Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 19 Sep 2025, 13:29

RaZvAnNn

Locul in care sa povestim despre noi, sa ne strangem amintirile, sa ne cunoastem mai bine. Sa daruim si celorlalti o particica din bucuriile noastre. Si sa ne consemnam peregrinarile pentru anii cand ne vom hrani din amintiri.

Moderatori: the_mav, Mircea-B

Re: RaZvAnNn

Mesajde romaniac pe 29 Aug 2009, 23:48

victoraspescarul scrie:razvaneeel, la Oltenita este mare balci,o sa i-ti cumpar o pusca, sa te joci de-a vanatoarea pana pe la 30 de ani.
Cum ai raspuns lui dry!.....nui frumos pentru un baietel de 16 ani,visator sa devina om cu pusca.........rusiiiiiinnnnniiiiiiccccccaaaaa.

Buei "victoraspescarul" , sa inteleg din postarea ta si a lui Dry ca omul are discernamant doar de la 30 de ani... Pana atunci nu are voie sa aiba nici un vis, nici un hobby, nici o ocupatie in afara de scoala si viata profesionala!
Ai mai ce rusine face-ti breslei! Pana una alta inavata-ti ce inseamna respect si mai umblati si la gramatica putin! Mult tupeu pentru noi veniti...

respecte
romaniac
Veteran

Locaţie: WI

Mesajde chivi pe 30 Aug 2009, 10:29

victoraspescarul scrie:
Cum ai raspuns lui dry!.....nui frumos pentru un baietel de 16 ani,visator sa devina om cu pusca.........rusiiiiiinnnnniiiiiiccccccaaaaa.

Salut.Mie mi se pare ca i-a raspuns cu destul respect lasandu-l sa inteleaga ca pastreaza distanta.
RaZvAnNn scrie:Deci eu nu am nimic cu tine, iti vezi de treaba ta si eu nu iti fac nimic. oke?

Cat despre tupeu,baiatul are doar 16 ani dar noi,daca vrem sa-l invatam ceva, ar trebui sa dam dovada de mai multa maturitate si buna crestere.Daca vrem zazanie haideti la topic sa facem ceva frumos :lol: :lol: :lol:
Desteapta-te, ROMANE !!! Deci, inca dormim
chivi
Veteran

Mesajde vanatorul dibaci pe 30 Aug 2009, 13:39

De asta nu mai este vanatoarea cum a fost odata :x -cine stie cunoaste ce insemna MAESTRUL DE VANATOARE -pe langa care sa iti faci ucenicia -sa afli cum sa te contopesti cu natura -sa cunosti fiecare trosnet al paduri-acum banutul si gata vanator plimbaret de pusca la spinare-Pentru faptul acesta sau pentru amintirea celor care odata ne-au purtat pasi pe cararile Dianei -merita sa ajutam copilul -pentru ca acesta este scopul acestui forum -sa AJUTAM si sa fim AJUTATI! - Ar trebui sa ne umple inima de bucurie faptul ca in acest secol al generatiilor din ce in ce mai putin interesate de tot ce inseamna natura -cineva vine si asteapta sprijinul nostru .Cred ca meritam cu brio noi RUSINICAAA :oops:
vanatorul dibaci
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 01 Sep 2009, 10:22

Multumesc mult pentru incurajari. Cum sa zic, in cateva zile de cand am gasit site-ul l-am bagat ca pagina de start in locul site-ului Google si intru pe el de cate ori pot pe zi sa caut toate noutatile. Dar totul mi se pare ca este in zadar avand in vedere ca nu am nici un prieten care sa practice vanatoarea, sau macar pasionat de vanatoare. Oricum, acum incerc sa o tin tot asa cu pescuitul sportiv si plimbarile la padure, iar cand o sa ajung si eu la majorat voi da pentru permis. Pana atunci mai e...

