Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 23 Apr 2026, 06:13

Ankasylva

Locul in care sa povestim despre noi, sa ne strangem amintirile, sa ne cunoastem mai bine. Sa daruim si celorlalti o particica din bucuriile noastre. Si sa ne consemnam peregrinarile pentru anii cand ne vom hrani din amintiri.

Moderatori: the_mav, Mircea-B

Re: Ankasylva

Mesajde jon2004 pe 09 Iun 2009, 13:03

Alin3006 scrie:Frumos, felicitari!

Asteptam mai mult de atat ! :wink:
S-ar putea face mult mai mult si mai multe ,daca cei care se implica in astfel de actiuni, ar fi mai multi decat 3-4 persoane !
20
16
12
22LR
222RemMag
6,5x57
6,5x65
8x57
9,3x62
jon2004
Veteran

Locaţie: BARLAD,VASLUI

Mesajde Alin3006 pe 09 Iun 2009, 13:44

jon2004 scrie:
Alin3006 scrie:Frumos, felicitari!

Asteptam mai mult de atat ! :wink:
S-ar putea face mult mai mult si mai multe ,daca cei care se implica in astfel de actiuni, ar fi mai multi decat 3-4 persoane !

N-au intrat zilele-n sac. E prima informare oficiala data de SCI in sensul asta, avem tot timpul sa raspundem cumva. Daca iti verifici mail-ul poate o sa vezi mai multe... :wink:
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde jon2004 pe 09 Iun 2009, 13:50

Am verificat ! Vor mai fi si alte actiuni urmate de informari si poate si de alti voluntari !
20
16
12
22LR
222RemMag
6,5x57
6,5x65
8x57
9,3x62
jon2004
Veteran

Locaţie: BARLAD,VASLUI

Mesajde val pangica pe 09 Iun 2009, 14:17

Va stau la dispozitie ca voluntar , cu mare placere , oricind - dar trebuie sa stim si noi dinainte . Felicitari pentru initiativa .
Respect
val pangica
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde ankasylva pe 09 Iun 2009, 14:32

Multumim mult forumului vinatorul.ro ,in special lui Alin si lui Val pentru sprijin si incurajari !
ankasylva
Membru important

Locaţie: Roman,NEAMT

Mesajde Iov Claudiu Ionut pe 13 Iun 2009, 00:23

ha ha ce nostim
ma gandeam eu degeaba
a...
Mai intai salut Anca si salut tuturor
zic ca e nostim pt. ca eu dupa ce am inceput sa fiu interesat de tot si toate despre ale vanatorii cam tot prin 2007 cand am inceput eu stagiul de pregatire am inceput sa caut si pe net fotografii, filmulete etc.atunci am vazut o groaza de lucruri frumoase cu si despre tine care m-au impresionat placut,imi spuneam : ooooooooauuuuuuuu , cred ca esti cel mai feumos vanator de sex opus , eram mirat de performantele tale in domeniu, mai apoi anul acesta in februarie intrebam pe cineva cum pot sa imi procur o arma din alta tara si surpriza ,tot tu, dupa cateva zile intru pe vanatorul .ro tot pt. aceiasi intrebare imi rspunde Alin 3006 si imi recomanda cu caldura sa imi deschid cont pe acest forum, ceea ce am si facut dupa cum se vede. repede imi dau seama ca te intalnescsi aici in diferite subiecte despre acest sport. nu vreau sa o lungesc , de fapt povestea-i mai nuantata si mai nostima da e mai bine asa si pot doar sa zic : MAI CE MICA-I LUMEA
oricum felicitari pt.tot ce faci si multa bafta in continuare
insa asta nu schimba nimic dorinta mea de la inceput de a ajunge intro zii la o partida de vanatoare cu tine si alti vanatori
Clau Hunter
Iov Claudiu Ionut
Membru important

