Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 13 Iun 2026, 06:56
|
|
|
Tot ce nu are legatura directa cu vanatoarea dar are legatura directa cu vanatorii : sport, bancuri, discutii " fierbinti, alte pasiuni.
Moderator: popaliviu
de Tranan pe 26 Iun 2009, 00:10
Acum cateva zile venise alarma la politie ca era scandal mare intr-un apartament din oras. Se auzeau racnete, tipete si bocanituri. Politia a anuntat salvarea pt. cazul in care vor avea cazuri de accidentati si unul din medicii nostri anestezisti a plecat impreuna cu echipajul de salvare la locul faptei. Ajungand acolo au auzit o voce atat de femeie cat si una de barbat mai greu definita care urlau de mama focului din apartamentul respectiv. Politia a spart usa si au intrat in apartament. Privelistea dinauntru i-a dezorientat putin: Pe pat, era intinsa pe spate, o gagica goala pusca si cu mainile incatusate de capetele patului. Langa pat insa era un dulap mai vechi din lemn solid, de unde se auzeau bocanituri si racnete. Medicul nostru s-a repezit sa descuie usa si cine credeti ca apare din dulap: Superman! Perechea respectiva se decisera sa mai condimeteze relatia sexuala putin. Ideea fusese ca tipul sa o incatuseze pe gagica, ca si cum ar fi fost luata prizoniera. El imbracat in costum de Superman se catarase pe dulap de unde vroia sa-si ia zborul, sa aterizeze in pat si sa o elibereze pe prizoniera cea frumoasa. Cand era insa sa-si ia zborul de pe dulap insa, s-a rupt acoperisul de la dulap si Superman a cazut in dulapul incuiat de unde in pofida fortei lui extraterestre nu a reusit sa mai iasa. Urat sfarsit la o seara romantica.
I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
-

Tranan
- Veteran
-
- Locaţie: SUEDIA
-
de Ghinda pe 26 Iun 2009, 07:39
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
-
Ghinda
- Veteran
-
- Locaţie: Bucuresti
de romaniac pe 26 Iun 2009, 15:10
Poate era ceva Kryptonite prin dulap si io scazut puterile lui Superman... 
-

romaniac
- Veteran
-
- Locaţie: WI
-
de Marius pe 26 Iun 2009, 15:43
Asta e misto si ca gluma, cu atat mai tare ca e adevarata! 
-
Marius
- Veteran
-
de VANATORU77 pe 26 Iun 2009, 17:29
Cata imaginatie poa sa aibe unii, m-am spart de ras! 
E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
-

VANATORU77
- Veteran
-
- Locaţie: Gradinari C-S
-
de 223/12 pe 26 Iun 2009, 18:22
„Puşca-i fiară nesătulă, dar celui ce ştie a o struni i se deschid porţile raiului...”
-
223/12
- Veteran
-
- Locaţie: Locu' din care sare iepurele...
de VANATORU77 pe 26 Iun 2009, 20:20
O melodie si un montaj de nota 10  !http://www.youtube.com/watch?v=kVRbCQc8I5E&feature=related
-

VANATORU77
- Veteran
-
-
de Tranan pe 28 Iun 2009, 00:00
VANATORU77 scrie:Cata imaginatie poa sa aibe unii, m-am spart de ras! 
Vazusem nu de mult un documentar cu tot felul de oameni bogati din Anglia (avocati, profesori, politicieni, businessmeni etc) care mergeau la o casa de toleranta dar nu ca sa se culce cu curve. Cand veneau acolo se dezbracau la chiloti si se bagau intr-un pat plin de ursuleti. Acolo se giugiuleau cu ursuletii, timp in care o gagica ce lucra acolo se prefacea ca juca rolul de mama, iar ei erau copiii. Ea ii certa si ii pedepsea. Daca erau cuminti si faceau cum spunea ea le dadea biberonul si un ursulet pe care il imbratisau, daca nu ii mustruluia. Acesti oameni ne conduc pe noi!!!!
-

