FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREModerator: mialxx Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREVEDETIII????????
critica constructiva...am inspirat si altii bravo cross..
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREam vrut sa temperez un pic tensiunile create....
nu este pe lume placere mai mare.........
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREJoaca de-a vanatoarea...
Adorabila ... Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREBogdan....asta mica este terra?
foarte fumoasa....sa-ti traiasca.... numai bine
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARE
Mica si grasa...
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREFumos, frumos, frumos...........
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREsuper frumos Victore.....
nu este pe lume placere mai mare.........
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREMa bucur ca v-au placut pozele,multumesc,si ale voastre sunt superbe ! Aia mica a lui Bogdan e o scumpete ; cat despre vizsla si sarmosul lui Nicu...deja stim ce sunt in stare
"Nu este pe lume,placere mai mare..."
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREDe joi dar inca proaspata
![]() Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREIncerc sa pun si eu o poza cu Dona vom Donau-Delta.
![]() IJ 43 EM 12/70 ,Ejectoare, Dreapta 0.5 shock, Stanga 1.00 shock
De ce nu mai multe ....?
Nu am pozar si sincer nu ma prea pricep-nu prea imi place mai bine spus. Cand ies cu cateaua ma concentrez numai pe ceea ce avem de facut si uit sa fac poze. Promit sa fac. IJ 43 EM 12/70 ,Ejectoare, Dreapta 0.5 shock, Stanga 1.00 shock
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREAni de zile nici eu nu am facut poze si acum imi pare rau ....in final sunt amintiri si chiar foarte frumoase .
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREPostez niste poze care dincolo au iscat discutii aprinse:
![]() ![]() ![]() ![]() Si o poza cu Dragon Rouge-crescator Manuela Banu proprietar-un prieten ![]() Dragon si Anita ![]() IJ 43 EM 12/70 ,Ejectoare, Dreapta 0.5 shock, Stanga 1.00 shock
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARE![]() Anita ![]() ![]() IJ 43 EM 12/70 ,Ejectoare, Dreapta 0.5 shock, Stanga 1.00 shock
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARESincer nu inteleg ce este asa de iesit din comun ....sunt doar niste poze frumoase cu niste caini frumosi .
Ma refer la primele 3 poze. IJ 43 EM 12/70 ,Ejectoare, Dreapta 0.5 shock, Stanga 1.00 shock
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARECred ca te referi la poza a patra, aia cu lanul de porumb verde care e facuta in aceeasi zi cu celelalte trei
E adevarat ca nimeni nu poate sa demonstreze ca potarnichea era proaspat impuscata "...simt enorm si vaz monstruos..." I.L. Caragiale
IJ 43 EM 12/70 ,Ejectoare, Dreapta 0.5 shock, Stanga 1.00 shock
Si totusi......era congelata Mai era o data o chestie care suna cam asa: Desi moarta, totusi zboara Ce o tine suspendata? Numai dragostea de tara IJ 43 EM 12/70 ,Ejectoare, Dreapta 0.5 shock, Stanga 1.00 shock
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREeste o practica obisnuita sa pastrezi pasari congelate pentru antrenament
Chiar si vii ....eu si acum am vreo 20 de rate pt. lucru la balta ,2 fazani ....si atit !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREAcum pun poze cu cateaua mea.
Sper sa va placa ,este prima ei iesire la balta cu rata congelata. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() IJ 43 EM 12/70 ,Ejectoare, Dreapta 0.5 shock, Stanga 1.00 shock
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREImi permit sa va dau un sfat d-le Cristian : rata inainte de a lucra cu ea , decongelati-o .....este mult mai bine pt. catea .
Înapoi la Caini de vanatoare la ..... vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori |
Publicitate
|