Mesajde Abur79 pe 09 Sep 2009, 22:30

din pacate ea e exceptia de la regula. cred ca toti am fi luat-o de nevasta daca o cunosteam dinainte....:-) si nu mai salivati ca fata e luata.... ce na-s fi dat eu ca nevasta-mea numai sa ma intelega nu sa si practice.....dar fiecare cu norocul lui in viata. eu ma simt dator din cauza asta sa castig la loto.....ha,ha,ha,ha,ha...
Nu exista pe lume placere mai mare...decat:
Pusca si cureaua lata....
Abur79
Membru activ

Locaţie: Bucuresti

Mesajde ankasylva pe 10 Noi 2009, 16:15

ImagineImagine
Imagine
Imagine
ankasylva
Membru important

Mesajde bogdanm pe 10 Noi 2009, 16:21

Fara cuvinte. Eu.
Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
bogdanm
Veteran

Locaţie: Bucuresti/Curtea de Arges

Mesajde Moose_Master pe 10 Noi 2009, 16:37

Strasnica lucrare. Bine-asa!
Moose_Master
Veteran

Mesajde Sly_Fox pe 10 Noi 2009, 21:37

Eu am o singura nelamurire.
Oare ce alica o fi folosit Anka sa doboare hipopotamul? :lol: :lol: :lol:
:wink:
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde Iov Claudiu Ionut pe 11 Noi 2009, 23:15

poate de 3,5 sau de 4? io cred ca de 4
glumesc
felicitari pt. vanator si la mai bine
Clau Hunter
Iov Claudiu Ionut
Membru important

Mesajde victoraspescarul pe 12 Noi 2009, 11:37

Da, ce ai avut cu bietul hipopotan,.....cred ca nu lai naturalizat?
victoraspescarul

Mesajde Avenger pe 12 Noi 2009, 19:26

victoraspescarul scrie:Da, ce ai avut cu bietul hipopotan,.....cred ca nu lai naturalizat?

nuuu, a facut catch-and-release 8)
Avenger
Nou membru

Mesajde Moose_Master pe 13 Noi 2009, 04:48

ATENTIE la asemanarea izbitoare intre hipopotan si hipopotam. Cred ca ....lai....confundat.
Moose_Master
Veteran

Mesajde cybelle pe 13 Noi 2009, 07:50

2 unchiu.
semantica este aceeasi, asta chiar faca sunt doua animale 'oarecum' diferite :mrgreen: :wink:

respect
Vand carti de gramatica. E ieftine...
cybelle
Veteran

Locaţie: Magurele

Mesajde Ursus2006 pe 13 Noi 2009, 15:17

cybelle scrie:.
sunt doua animale 'oarecum' diferite :mrgreen: :wink:

respect

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Ursus2006
Veteran

Locaţie: Deva. HD

Mesajde ankasylva pe 13 Noi 2009, 17:01

ankasylva
Membru important

Mesajde victoraspescarul pe 13 Noi 2009, 18:52

Maestre, Moose_Master, cer scuze pentru greseala facuta, adica de scrie Hipopotan in loc de Hipopotam,
cele doua litere M si N pe tastatura sunt vecine si probabil din greseala am tastat N, daca va deranjat
umil va cer mii de scuze pentru ca sunt un analfabet.
Anka, felicitari pentru vanatorile care le faci.
victoraspescarul

Mesajde Moose_Master pe 13 Noi 2009, 22:11

Victoras, in primul rand iti multumesc pentru apelativul de maestru. M-am simtit bine pentru doua secunde. In al doilea rand vreau sa-ti spun sincer ca am fost acid datorita comentariului tau nepotrivit la adresa unui asemenea trofeu.(tot ce-ti spun acum este pe bune si te rog s-o iei ca atare)
Practic comentariul tau m-a atins si pe mine si efectiv nu m-am putut stapani. Nu cred ca este potrivit sa intri la cineva in jurnal si sa-l faci sa se simta jenat de propriile fapte. Este un jurnal de VANATOARE si deci intrebari de genul "ce ai avut cu saracul" efectiv nu isi au rostul.
Initiatorul jurnalului nu are nici o obligatie fata de niciunul dintre noi sa isi impartaseasca experientele proprii. Insa uite ca o face. Asta ar trebui sa spuna ceva. Cui ii face placere sa priveasca si sa admire bine, cine nu sa intoarca pagina.
Inchei cerandu-mi scuze daca te-am atins unde nu trebuia. Citeste inca odata acest jurnal de la inceput si apoi cand ajungi la postul tau considera ca este scris de altcineva. Daca esti intradevar vanator ai sa vezi ca te va deranja. Asta a fost motivul remarcii mele. Inca odata imi cer scuze.