Numai bine![/quote]

Razvan,

Sa mai spui ca n-ai noroc. Eu vanez in Patarlagele, judetul Buzau. Si ghici : drumul din Bucuresti spre Patarlagele duce taman prin Valenii de Munte. Da-mi numarul de telefon pe pm, ca de acum incep goanele la mistret si o sa tot forfai in zona. Nu e mare lucru se opresc sa te iau. Si daca esti baiat cuminte...ne descurcam noi cumva.
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde Alin3006 pe 01 Sep 2009, 10:27

PS : Daca simti ca poti sa imbogatesti un topic, de pescuit sau de orice fel, curaj. Nu te musca nimeni. Poti deschide chiar tu un topic, sunt convins ca ai ce sa spui despre pescuit chiar la 16 ani.
Alin3006
Veteran

Mesajde victoraspescarul pe 02 Sep 2009, 20:14

Alin,sa nu uiti,cand mergi la Valenii de Munte, sa ceri aprobarea parintilor in scris, juniorul are doar 16 ani.

Cred ca stii regula, .............este interzis gonaci sub 18 ani la vanatoare.
victoraspescarul

Mesajde Alin3006 pe 02 Sep 2009, 21:34

Yeap, o sa vina cu tidula la poznar. Si pe de alta parte, cine a spus ca-l iau gonaci? Poate insotitor...
Alin3006
Veteran

Mesajde jon2004 pe 03 Sep 2009, 16:35

romaniac scrie: Pana una alta inavata-ti ce inseamna respect si mai umblati si la gramatica putin! Mult tupeu pentru noi veniti...

respecte

Bune sfaturi dai ! :D :D
20
16
12
22LR
222RemMag
6,5x57
6,5x65
8x57
9,3x62
jon2004
Veteran

Locaţie: BARLAD,VASLUI

Mesajde RaZvAnNn pe 06 Sep 2009, 13:43

Rog un admin, daca vrea, sa stearga anumite mesaje care nu cred ca au locul aici si, in curand, voi incerca sa postez cateva de pe la partidele mele de pescuit.
http://razvan21ro.sunphoto.ro
Mai am 2 ani... tineti-va bine...
RaZvAnNn
Membru activ

Locaţie: Valenii de Munte PH

Mesajde Alin3006 pe 06 Sep 2009, 23:30

Ok. Am facut eu "curatenie". As aprecia sa lasati " copilul " in pace, Si daca tot va mananca degetele sa dati lectii, dati unele din care sa invete ceva!
Alin3006
Veteran

Mesajde RaZvAnNn pe 07 Sep 2009, 09:32

Multumesc Alin!
RaZvAnNn
Membru activ

Mesajde chivi pe 07 Sep 2009, 10:03

Alin3006 scrie:Ok. Am facut eu "curatenie". As aprecia sa lasati " copilul " in pace, Si daca tot va mananca degetele sa dati lectii, dati unele din care sa invete ceva!

Pai si eu cu ce-am gresit??? :lol: M-ai sters si pe mine dp 06 :lol: :lol: :lol: HAi Razvane,baga ceva de pescuit ca poate asa mai aflam si noi pe unde mai trage nebunu.Doar ai promis.Noi te luam la vanatoare,tu ne duci la pescuit :wink:
chivi
Veteran

Mesajde RaZvAnNn pe 07 Sep 2009, 10:14

chivi scrie:
Alin3006 scrie:Ok. Am facut eu "curatenie". As aprecia sa lasati " copilul " in pace, Si daca tot va mananca degetele sa dati lectii, dati unele din care sa invete ceva!

Pai si eu cu ce-am gresit??? :lol: M-ai sters si pe mine dp 06 :lol: :lol: :lol: HAi Razvane,baga ceva de pescuit ca poate asa mai aflam si noi pe unde mai trage nebunu.Doar ai promis.Noi te luam la vanatoare,tu ne duci la pescuit :wink:

Asta faceam chiar acum... bag cateva din Delta... cu multumiri pt Alin3006, vanatorul dibaci si multi altii :D
RaZvAnNn
Membru activ

Mesajde RaZvAnNn pe 07 Sep 2009, 10:39

Asa... acum sa pun pozele ca vad ca sunteti nerabdatori...