Tranan
- Veteran
-
-
de VANATORU77 pe 28 Iun 2009, 00:15
Asa e Tranan astfel de oameni ne conduc, am vazut la stiri un politician roman cu mana-n chilotzi era la web cu fetele  , nici nu stiu daca e de ras sau de plans 
-

VANATORU77
- Veteran
-
-
de Moose_Master pe 28 Iun 2009, 01:30
Deviatii aia sexual, incearca sa convinga lumea ca poponareala este un lucru firesc. Daca intr-un parc public imi sarut nevasta, un politai mai zelos poate sa ma traga de raspundere pentru comportament indecent. In schimb daca doi popandai se pipaie in vazul lumii si se tin de mana (scuzat-ma o secunda sa vomit un pic) atunci nu-i problema pentru ca ii e frica sa nu se ia vreun ziar de el si sa-l acuze de discriminare. Popandaii au mai multe drepturi decat mine in ziua de azi. Sa nu ma contrazica vreunul ca musc.
-
Moose_Master
- Veteran
-
de aghiuta pe 28 Iun 2009, 07:15
Moose_Master scrie:Deviatii aia sexual, incearca sa convinga lumea ca poponareala este un lucru firesc. Daca intr-un parc public imi sarut nevasta, un politai mai zelos poate sa ma traga de raspundere pentru comportament indecent. In schimb daca doi popandai se pipaie in vazul lumii si se tin de mana (scuzat-ma o secunda sa vomit un pic) atunci nu-i problema pentru ca ii e frica sa nu se ia vreun ziar de el si sa-l acuze de discriminare. Popandaii au mai multe drepturi decat mine in ziua de azi. Sa nu ma contrazica vreunul ca musc.
Nu stiu daca ai observat dar in ziua de azi ca sa fii bagat in seama trebuie sa faci parte dintr-o minoritate oarecare:homo sau lesbi,minoritate religioasa,etnica,etc. Cu cat esti mai in afara lor,facand parte din majoritate, cu atat ai mai putine drepturi pentru ca trebuie sa cedezi din ale tale in favoarea drepturilor acelei minoritati. De unde ma uit eu este o incercare de inoculare psihologica prin care se urmareste acceptarea acestei anomalii, ca o minoritate sa se impuna majoritatii;in felul asta n-o sa mai fie o catastrofa psihologica in momentul in care se va ajunge la conducerea unica mondiala. Minoritatea conducatoare va fi privita ca normalitate iar sclavii majoritari vor avea deja creierul spalat.
-

aghiuta
- Veteran
-
- Locaţie: Suedia
-
de Cristi pe 28 Iun 2009, 07:22
The golden rule of history is those with the weapons make the rules. www.anda.com.ro
-

Cristi
- Veteran
-
de Tranan pe 28 Iun 2009, 12:11
Ca este o miscare concertate de degradare a speciei umane, sunt sigur 100%. Normalitatea este badjocorita si inlocuita de perversiuni si extremisme de toate tipurile. Asta nu e nici o noutate intrucat Hristos ne-a avertizat ca in zilele din urma va fi ca pe vremea lui Noe. Este extraordinar cum toate porcariile astea se raspandesc ca o pandemie in acelasi timp in care suntem bombardati pe mai toate canalele de propaganda "umanista" cum ca nu trebuie sa reactionam negativ ci sa ne deschidem mintile si sa acceptam aceste moduri alternative de viata. Aici la noi organizatiile homosexuale si cele ce propagheaza sexul liber au facut de ani de zile scandal cum ca e nevoie sa li se dea mana libera in scoli pt. a educa elevii de mici in ce priveste importanta vietii sexuale, intrucat li se parea ca subiectele acestea sunt neglijate ceea ce duce la comportari rasiste si anti sex. In realitate lucrurile stau exact invers. Elevii spun cum ei incearca sa se abtina de la relatii sexuale intrucat considera ca varsta e prea mica si deasemenea multe fete nu vor sa fie stampilate ca si curve, dar cum organizatiile astea infecte, ii preseaza prin propaganda lor sa o faca "ca nu e nici o problema".
Va dati seama cata dragoste trebuie Dumnezeu sa aiba pt. noi oamenii ca nu ne nimiceste direct. Eu as fi facut-o de mult daca as fi fost in locul Lui. Trebuie sa ma opresc ca ma apuca si pe mine starea de voma.
-