P.S.
1. In cel de-al doilea post al tau citeste-ti ultima propozitie. Aia intradevar merita scrisa.
2. Imi cer mii de scuze proprietarului acestui jurnal pentru interventiile complet deviate de la subiect. Efectiv uneori imi pierd controlul si pentru asta cer iertaciune cu basca in maini.
Moose_Master
Veteran

Mesajde ankasylva pe 14 Noi 2009, 10:23

Multumesc Moose_Master...nu stiam cum sa raspund la intrebarea "ce-ai avut cu hippo" , dar,pentru cei care nu stiu :
-Hipopotamul a fost introdus in lista celor mai periculoase animale (big 5 a devenit Big 6 acum )
-desi pare inofensiv ,hipopotamul face mai multe victime in Africa decat toate animaele LA UN LOC - http://www.garrettcartridges.com/lupo4.asp
http://www.gonehuntinsafaris.tv/hippo.html
- este ,de departe cea mai grea vanatoare la care am fost

Pe scurt despre acest safari:
Initial trebuia sa stau 6 zile dar am prelungit programul pana la aproape o luna.
Incomparabil cu Namibia sau Africa de Sud : daca vrei un trofeu ca lumea muncesti de-ti sar ochii... Zona este pe malul lacului Kariba,pe Zambezi si este destinata in principal vanatorii de elefant,bivol,leu,leopard,hipo,crocodil...mai putin plain game...In afara de leu si leopard am vazut vanat in fiecare zi - daca nu esti pretentios poti termina safari_ul in 3 zile. Dar,cum nu-mi permit sa vanez bivol in fiecare zi ,am cautat unul ca lumea...si vanatoarea a fost completa : in fiecare zi mers pe urme,localizat grupul,apropiere in genunchi sa nu te simta animalul (si pe pietrele incinse nu e tocmai usor) ,intors inapoi ca nu era nimic impresionant sau era deja prea intuneric...Abia in a5a zi am dat peste un grup de 4 dagga(solitari) si am reusit ce se vede ....
Cat despre hipo...stiam ca e greu ,dar nu credeam ca e chiar asa....L-am impuscat in apa asa ca va puteti imagina cum e sa tragi intr-o tinta de marimea unui pumn la 80 metri ,apoi sa stai 4 ore in stress sa astepti sa iasa la suprafata ...Pe langa faptul ca am fumat 1 pachet de tigari si am baut 6 beri , desi PH-ul m-a asigurat ca e mort, incepusem sa cred ca am ratat....groaznica asteptarea....dar superb sentimentul cand am vazut dihania plutind...
A fost greeeeeeeeeeu dar a meritat fiecare minut... Cui ii place vanatoarea in adevaratul sens al cuvantului ii recomand Zimbabwe....La anul ma intorc pentru un elefant non-trofeu (tuskless)
ankasylva
Membru important

Mesajde Alin3006 pe 19 Noi 2009, 13:24

Excelent. Anca, imi mai scot odata palaria in fata ta, a nustiu cata oara. Vanatoare ca in carti. Si imresionante exemplare. La Hippo nu ma pricep de loc, insa judecand dupa dimensiuni pare un exemplar deosebit. Inteleg din povestea ta si punand cap la cap cu ce am mai citit, ca dupa foc se scufunda si astepti pana cand se umfla si-l scoate apa la suprafata. Adevarat ?
Cat despre bivol : respect. Judecand dupa " boss" - paraca asa se cheama, pare un " bosorog" medaliabil. Am ghicit corect ?
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde ankasylva pe 24 Noi 2009, 11:34

Da ,Alin ,ambele trofee vor intra usor in SCI Record Book of Trophies...

