| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREModerator: mialxx Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARECred ca nu ar deranja pe nimeni . Dar mi-as mai permite o sugestie daca imi dai voie . Achizitioneazati un brac pentru ca sigur ai nevoie de caine de vanatoare si rasa asta este unica .......
Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARENu se supara nimeni Fred daca pui "saitu" din Serbia
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARE
ai brac? pune si tu ceva poze sa-l vedem
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREscuze, nu am citit tot topicul, sa-ti traiasca, foarte frumos
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREStefan am 5 nu unul si vanez cu toti . Maine voi merge la iepure si fazan si potarniche iar seara voi posta cat mai multe poze calde . Daca ,, sapi ''putin la diverse topicuri ai posibilitatea sai vezi pe toti . Ex . la aret a patron , la rate , la prepelite , la fazan , la potarniche , etc . Oricum multumesc frumos pentru aprecieri .
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREsalut din Banatul Srbesc am promis fotografi cu vijla si sa respect ceia ceam zis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() un aport de Duminica trecuta de la fazani ![]()
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREsalut
sorin flutur aret fac la fazani fotografia de duminica de la vanatoarea de fazani aret la fazan ![]()
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREFrumoasa foc, Armine. Dupa cum se vede si promite. Sa-ti traiasca!
"...simt enorm si vaz monstruos..." I.L. Caragiale
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARECateva poze calde .
Marco . ![]() ![]() ![]() ![]() Anita . ![]() ![]() ![]() Marco si Enna . ![]() ![]() ![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREnu e vanatoare.
e doar antrenament.
Sa fie oare pe malul Sabarului?
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREniste poze de azi de la antrenament
![]() ![]() ![]() ![]() cu acest caine am vanat foarte putin din cauza vitezi care a avuto ieu cred ca a ajuns an Italia sau Grecia ![]()
nu e intr-un loc cu potarnichi multe. spre targoviste.
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARECu riscul sa va sufoc cu atat de multe poze , imi cer scuze si mai imi permit sa postez o singura data o singura poza in trei ipostaze , daca pot spune asa , care pe mine ma unge la suflet .
![]() ![]() ![]() Va multumesc pentru intelegere si sper sa va placa . Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREsuper fain pozele...daca esti pasionat de spectacol...ia si tu un insular...nu te mai lua dupa nazistul ala de Burcescu
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREMultumesc dn. Sorin ...ma descurc de minune cu ce am .... imi plac mai mult nazistii ...
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARESambata am avut parte de o partida de vanatoare superba din mai multe puncte de vedere . In primul rand am vanat langa oameni deosebiti cu o inalta etica civica si vanatoreasca . In al doilea rand doi dintre cainii mei , Anita si Enna , au aportat pentru prima oara iepure si pentru mine a insemnat enorm . Si nu in ultimul rand , Marco mi-a recuperat un fazan dupa urma de aproximativ 400m , ceea ce a insemnat enorm pentru mine . O reusita zi de vanatoare care sa terminat in momentul in care nu am mai vazut si am fost nevoiti sa ne oprim, chiar daca am fi dorit ca aceasta zi sa nu se mai termine . Imi permit sa va impartasesc cateva poze care mi-au bucurat ziua .
Anita la primul aport de iepure . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Enna tot la primul aport la iepure . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREAm postat dintro eroare o poza de doua ori si nu mai pot modifica . Scuze .
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREVa deranjez din nou . Astazi Marco , un caine pe care il iubesc si il respect mai mult decat pe mine insumi .
![]() ![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREFelicitari Kristi, Fred.
Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREDoresc sa fiu corect cu cei care urmaresc acest site dar mai ales acest topic si sa va spun de la inceput despre ce este vorba , deoarece va respect pe toti colegii mei de forum . Am postat pe celalalt poze cu unul din cainii mei la o partida de vanatoare si am primit numai replici ostile si pana la urma au sters pozele si postarile . Nu doresc sa comentez mai mult din varii motive si va voi lasa pe dumnevoastra cei care doriti sa comentati . Nici nu am dorit sa beneficiez de aceasta imprejurare si sa postez doar ca sa vad impresiile dumneavoastra . As fi postat oricum asa cum o fac de cele mai multe ori , dar daca sa iscat acea mica divergenta nu am mai avut timp . O voi face acum si ma voi supune tuturor obiectiilor dumneavoastra . De asemenea si acum ca si in alte dati am avut deosebita placere sa aflu ca moderatorii de pe celalalt forum urmaresc postarile mele de aici . Postez acum la insistentele ,,prietenului otyss_68 '' care mi-a sugerat sa postez sa vedem si parerile altora binenteles ca as fi postat oricum si fara prea multe cuvinte . Despre ce este vorba . Catelul a gasit pe un teren de vanatoare un catelus mort pe care la aportat . Din cunostintele mele bracul german trebuie sa aporteze orice vanat cu par sau pene , de asemenea orice pradator cu par sau pene , indiferent ca a fost impuscat de stapanul sau sau ca la gasit in terenul de vanatoare . Va las acum in compania pozelor , dar mai ales astept comentariile dumneavoastra daca aceste poze pot fi postate la un topic de vanatoare sau nu .Daca nu credeti ca trebuiau postate , imi cer dinainte scuze asa cum am facut-o si pe celalalt site si rog moderatorii sa le stearga .
![]() ![]() ![]() ![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREIncredibil, asta da aport, bravo catelului. Numai sa nu-l fi omorat el, nu ca nu s-ar fi putut intampla oricui, numai ca nu ar face cinste rasei.
Lucrezi aportul fortat cu ei? Eu nu am timp de catelusa mea din pacate si totusi raman surprins de ea, aduce din instinct si din cateva sedinte de jucat cu o blana de iepure pe un batz...
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREDaca l-ar fi omorat ea as fi spus sau in cel mai rau caz nu as fi postat . La gasit mort si probabil la confundat cu o pisica . Da lucrez aportul fortat cu cainele . Nu am terminat dar santem pe drumul cel bun. Multumesc frumos pentru aprecieri .
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREkristi...nu mai te stresa la ce spun unii care nu au crescut pana acum nici un catel...sau si-au tras un catel la moda...vorbesti despre instincte naturale...nu despre ozn-uri...
Înapoi la Caini de vanatoare la ..... vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori |
Publicitate
|