As vrea sa-i injur urat, foarte urat utilizandu-mi toata imaginatia in acest scop. Cum aici nu ar fi prea frumos, propun infiintarea unui site dedicat acetui lucru.acar sa ne racorim.
Va urez alegeri corecte.
OFF-TOPICModerator: popaliviu Re: OFF-TOPICSimt nevoia unei refulari - prin a injura toata clasa politica din Romania si pe fiecare politician in parte.
As vrea sa-i injur urat, foarte urat utilizandu-mi toata imaginatia in acest scop. Cum aici nu ar fi prea frumos, propun infiintarea unui site dedicat acetui lucru.acar sa ne racorim. Va urez alegeri corecte.
Re: OFF-TOPICAsta numesc io "un om hotarat". Merita acel six-pack numai pentru abnegatia si staruinta dovedita pe parcursul actiuii sale temerare.
Re: OFF-TOPICAtaşezi în răspunsul tău nu URL-ul spotului ci Embed-ul La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: OFF-TOPICRupt în gura, dar hotărât La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: OFF-TOPICfiul meu Malin si-a pus colega de clasa sa-l filmeze noi taticii degustam o palinca afara am stres pentru vremea cand o sa-mi arate alt gen de filme
Re: OFF-TOPICmultam Tavi pt. indicatii....eu nu am vazut optiunea youtube la raspuns ...si butonez de ceva vreme pe forum
militianu' tot militian
Re: OFF-TOPICDe ce nu pot la semnatura sa scriu mai mult de 100 de caractere ? La semnatura ar trebui lasat fiecare sa isi de-a frau liber propriilor simtiri. Convingerile proprii, mesajele personale si chiar aberatiile constituie sarea si piperul unei semnaturi. Cred ca ar trebui ridicata suma de 100 la 2 sau 3 sute. Sa scrie fiecare ce vrea acolo.
Stiu ca pentru unii semnatura nu prea conteaza. Sincer nici pentru mine nu conteaza, insa uneori cand sunt intr-un moment de inspiratie artistica mi-ar placea sa dau frau liber imaginatiei la propria semnatura. Just my .02 Moose_Masta
Re: OFF-TOPICfiul meu Malin
si-a pus colega de clasa sa-l filmeze noi taticii degustam o palinca afara am stres pentru vremea cand o sa-mi arate alt gen de filme Bine totsi ca asculta muzica buna...
Re: OFF-TOPICSorine, vazandu-ti baiatul topaind pe fond de AC/DC mi-am adus aminte de propria copilarie. Cred ca aveam vreo 10 ani cand am ascultat pentru prima data AC/DC. Wow...ce-a mai zburat timpul.
Am inceput cu AC/DC si in anii ce au urmat am ajuns la alte genuri ....pe care mi-e jena sa le expun aici. Oricum daca ai muzica asta in suflet te duci cu ea pana in ultima zi. Greu de explicat in cuvinte. Oricum sa-ti traiasca flacaul si cu si fara metal (cum o decide el).
Re: OFF-TOPICma-sa dispera...vrea sa-l inscrie la dans sportiv....si el vrea rock
cred ca seamana cu mine in domeniul muzical...si-i plac si cainii
Re: OFF-TOPICsa va traiasca si ai vostri...care aveti....
care nu...nu mai stati si o frecati....nu exista fericire mai mare...
Re: OFF-TOPICAvem , dar prefer sa pun o poza cu 2 vaze pentru flori:
[img=http://img230.imageshack.us/img230/4121/ikeavazedeflori1.th.jpg] MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: OFF-TOPICAuzi Sorine?,,nu-i usor sa fi parinte ,de-ai uitat ca-ai fost copil,nopti de-a rindul nedormite si probleme zi de zi,dar cind te-ntorci acasa seara,si te asteapta-n prag rizind,simti cum ceru-ntreg coboara pe pamant,!
Re: OFF-TOPICasa e Adriane....nu te uiti la nimic mai cu drag decat la sange din sangele tau....
p.s....esti neam cu propunerea lu' Base'? daca da, cu ce sa te spaguiesc ca sa ies anticipat la pensie?
Re: OFF-TOPICThe golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: OFF-TOPICdaca n-am murit de aviara...sa murim de porcina?....sau doar se imbogatesc niste companii farmaceutice.....fie ce-o fi numai sa nu inchida la mistreti
Re: OFF-TOPICPai parerea mea e ca iti faci treaba foarte bine si acolo la ,,fabrica la care lucrezi'' asa ca ce pensie vrei?crezi ca nu vei avea timp pt umblat pe ,,coclauri'' cu fieratania in spinare?vei avea fi pe pace!si inca destul!
Re: OFF-TOPICPai daca e sa fie numit liviu,o sa ai si pile la prim ministru,dar cel mai bine pt el e sa nu fie votat de parlament,pt ca el nu e facut pt asa ceva,dar daca se incontreaza cu base' nu va iesi bine,si nici primar nu mai pupa in veci,asta e bun de primar de orice altceva dar de prim ministru NU !nu are nesimtirea aia crasa pt asa ceva,dar vom trai si vom vedea!oricum decind a ajuns primar de sector si mai ales acum de cind este si desemnat,nu prea mai ai cu cine te intelege,este tot timpul sub un stres de cred ca are sa-si piarda mintile!
Re: OFF-TOPICSal'tare!
Domnu' Comisar! Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se implineasca....(proverb popular) Sa nu crezi ca la pensie, e foarte bine, parol...(asta o spune unu' care a iesit la pensie de la aceeasi "fabrica " si e patit)...Asa ca...Mai stai " la fabrica la care lucrezi" . Sa fii sanatos! Sal'tare! Donbazil - Faget.
Re: OFF-TOPICSal'tare!
Ma luai cu Dl. Comisar si era sa uit: Interesant interviul dat televiziunii Timisoara si reluat pe "Romania 3" , de Dl. Francisc Castiov, vanator banatean din Dudestii Vechi ( Langa Sinnicolau Mare) da' care-si petrece viata prin cele americi... Maestrul Castiov , a vorbit foarte frumos despre aceasta nobila pasiune. De altfel si din articolele publicate in revista noastra "DIANA" rezulta ca este un vanator cu suflet mare, un iubitor si fin observator al naturii. Pacat ca interviul a fost la emisiunea in limba bulgara si titrarea a fost... aproape fidela... Sal'tare! Donbazil - Faget.
Re: OFF-TOPICNO numa' auzitai tu domnu'general?asa ca mare grija cu cele dorinte!
Re: OFF-TOPICMaestrul Francisc Castiov e membru al forumului , doar ca scrie mai rar
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: OFF-TOPICMELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori |
Publicitate
|