Tranan
- Veteran
-
-
de aghiuta pe 28 Iun 2009, 14:03
Nici macar nu e nevoie sa ne nimiceasca pe toti. Daca e asa de atotputernic cum se spune ar putea sa-i trazneasca pe cei care se erijaza fara drept in "conducatorii omenirii",acei care vor sa faca parte din "Guvernul Mondial",cei din Bilderberg,etc.Nu-s multi. Ne-ar lasa pe noi sa ne traim vietile mai curat si mai linistiti. Pacat ca in viziunea Lui nu este decat "miscare de masa" gen potop,unde pier atat strambii cat si dreptii. Ar putea sa fie mai selectiv.
-

aghiuta
- Veteran
-
- Locaţie: Suedia
-
de Tranan pe 28 Iun 2009, 15:41
Pai Dumnezeu este foarte selectiv. Din cate stiu in cazul potopului nu gasise alti oameni neprihaniti. Le-a oferit oamenilor cateva sute de ani pt. a se intoarce la El dar nu au facut-o. In cazul Sodomei si Gomorei, aceeasi problema:
Geneza 18:23-32
"Avraam s-a apropiat, si a zis: "Vei nimici Tu oare si pe cel bun impreuna cu cel rau?" Poate ca in mijlocul cetatii sunt cinci zeci de oameni buni: ii vei nimici oare si pe ei, si nu vei ierta locul acela din pricina celor cincizeci ce oameni buni, care sunt in mijlocul ei?" a omori pe cel bun impreuna cu cel rau, asa ca cel bun sa aiba aceeasi soarta cu cel rau, departe de Tine asa ceva! Departe de Tine! Cel ce judeca tot pamantul nu va face oare dreptate?" Si Domnul a zis: "Daca voi gasi in Sodoma cinci zeci de oameni buni in mijlocul cetatii, voi ierta tot locul acela din pricina lor." ......................
Avraam continua dupa aceea sa negocieze cu Dumnezeu pana ajunge sa zica:
"Sa nu Te manii, Doamne, daca voi mai vorbi numai de data aceasta. Poate ca se vor gasi in ea numai zece oameni buni." Si Domnul a zis: "N-o voi nimici, pentru cei zece oameni buni."
Pana la urma singurii gasiti buni au fost Lot, sotia lui si doua fiice. Rezultatul:
vs.24-25
Atunci Domnul a facut sa ploaie peste Sodoma si peste Gomora pucioasa si foc de la Domnul din cer. A nimicit cu desavarsire cetatile acelea, toata Campia si pe toti locuitorii cetatilor si tot ce crestea pe pamant.
Dumnezeu este foarte selectiv, problema este insa ca modul in care El priveste asupra pacatului difera de al nostru si de aceea avem tendinta adesea de a nevedea mai neprihaniti decat ne considera EL. Nu numai ca nu distruge pe cel neprihanit cu cel rau, ci exemplul de mai sus arata chiar faptul ca EL e dispus ca ierte pe cel rau datorita celui neprihanit. De aceea cred ca El toloreaza inca mult, pt. ca exista oameni cu viata curata datorita carora Dumnezeu are rabdare si asteapta ca mai multi sa se intoarca la EL. Interesant este, printre altele, ca singurul pacat specificat in text, al locuitorilor din Sodoma si Gomora este homosexualitatea.
Cand cei doi ingeri intra in casa lui Lot, locuitorii cetatii:
Au chemat pe Lot, si i-au zis: "Unde sunt oamenii care au intrat la tine in noaptea aceasta? Scoate-i afara la noi, ca sa ne imperechem cu ei." Geneza Cap.19.5
-