Imagine
Doi indragostiti in Medgidia
Imagine
Barza
Imagine
Lebada rosie in zbor
Imagine
Valurile de la barca
Imagine
Trece lebada pe ape...
Imagine
Colonie de pelicani
Imagine
Somn "braconat" de gazda la care am stat
Imagine
Imi place mult cum a iesit poza
Imagine
La peste in ghiol
Imagine
Captura zilei. Va place?
Imagine
Aici eram in Tulcea in port, la plecarea acasa

Cam atat pentru azi, o sa mai adaug in curand si pe mai multe teme (sper).

P.S. Pozele sunt de anul trecut, anul asta nu am mai fost in Delta.
RaZvAnNn
Membru activ

Mesajde vanatorul dibaci pe 11 Sep 2009, 14:55

Bravo razvan -felicitari -tine-o tot asa :wink:
vanatorul dibaci
Veteran

Mesajde Ghinda pe 11 Sep 2009, 18:12

Vino pana la Bucuresti sa mergem la o prepelita!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde RaZvAnNn pe 11 Sep 2009, 22:25

Multumesc Dan... nu e mare lucru... Ghinda, as veni... dar nu prea cunosc eu asa de bine Bucurestiul, iar poimaine ma duc la scoala :oops:
RaZvAnNn
Membru activ

Mesajde chivi pe 12 Sep 2009, 02:56

RaZvAnNn scrie:... Ghinda, as veni... dar nu prea cunosc eu asa de bine Bucurestiul, iar poimaine ma duc la scoala :oops:

Stii cum e,cine se scuza,se acuza.Cand esti invitat la vanatoare,nu e bine sa refuzi :wink: .Dar te poti revansa,il poti invita si tu pe Ghinda la scoala :lol: :lol: :lol: (nu ca Ghinda ar avea nevoie, totul e o gluma si trebuie luata ca atare-merci).Bravo Razvane,mai pune poze cu capturi.
chivi
Veteran

Mesajde RaZvAnNn pe 12 Sep 2009, 13:53

chivi scrie:
RaZvAnNn scrie:... Ghinda, as veni... dar nu prea cunosc eu asa de bine Bucurestiul, iar poimaine ma duc la scoala :oops:

Stii cum e,cine se scuza,se acuza.Cand esti invitat la vanatoare,nu e bine sa refuzi :wink: .Dar te poti revansa,il poti invita si tu pe Ghinda la scoala :lol: :lol: :lol: (nu ca Ghinda ar avea nevoie, totul e o gluma si trebuie luata ca atare-merci).Bravo Razvane,mai pune poze cu capturi.

Multumesc chivi... nu stiu daca mai trebuie sa se mai duca la scoala Ghinda, fost destul timp la scoala si el. Avem totusi noroc ca mai sunt week-enduri libere :wink:
RaZvAnNn
Membru activ

Mesajde chivi pe 12 Sep 2009, 16:30

E adevarat dar in weekend si concurenta e mai mare.Iar Ghinda,din cate vad eu pe-aici,inca mai merge la scoala...dar acum preda))))))))))) :P
chivi
Veteran

Mesajde Ghinda pe 12 Sep 2009, 16:45

Maine dupa amiaza, scoala nu este inceputa si prepelita vine.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde RaZvAnNn pe 12 Sep 2009, 20:55

Ghinda scrie:Maine dupa amiaza, scoala nu este inceputa si prepelita vine.

Sa stii ca ai dreptate... ar fi o idee maine...
RaZvAnNn
Membru activ

Anterior

Înapoi la Jurnal de forumist