Da' de astia ce ziceti ?
Imagine
Saptamana asta , ca in fiecare luna ,am fost in Franta la vanat mic . Ca de obicei ,in 5 vanatori - 300 si ceva de piese cazute din care 200 rate ,restul potarnichi si fazani.A2a zi ne-am decis sa incercam si o vanatoare de fazan regal (venerat,cum zic ei). O vanatoare superba ,tir greu caci au un zbor foarte inalt si rapid dar, rezultat bun dupa cum vedeti. In rest....fiind regiunea Reims , a fost muuuuuuuulta sampanie si voie buna...a la francaise..

Imagine

http://s825.photobucket.com/albums/zz17 ... ta%202009/
ankasylva
Membru important

Mesajde Moose_Master pe 24 Noi 2009, 16:10

Yeee-haaaw, well done cowgirl! Bine-asa!
Si in afara de onomatopee si interjectii(ca io nu prea mai am cuvinte pentru asa situatie) pot sa spun ca propitareasa acestui jurnal ale cele mai meserias efectuate tablouri din orice am vazut pana acum. Pozarul e ghidus tare.
Deosebit respect!

Moose_Masta
Moose_Master
Veteran

Mesajde dtdpuu pe 25 Noi 2009, 21:46

ankasylva scrie:Da ,Alin ,ambele trofee vor intra usor in SCI Record Book of Trophies...

Da' de astia ce ziceti ?
Imagine
Saptamana asta , ca in fiecare luna ,am fost in Franta la vanat mic . Ca de obicei ,in 5 vanatori - 300 si ceva de piese cazute din care 200 rate ,restul potarnichi si fazani.A2a zi ne-am decis sa incercam si o vanatoare de fazan regal (venerat,cum zic ei). O vanatoare superba ,tir greu caci au un zbor foarte inalt si rapid dar, rezultat bun dupa cum vedeti. In rest....fiind regiunea Reims , a fost muuuuuuuulta sampanie si voie buna...a la francaise..

Imagine

http://s825.photobucket.com/albums/zz17 ... ta%202009/

Eh, daca citeam mai repede... Saptamina trecuta am fost in Franta, ne puteam intilni la un croissant. Trebuie sa ma invatz sa citesc forumul si in bussiness trip.

Felicitari pentru dihanii si zburatoare.

CristianC
dtdpuu
Veteran

Locaţie: Michigan, USA

Mesajde victoraspescarul pe 11 Dec 2009, 18:56

Salut Ankasylva, ce mai faci?...nu ne mai incanti si noua privirile cu ceva frumos?
Cu mult respect.
victoraspescarul

Mesajde spark9 pe 15 Dec 2009, 09:34

si eu sunt elev, am 16 ani si mi-ar placea sa se desfasoare astfel de activitati si in scoala mea(liceu) dar in Romania....slabe sanse...
spark9

Mesajde calinescu victor pe 23 Dec 2009, 12:04

Am vazut absolut toaete foto , sunt realmante placut uimit , incantator , fara cuvinte , personal cred ca e MAXIM ...
Felicitarii !!!! multa stima .
calinescu victor
Membru important

Mesajde ankasylva pe 02 Ian 2010, 10:13

In primul rand "La multi ani !" tuturor forumistior si un 2010 fericit !

Eu mi-am petecut Craciunul in Macedonia ,alaturi de membrii SCI - sectiunea Balcanica ...astfel :

-in noaptea de Craciun :

Imagine

Restul de poze (3 pagini) :

http://s825.photobucket.com/albums/zz17 ... as%202009/
ankasylva
Membru important

Mesajde ankasylva pe 02 Ian 2010, 10:18

spark9 scrie:si eu sunt elev, am 16 ani si mi-ar placea sa se desfasoare astfel de activitati si in scoala mea(liceu) dar in Romania....slabe sanse...

Te rog trimite-mi un email la anca.bradu@safariclub.ro . Noi venim si organizam activitati acolo unde suntem chemati .
ankasylva
Membru important

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Jurnal de forumist