Tranan
- Veteran
-
-
de Moose_Master pe 28 Iun 2009, 18:28
Conform Bibliei (nu este ca asa am zis io, ci ca asa reiese din carte) lumea a fost creata gresit de la bun inceput. Si hai sa presupunem ca Dumnezeu ar fi facut-o asa in mod intentionat, cand Cain la mierlit pe Abel...io as fi spus stop-joc. O luam de la capat. Dar El nu a gandit asa. La fel si cu Sodoma si Gomora. Pai stai asa verisorule, dupa ce ai creat debandada de la bun inceput acum vii si ma tragi de raspundere? Pai normal ca oamenii au ajuns sa considere popandareala si toti necuratii(gen megastaru' pedofilu'- bine-ca mierlit-o) ceva normal si chiar demn de urmat.
Asata a fost asa dpdv religios. Ca dpdv al lumii reale lucrurile stau cam altfel.
Io la problematica popandailor nu inteleg un lucru: deci Dumnezeu, Ra sau Darwin, a creat doua sexe complementare, special pentru perpetuarea speciei. Acum vin doua parasute lesbiene si incearca sa ma convinga ca ele sunt normale si ca nu ar trebui sa am vederile asa inguste. Cica asta este normal. Deci o afectiune psihica este ...normal. Adica anormalul mi se inoculeaza ca normal. Pai atunci este normal si schizofrenia si deviatii psihici, si pedofilia, si HIV si Ebola si ciuma bubonica.
Io nu am nimic cu ei atata vreme cat nu ma deranjeaza, dar cand tu ca profesor ii explici copilului meu ca poponareala este normal, atunci tu profesoras de duzina va trebui sa te pregatesti pentru intalnirea cu parintii. Iar uni parinti nu sunt tocmai intelegatori.
Dar la fel ca toate posturile mele, sunt doar pareri personale.
Moose_Masta
-
Moose_Master
- Veteran
-
de Tranan pe 28 Iun 2009, 18:39
Pai cu creatia lui Dumnezeu nu e nimic gresit. Singura greseala a fost ca ne-a dat o alegere proprie (free will pe limba lui Moose  ). Noi ne-am batut joc de cadoul asta si am ales ce am ales. De ce sa dau eu vina pe Dumnezeu pt. ca eu si altul si altul suntem porci si ticalosi (ca intre noi fie vorba nici unul dintre noi nu poate poza ca neprihanit). Nu e suficient ca Dumnezeu L-a ingaduit pe Isus Hristos sa moara pt. noi. Ce era sa mai faca? Problema este una singura: ne iubeste prea mult si Ii e mila de noi. Pe de alta parte de fiecare data cand rabadarea Lui se sfarseste si incepe sa ne ciomageasca putin zice lumea direct: "Ce Dumnezeu crud!!!". Probleme este a noastra si nu a Lui.
-

