http://www.evz.ro/alege-ti-presedintele/index.html
| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
OFF-TOPICModerator: popaliviu Re: OFF-TOPICDoctore, mie mi-a iesit Hunor Kelemen pe primul loc !!
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: OFF-TOPIC
Re: OFF-TOPICAsta probabil s-a vizionat , dar cine se aseamana, se aduna : Gott mit uns -sau Deutchland uber ales.... nu stiu daca asa s-o fi scriind corect.
Re: OFF-TOPICaghiuta...
mie mi-a iesit... 1.Basescu 2.Becali 3.Oprerscu ....la majoritatea intrebarilor am incercat sa aleg varianta cea mai buna....pt ca nu am avut varianta mea.. stiinta sondajele astea ...eu de fapt am de gand sa votez cu Kelemen Hunor...mi se pare cel mai cerebral... ursus... o fi Base zmeu....dar nici chiar asa... adevarul este in general pe la mijloc....in cazul nostru cred ca e undeva pe afara
Mie mi-a iesit: 1.Basescu 2.Oprescu 3.Geoana Si eu am incercat sa raspund asa cum vad eu situatia si cu "solutiile" mele. Se pare ca solutiile proprii sunt si solutiile unor prezidentiabili. Partea proasta este ca prezidentiabilii cam stiu care sunt dorintele romanilor dar nu au nici un gand sa le puna in practica.In campanie ne spun ce vrem sa auzim si dupa ne ofera explicatii de ce nu s-au tinut de cuvant. Asta in caz ca se mai sinchisesc sa ne dea raspuns pana la urmatoarea campanie.
Re: OFF-TOPICmda....daca vrei sa ajungi sef pe orice felie trebuie sa spui fraierilor exact ce vor sa auda
Re: OFF-TOPICSa nu va mirati, ce mi-a iesit mie.
- Vadim - Oprescu - Basescu De- la,, revolutie" au fost presedinti numai cu,, escu" de ce nu ar fi si unul cu ,, dim"? Dar ciolanul este foaaaarrrrtttteeeee gras, ne mai si miram de ce trag ca hienele de el. Unde esti tu TEPES DOAMNE.
Re: OFF-TOPIC..........................
BECALI EU BASESCU Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
yoghi...sa nu-mi spui ca esti unul dintre candidati...ca-mi dau amenda singur
Re: OFF-TOPICComisare stai linistit, pe Yoghi am avut placerea sa-l cunosc chiar la Deva. Sunt convins ca a votat Antonescu in primul tur.
Re: OFF-TOPICintrebarea cruciala este daca ai votat Antonescu in primul...cu cine votezi in al doilea
Re: OFF-TOPICCum cu cine?asta e intrebare?voteaza cu mine,si atunci eu va dau la toti liber la vinat!
Re: OFF-TOPICeu l-am votat pe Geoana ca e stinga si pe vremea aia se faceau bune afaceri cu statul
acum Geoana a tradat ideologia partidului si s-a aliat cu dreapta :care fac licitatii electronice mrgreen: voi vota cu basescu pentru ca sunt la centru si mai retuseaza caetele de sarcini dupa ofertele prietenilor daca unii se bucura la o galeata eu ............... Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: OFF-TOPICIo sunt mare amator de recordurile de viteza la care o fiinta umana poate ajunge folosindu-si propriul corp si eventual un obiect. Fac exceptie vehiculele de orice fel.
Uite-l pe baietasul asta cum isi misca mainile. In clip nu este vorba de nici o maiestrie de interpretare, ci doar "pure speed". Omul a exersat piesa Bumblee-bee pana a reusit s-o duca la cea mai rapida varianta pana in prezent. Deci incepe la 170 bpm, urca in bpm si termina la 320 bpm. Repet, asta nu-i vreun tatic al acestui instrument, ci doar un amator de viteza dusa la extrem. (Cine este amator de tatici si virtuozitati sa-mi spuna ca-i dau din belsug.)
Re: OFF-TOPICTrucaj ....a fost modificat filmuletuu..........Patriciule . Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: OFF-TOPICNu e trucaj de loc. Omu e in cartea recordurilor. A sustinut proba practica cu martori si in prezenta reprezentatilor de la cartea recordurilor.
Pure speed.
Re: OFF-TOPICsunt departe de muzica dar sunt totusi curios daca in viteza cu care se misca a respectat integral insuruirea notelor
oricum a castigat Basescu Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: OFF-TOPICAl naibi Basexu asta.
Reportera ii pune urmatoarea intrebare: Cine a iesit mai rau in urma alegerilor, Geoana sau Antonescu? Base: eu am iesit cel mai rau Reportera, mirata: de ce ,doar ati castigat alegerile Base : da, dar acum trebuie sa mai muncesc cinci ani. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: OFF-TOPICTare,dar mai tare a fost Ponta:
"Mecanismul lor de fraudare a fost mai bun ca al nostru" Sper ca am citat corect.
Re: OFF-TOPICBelea si cu politica asta. Eu fiind paralel cu politica si neavand legaturi cu nici un partid politic ma uit pe la TV doar pentru circul dat de catre politicienii de ''aur'' ai Romaniei. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: OFF-TOPICColegu Sly-Fox
ce inseamna....." intomnare"... din "Vanator = Om condamnat la intomnare." Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Pai sa iti raspund. Acum cativa ani am intalnit un vanator batran, tare batran, din timpurile cand se potcoveau puricii de pe vulpe cu potcoave de argint. Si acest batran mi-a spus: Tine minte nepoate ca noi, vanatorii, suntem condamnati la intomnare. Adica suntem condamnati sa asteptam toamna, toamna care ne face sa vibram, stiind ca se da drumul la vanatoare. Ratarii si gascarii stiu ce vorbesc, toamna se numara bobocii. Lamurit colegu' Yoghi? Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: OFF-TOPICDa ok se potriveste dar.............
....................................daca sunt braconier nu mai astept toamna Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: OFF-TOPICPai cum noi forumistii suntem niste onorabili o sa asteptam toamna.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Acuma daca tot ne-ai starnit, mai baga. Ca nu ne suparam
Re: OFF-TOPICNu stiu daca esti amator de avalansa de saisprezecimi si treizecisidoi-imi sau daca vrei shreding ori doar maiestrie , dar pot sa-ti dau un baietan pasionat cu nume ghidus. E vorba despre Michael Angelo Batio de la Nitro.
La minutul 2.40 intra diavolu in el. Si inca ceva: asta nu-i manea asa ca ar fi bine sa pui castile inainte sa maresti volumul. Enjoy!
Eu credeam ca la 170bpm era deja record. M-a dat gata. Mi-a insa placut comentariul plin de intalepciune al unuia pe clipul de la YouTube: "thats how his hands got so fast, from watching redtube" I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: OFF-TOPICApropos, pe asta l-am ascultat "live" acum o luna cand impreuna cu Bill Gaither Vocal Band, Signature Sound, Gordon Mote si Linda Randal au avut un concert aici la noi. O atmosfera greu de descris:
http://www.youtube.com/watch?v=7SlukDf4k8E I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: OFF-TOPICuite niste sportivi seriosi care muncesc la antrenamente
http://www.youtube.com/watch?v=On6M8IC1 ... r_embedded Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori |
Publicitate
|