pe cineva interesat ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Taxidermie - creatii personaleImi place tabloul cu cele 2 ratze ! Da-mi pe PM , daca sunt pentru tine sau pot sa iti ofer si un pret pentru ele .
Respect
Re: Taxidermie - creatii personaleExceptional tabloul cu cei doi dihori si soarecele!! Respect!
Re: Taxidermie - creatii personaleo pasare foarte interesanta, primul sitar pentru un client primul facut de mne, sper doar sa fie multumit
![]() ![]() un fazan putin mai altfel ![]() ![]()
Re: Taxidermie - creatii personaleforte frumos tot mai ales cocosul
da-mi si mie un pm cu nr tau de tel si preturile la anumite pasari si mamifere sincer vreau si eu sa-mi naturalizezi pe viitorul apropiat. astept numai bine
Re: Taxidermie - creatii personaletot respectul pentru munca voastra , cum de reusiti ? asta e arta
e simplu, ![]() apoi continui, investesti in materiale de calitate, continui si persisti sa faci mai bine, studiezi zi si noapte carti reviste si poze despre anatomie, detalii si alte treburi de la cei mai buni care au bunavointa sa imparta din cunostiintele lor. apoi cand toata lumea te lauda ca totul e bine trebuie sa continui cu incapatanare sa imbunatatesti pasare cu pasare, detaliu cu detaliu ... sa depasesti toate obstacolele si neajunsurile pana cand intre obsesie si nebunie nu mai e decat o linie imaginara .... iar in loc sa inchei o zi de 10-12 ore de munca la o pasare cu o rasuflare de multumire, stramb din nas si sper ca urmatoarea o sa fie mai buna ![]() rabdarea interminabila a devenit deja o rutina care bate orice notiune a timpului... ![]()
Re: Taxidermie - creatii personaleam un uliu asa de frumos impuscat aseara , as vrea sa il pastrez , e cineva in judetul neamt care ma poate ajuta ?
Înapoi la Trofee de vanatoare si taxidermie Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori |
Publicitate
|