Tranan
- Veteran
-
-
de Moose_Master pe 28 Iun 2009, 20:03
Tranan neicuta, io sunt mai greu de cap si nu prea am viteza de reactie cand vine vorba de interpretari. Pai cum adica ne-a lasat pe noi sa alegem? Nu poci sa-nteleg. Pai daca esti ghidus si poti sa faci nefacute, fa-le nene beton de la inceput. Pai daca ma faci gresit de la inceput macar nu imi mai cere sa dau randament. E ca si cum io am un copil si il las pe el sa aleaga ce e bine si ce e rau. Mai sa fie. Ca asa a procedat si Creatorul meu cu mine. Nu prea se leaga nimic in teasta mea. Cred ca sunt facut un pic defect. A doua problema ar fi cu generatiile care trec si vin. Pai cum sa pot io sa fiu bun si ingaduitor si sa imi ajut aproapele cand poponarii antreneaza pe lovele grele tot ce misca in lumea asta si cand toate spurcaciunile (create tot de Dumnezeu) au infestat pamantul cu otrava lor ideologica(nu dau exemple ca daca dau tre sa bag si cartus pe teava). Io ce vina am ca gandesc curat si nu vreau decat sa-mi traiesc viata in tihna impreuna cu familia mea. Nu fur, nu vreau zacusca vecinului, nu cer de la nimeni si muncesc de-mi sar bojocii. Si cu toate astea privind din pct tau de vedere sunt bagat in gloata si trebuie sa suport si sa-mi mai si insusesc ca fiind meritorie "ciomageala Lui". Pai e drept asa nenicule? Si nu-mi spune de-alea cu "pentru bunastarea mususroiului tre sa mai moara si cateva surate" ca la Unchiu nu tine. Si in plus de asta. Nu ma intereseaza cine m-a facut. Nu am cerut eu sa fiu facut. Ma intereseaza cine ma conduce pentru ca la fel, nu eu am cerut sa fiu condus. Eu nu am fast facut sa fiu sclav si daca am fost facut cu acest scop voi avea grija ca macar sa mor liber.
Ideologia mea este fantastic de simpla si imposibil de combatut tocmai prin simplitatea ei intrinseca. Insa sunt deschis oricarui dialog pe aceasta tema. Si suntem si la Off_Topic asa ca nu se urzica nimeni.
Te pupa Unchiu
-
Moose_Master
- Veteran
-
de Tranan pe 28 Iun 2009, 21:58
Pai Dumnezeu nu te-a facut gresit (desi privind la anumiti oameni parca am fi tentati sa credem asta  ) dar nici robot nu te-a facut. Asta e situatia. Te-a facut atat de frumos incat omul este singurul facut "dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu" dar te-a lasat liber sa alegi. Pai Moose Master, ti-ar conveni tie sa-ti iei o papusa gonflabila care sa fie programata sa iti zica: "Te iubesc Moose Masta, vreau sa traiesc cu tine restul vietii mele!" ? Nu-mi zi ca da ca atunci te bag la categoria baietilor de mai sus cu ursuletii  . Dar cand nevasta-ta, a decis de buna voie si nesilita de nimeni sa te iubeasca pe tine, dragostea si loialitatea ei va avea o valoare. Nu e programata de tine ca sa-ti satisfaca niste nevoi bolnave ci o face din "free will"! Nu-i asa ca apreciezi asta? Dumnezeu a fost pe deplin constient de ce vor face oamenii, si ca-L va costa viata propriului Lui Fiu, dar a pretuit atat de mult libertatea noastra incat ne-a ingaduit sa alegem. A incercat prin tot ce I-a stat Lui in putinta sa ne atraga la EL, prin a ne arata dragoste, mila si a ne umple de binecuvantari, "caci soarele rasare si peste cel bun cat si peste cel rau". EL spera ca noi vazand bunatatea Lui sa-L alegem pe EL, dar din pacate majoritatea il prefera pe diavol. Asta e! Din cauza asta, nimic nu i-a facut pe oameni sa se jertfeasca mai mult de-a lungul istoriei cat setea de libertate. Dumnezeu ne-a facut liberi si niciodata nu ne vom putea obisnui sa fim sclavi. De aceea atat tu cat si eu si multi altii ca noi, desi avand pareri religioase diferite, avem un lucru comun: SETEA DE LIBERTATE! Din pacate lumea se duce dracului la propriu, ca ce-i acuma nu e nimic fata de ce o sa fie, dar atata timp cat ii aprtinem Lui suntem liberi indiferent de ce se va intampla.
-

