| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
OFF-TOPICModerator: popaliviu Re: OFF-TOPICMa gandesc sa-mi schimb masina, dar as vrea un vehicul in care sa ma simt in siguranta. Cred ca am gasit ceva...dar nu stiu daca este suficient cand ma duc s-o iau pe fica-mea de la scoala.
Re: OFF-TOPICLa prima vedere m-am gandit ca-i capra domestica da nu vad cerceii aceia de sub gusa...
Eu in prostimea mea zic ca e un Albino de Whitetail Deer de aici de peste garla.
Re: OFF-TOPICRomaniac, io stiu ca la voi in Wisconsin este vanat cat pentru tot eastul Europei, dar animalul din poza pare cat o vaca de mare. Ai vazut tu white tail asa mare?
Habar nu am ce-ar putea fi, dar parca totusi nu seamana a white tail.
Re: OFF-TOPICUnchiule Moose, din poza nici nu putem judeca cat de mare e bestia, asta e clar.
Doar mi-am exprimat si eu parerea ca arata ca si Whitetail sau considerand urechile mari ca si Mule Deer. respecte P.S. Vezi ca inca astept sa ai drum la Rhinelander sa ne intalnim!
Re: OFF-TOPICBre matale nu vezi cat de mare e huiduma? Daca se ridica in picioare este cat un Dodge Ram. Iar urechile parca sunt de moose clapaug. Sa fiu al mami daca stiu ce pacoste de animal o fi.
(am fost saptamana trecuta la Milwaukee, da am incarcat ceva si apoi am uschit-o ca aveam concurs in Ohio. da stai linistit ca mai trec si te anunt dinainte.) Stima Moose_Masta
Re: OFF-TOPICE un ied de capra domestica toata ziua. Si noaptea.
@Niki, nu stiu de unde ti-ai dat seama de marimea ei ca nu ai nici un etalon de masura. Dar, daca te uiti atent in spate vei vedea scandurile de la iesle. Deci mare nu poate fi. @Romaniac, cerceii de sub gusa apar mai tarziu, dupa ce mai imbatraneste putin
Re: OFF-TOPICAsa e Adrian, parca seamana cu iedul de capra domestica pe care l-am taiat eu de pasti.
[img=http://img269.imageshack.us/img269/3803/img1437e.th.jpg]
Re: OFF-TOPICMai fratilor, mie dupa bot nu mi se pare ied de capra domestica.
Eu as paria pe un vitel de lopatar, dar cum nu am vazut niciodata unul, nu pariez. Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Re: OFF-TOPICApoi, mai Bogdane, unde ai gasit si tu poza asta mai? Nu poti afla de la al care-o postat-o sau facut-o ?
Re: OFF-TOPICEste o poza facuta la o gradina zoologica.
Fotografa e crescuta intre betoane, si nici nu a citit placuta... Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Re: OFF-TOPICIo zic ca-i necuratu'. (o sa citesc niste psalmi din tetraevangheliar)
Re: OFF-TOPICIdiot de-a binele =))
Iti dai seama cate oase rupte a avut pana i-a iesit figura? Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Re: OFF-TOPICIntre noi fie vorba, tipul e tare de tot. E printre cele mai tari chestii de genul asta pe care le-am vazut. Sunt atatea invariabile care pot afecta saritura incat dupa mine e de-a dreptul uimitor ca se poate efectua.
Bazinele alea nu-s mari de loc si sincer sa fiu n-as avea curajul sa plonjez in ele nici de la trei metri dapai de unde a plonjat el si cu viteza cu care a facut-o. I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: OFF-TOPICN-a fost greu deloc la antrenament, a avut multe bazine si a vazut in care ateriza cel mai des (probabil ca 100%, altfel...
Re: OFF-TOPICHAI DINAMOOOOOOOOOOO !!! :D
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: OFF-TOPIC
Ce meci. Am vazut aseara ca se poate si la noi cand e un stimulent la mijloc 50 000 $ de fiecare oricum e ceva dar sa vedem de unde scoate Borcea banii ca la Dinamo inca e criza.Si sa vedem cu ce-i mai stimuleaza duminica cu Steaua ca o sa dea si JiJi de-o prajitura.Un pronostic ceva??? Steaua - Dinamo 1 - 2 Desteapta-te, ROMANE !!! Deci, inca dormim
Salut Moose.Si eu am gasit ceva si cum stiu ca esti pro la condus,si nu numai S-a dat drumul la programul Prima Casa baieti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/img]Va bagati???I-a imaginati-va ce vanatoare-ar iesi??? Desteapta-te, ROMANE !!! Deci, inca dormim
Re: OFF-TOPICE frumos ma.....daa, unde dracu belesc porcu?
E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Ai inviat Ursule..... Hai Poli!! E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Aranjam cu baietii de la c&c Tuning. Desteapta-te, ROMANE !!! Deci, inca dormim
La asta nu m-am gandit, atunci sa fie unu din asta E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: OFF-TOPICDINAMO VICTORIE !!!
http://www.youtube.com/watch?v=enAmjSHt ... re=related http://www.youtube.com/watch?v=wQlk82mCbrU&NR=1 MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Da victorie dar spectacolul fotbalistic a fost jalnic.Un adevarat circ,ma asteptam la ceva mai mult de la2 echipe participante in UEFA Desteapta-te, ROMANE !!! Deci, inca dormim
Re: OFF-TOPICBai, sunteti tampiti, va arde de fotbal!t Pe mine m-a inselat amanta,....nu cu sotul, ...ci cu altul ! I-am zis, "fa cum sa-i zic lu' barbat' tu : este unul care ne-o f..e pe nevasta-ta?" Oare nu ne-am face de cacat? Spuneti si voi!
"Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
Re: OFF-TOPICOricum esti de belea
Sa te inshele nevasta e ceva firesc si natural,dar sa te inshele amanta.............
Fa-o geloasa...nu cu sotia,se-ntoarce ea la cel mai... potent!!! Desteapta-te, ROMANE !!! Deci, inca dormim
Re: OFF-TOPICPasiunea nu moare niciodata! Tzinta cred ca ia tras o tzeapa serioasa la baba!
E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
http://www.youtube.com/watch?v=OrteiQLc ... re=related E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori |
Publicitate
|