Tranan
- Veteran
-
-
de Ghinda pe 29 Iun 2009, 07:31
Faina discutia!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
-
Ghinda
- Veteran
-
de Moose_Master pe 29 Iun 2009, 12:34
Am niscai treaba, dar postez imediat ce termin.
-
Moose_Master
- Veteran
-
de Moose_Master pe 05 Iul 2009, 06:18
Ah Tranane, am intrat aici sa postez ceva si mi-am adus aminte ca aveam o discutie de terminat. Imi cer scuze ca nu am fost parolist, dar eram in niste alergaturi si nu am putut tine pasul. Acum parca nu mai am suflu si nici nu mai stiu unde ramasesem. Oricum cred ca pentru subiectul asta ne-ar trebui un topic separat care ar dura luni de zile. De fapt cred ca am putea monta un serial gen soap-opera. Dar am intrat la off topic din alt motiv. Uite aici niste oameni ca si noi, dar care beneficiaza de alte libertati. Mie unul imi place genul asta de distractie de nu se poate. Raspunsul este: DA....sunt niste "tampiti de Americani". Check this out dude: http://www.autoblog.com/2009/07/03/video-happy-fourth-of-july-now-lets-blow-up-some-cars/Moose_Masta P.S. Am auzit(cu urechile mele) din gura a sute de oameni expresia "God bless America" (si acum ii inteleg de ce), insa nu am auzit nici macar o singura fuckin data in toata viata mea, pe cineva care sa spuna ceva de genul "Doamne binecuvanteaza Romania". Nici macar odata fir-ar natia mea de Roman! (si tot acum inteleg de ce....priviti in jurul vostru si veti intelege si voi de ce). Dar nu are importanta. Nu? Aia sunt doar niste "tampiti de Americani".
-
Moose_Master
- Veteran
-
de Tranan pe 05 Iul 2009, 19:57
Am mai vazut o adunare dinasta undeva in Idaho. Mi-ar place sa ma duc la o "intrunire" dinasta si testez armamentul. Minigun-ul m-ar tenta dar si alea antitanc.
-

Tranan
- Veteran
-
-
de Moose_Master pe 05 Iul 2009, 20:10
Minigun-ul ala este bestial. Arunca o cantitate de tuburi goale de nu-mi vine sa cred ca le-a tras pe toate.
-
Moose_Master
- Veteran
-
de bogdanm pe 05 Iul 2009, 20:24
Daca nu ma insel, in timpul razboiului din Vietnam, armata US montase pe niste Huey-uri si pe niste barci de patrula minigun-uri in calibrul 7.62 NATO (7.62x51, nu?) cu o cadenta de 6.000 (sase mii) de gloante pe minut. Asta inseamna cam 100 pe secunda, nu? Si ca sa fie treaba oabla, o boaba din 5 era trasor...
-

bogdanm
- Veteran
-
- Locaţie: Bucuresti/Curtea de Arges
-
de Tranan pe 06 Iul 2009, 14:07
It rocks! Nu as vrea sa fiu de partea cealalta a poligonului. Pt. o experienta dinasta mai ca as sacrifica concediul pe 10 ani.
-

Tranan
- Veteran
-
-
de val pangica pe 06 Iul 2009, 16:04
Belea , sa moara Bibi !!! Bine ca ati iesit din versete de Biblie si am revenit la ce ne place tuturor - arme , munitie , sa tragi pina te usuci ..., samd . 
Respect
-

val pangica
- Veteran
-
-
de Tranan pe 07 Iul 2009, 02:13
val pangica scrie:Belea , sa moara Bibi !!! Bine ca ati iesit din versete de Biblie si am revenit la ce ne place tuturor - arme , munitie , sa tragi pina te usuci ..., samd . 
Vezi ce usor e sa cazi in pacat!  Suntem prea slabi in ce priveste "lucrurile lumesti". Dar parca e mai bine cu Minigunul decat cu ursuletii si biberonul. 
-

Tranan
- Veteran
-
-
Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori