Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 01 Mai 2026, 16:09

Nostalgii de toamna

Forum dedicat discutiilor de interes general , cu specific vanatoresc , deschis tuturor iubitorilor si practicantilor acestei nobile arte . Va stam la dispozitie 24/24 ore !

Moderatori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B

Re: Nostalgii de toamna

Mesajde aghiuta pe 14 Oct 2009, 18:51

Din ce citesc de la voi constat ca va e dor de-un dictator :mrgreen: :mrgreen:
Sau macar o dictatura militara.
Atzi vazut modelul spaniol??
A stat Franco cu garbaciu' pe spinarea lor pana s-au civilizat si apoi a cedat locul ragalitatzii :wink:
Rea ideea ???
aghiuta
Veteran

Locaţie: Suedia

Mesajde victoraspescarul pe 14 Oct 2009, 19:17

Aghiuta, nu e rea ideea.
In tot ce zici ai perfecta...perfecta dreptate.
victoraspescarul

Mesajde adrian negoita pe 14 Oct 2009, 23:09

val pangica scrie:..
O clica de nemernici - care gestioneaza democratia in Romania . Cine va spage acest cerc "magic" - va avea premizele sa scoata Romania din rahat .
Pai ca sa scoti romania din cacat e nevoie sa te apleci jossa iti bagi si tu mina in rahat,si sa o scoti ,ori aratati-mi si mie omul ala intreg la minte,care sa faca asa ceva,nici tepes nu mai poate face nimic in tara asta !
adrian negoita
Membru important

Locaţie: orastie

Mesajde victoraspescarul pe 16 Oct 2009, 19:35

@adrian,nici Vlad Tepes nu poate face nimic???...ia sa fi dat o lege ptin care sa spuna, cine a furat i se va taia o mana ,sa vezi atunci ,dar nu da o astfel de lege pentru ca tot parlamentul,guvern,etc, nu ar ramane de ei
decat trunchiul, fara membre.
Dar, cine fratilor sa faca o asemenea lege??????
victoraspescarul

Mesajde adrian negoita pe 16 Oct 2009, 23:23

victoraspescarul scrie:@adrian,nici Vlad Tepes nu poate face nimic???...ia sa fi dat o lege ptin care sa spuna, cine a furat i se va taia o mana ,sa vezi atunci ,dar nu da o astfel de lege pentru ca tot parlamentul,guvern,etc, nu ar ramane de ei
decat trunchiul, fara membre.
Dar, cine fratilor sa faca o asemenea lege??????
D-nul Victor,imi permiti sa zic asa,dat fiind faptul ca intre noi e oarece virsta,ai prins mult mai bine ca si mine evenimentele din '89,eu imi aduc aminte de celebra proclamatie de la Timisoara,in care la punctul8 se stipula negru pe alb,ca toti fostii activisti de partid,membri de conducere,si toti cei care au avut un trecut comunist,sa nu mai poata face parte din vreun esalon de conducere,la cirma tarii,si acum intreb si eu,oare de prost nu a vrut ,,cucuveaua de la cotroceni''[ion iliescu] sa implementeze aceasta prevedere?pai atunci toti mojicii,si mucalitii, nu mai puteau face parte din conducerea tarii! ceea ce nu era rau,dar cine sa dea o asemenea lege?sau mai bine,legea exista,legea 18 da' nu o pune nimeni in aplicare!
adrian negoita
Membru important

Mesajde sorin flutur pe 24 Noi 2009, 20:03

epoca fanariota ia avant pionieresc...daca pana acum se vindea orice functie de portar, om ce raspunde la un telefon...acum au ajuns astia sa-mi vanda votul pe care inca nu l-am dat...chiar... daca nu votez cu nimeni in turul doi...inseamna ca nu am constiinta civica...sau ca o sa fiu mai sarac? :roll:
Imagine
sorin flutur
Veteran

Locaţie: Arad

Mesajde adrian negoita pe 24 Noi 2009, 21:08

Pai nu vezi ce au de gind sa faca astia?pot ei sal duca la palatul Victoria si pe obama cu suita lui atita vreme cit in spate va fi iliescu si camarila lui,sau credeti ca johannis nu stie asta?stie si el dar ce sa faci ?si votul meu deja l-au vindut,desi ma voi duce sa votez pe amindoi candidatii :lol:
adrian negoita
Membru important

Mesajde aghiuta pe 24 Noi 2009, 21:22

Ia luatzi aminte la Tanase,pe care l-au mierlit comunistii impreuna cu rusii iar apoi au oficializat ca l-au omorat nemtzii :wink:

Ne-am trezit din hibernare
Si-am strigat cât am putut:
Sus Cutare! Jos Cutare!
Si cu asta ce-am facut?

Am dorit, cu mic, cu mare,
Si-am luptat, cum am știut,
S-avem noua guvernare
Si cu asta ce-am făcut?

Ca mai bine sa ne fie,
Ne-a crescut salariul brut,
Dar traim in saracie.
Si cu asta ce-am facut?

la corupția amploare,
Cum nici când nu s-a văzut,
Scoatem totul la vânzare.
Si cu asta ce-am facut?

Pentru-a câștiga o pâine,
Mulți o iau de la-nceput,
Rătăcesc prin tari străine.
Si cu asta ce-am făcut?

Traversam ani grei cu crize,
Leul iar a decazut,
Cresc întruna taxe-accize.
Si cu asta ce-am făcut?

Totul este ca-nainte,
De belele n-am trecut,
Se trag sforile, se minte.
Si cu asta ce-am făcut?

Se urzesc pe-ascuns vendete,
Cum nicicind nu s-a vazut,
Tara-i plina de vedete.
Si cu asta ce-am facut?

Pleacă-ai noștri, vin ai noștri!
E sloganul cunoscut;
Iarăși am votat ca prostii.
Si cu asta ce-am facut?

De actualitate,nu ??
aghiuta
Veteran

Mesajde adrian negoita pe 24 Noi 2009, 21:39

Mare actualitate !si mare dreptate ai!
adrian negoita
Membru important

Mesajde stelian pe 25 Noi 2009, 10:09

Buna si pt turul 2!
stelian
Membru activ

Mesajde amis pe 25 Noi 2009, 20:34

:D :lol: :idea:
amis
Veteran

Locaţie: Pitesti

Mesajde liviu35 pe 26 Noi 2009, 18:39

Da eu cu cine votez? pt mine am gasit raspuns - iau frumusel CVul candidatilor, il compar si il votez pe cel mai educat , cult, elegant - e simplu. Doar votam pe cineva ca se ne reprezinte si il si platim pentru asta- suntem 18milioane de angajatori. :mrgreen:
liviu35
Membru important

Locaţie: Dobroesti,Ilfov

Mesajde Marius pe 27 Noi 2009, 08:56

liviu35 scrie:Da eu cu cine votez? pt mine am gasit raspuns -

Si eu am gasit raspuns pentru mine.

Democratia in general si democratia noastra, in special, nu e o organizare sociala perfecta, dar cu siguranta e mai buna decat dictatura. De ce? Din multe motive, dar acum il evoc doar pe cel legat de discutia asta: posibilitatea ca atunci cand lucrurile merg prost, sa ne schimbam prin vot conducatorii.

Ma uit in jur si vad ca lucrurile merg foarte prost. Incerc sa nu ma iau dupa ce zic politicienii (pentru ca e clar ca sunt toti mincinosi), si cum sunt cam prost si nu-s in stare sa evaluez singur situatia tarii, ascult cat mai mult parerile analistilor economici din presa scrisa sau tv. TOTI sunt de parere ca nu s-a facut ce trebuia in criza economica pe care o traversam. Altii au facut. Noi nu.

Pot fi sigur ca Gioana, Antonescu si Iohanis o sa faca treaba? Nu pot fi sigur, ba chiar am indoieli. Ce stiu insa sigur e ca Basescu n-a facut treaba buna, ci a facut exact pe dos, asa ca, voi face ceva ce n-am crezut niciodata, voi vota un psd-ist cu speranta ca 5 ani trec repede.
Marius
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde aghiuta pe 27 Noi 2009, 18:03

Marius,poti fi la fel de sigur ca nici Geoana nu va face nimic pentru noi;au mai fost la carma si stim cam ce-au facut pentru noi dar si pentru ei.
Acu o dau din sarba-n tango.
Situatia de acum imi aduce aminte de vremea cand, in turul doi, erau Iliescu si Vadim si cand cei mai mari anti PDSR-isti au votat cu "linistea noastra" de frica sa nu omoare Vadim toti ungurii din Romania :mrgreen: :mrgreen:
Sa nu intelegi ca as fi fan Vadim :lol: :lol:
Nu este nici o surpriza ca nu mai iese Basescu;coalitia "anti" este prea mare si prea concentrata pe subiect ca sa mai fie dubii dar eu nu-mi fac nici o iluzie ca cei care vor veni vor face sa curga lapte si miere;nu au cum.
Daca tot pomenesti de analistii economici,tot ei spun ca singura solutie pentru iesirea din criza este sa se respecte "contractul" cu FMI.
Asta inseamna concedieri bugetare si reducere de cheltuieli publice ceea ce va duce la erodarea oricarui guvern sau presedinte si aici incepe dilema:vor face ce trebuie si se vor duce pe rapa sau vor continua sa nu le pese de Romania si o vor sacrifica,pentru a nu stiu cata oara,in favoarea buzunarelor lor si a mentinerii lor la masa bogatilor.
aghiuta
Veteran

Mesajde AVIN pe 27 Noi 2009, 18:24

aghiuta scrie:Nu este nici o surpriza ca nu mai iese Basescu;coalitia "anti" este prea mare si prea concentrata pe subiect ca sa mai fie dubii dar eu nu-mi fac nici o iluzie ca cei care vor veni vor face sa curga lapte si miere;nu au cum.

Eu zic ca tot Basescu iese 8) Sper sa nu le reuseasca manipularea asa cum isi doresc ei :twisted: :twisted:
AVIN
Nou membru

Mesajde sorin flutur pe 27 Noi 2009, 19:59

eu votez tot Antonescu :lol:
Imagine
sorin flutur
Veteran

Mesajde aghiuta pe 27 Noi 2009, 20:13

Pacat ca l-au omorat rusii, ca si eu tot cu el votam :wink:
Sau tu la care Antonescu te referi :mrgreen: :lol:
aghiuta
Veteran

Mesajde Sly_Fox pe 27 Noi 2009, 20:42

Traim intr-o tara in care cel mai potrivit salut ar fi ''heil tovarase''
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde Ursus2006 pe 28 Noi 2009, 07:37

Avin, eu zic ca nu iese Basescu. Oricum, daca tu votezi cu Basescu, un singur lucru pot sa fac: sa merg si sa votez cu Geoana, macar sa-ti anulez votul pentru marinar! :wink:
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Ursus2006
Veteran

Locaţie: Deva. HD

Mesajde sorin flutur pe 28 Noi 2009, 13:54

aghiuta scrie:Pacat ca l-au omorat rusii, ca si eu tot cu el votam :wink:
Sau tu la care Antonescu te referi :mrgreen: :lol:

nu pot sa dau lamuriri...la militie mucles :roll: ....cand e campanie electorala ma mai prind si eu de prejudiciile majore ale vietii de militian...dreptul de a fi ales...dreptul de a avea afacerea ta...dreptul...dreptul...
Imagine
sorin flutur
Veteran

Mesajde sorin flutur pe 28 Noi 2009, 13:59

Ursus2006 scrie:Avin, eu zic ca nu iese Basescu. Oricum, daca tu votezi cu Basescu, un singur lucru pot sa fac: sa merg si sa votez cu Geoana, macar sa-ti anulez votul pentru marinar! :wink:

ma bagi in ceata ...dreptul de a vota il mai avem....dar am o dilema....cu marinarul sau cu prostanacul....experienta de militian imi spune ca....aceasta coalitie de campanie concertata si intensiva anti marinar...pute a cap de peste...si dilema mea creste pe zi ce trece
Imagine
sorin flutur
Veteran

Mesajde luca pe 30 Noi 2009, 10:09

Sorine, daca tu cu nasul tau de insular si fin psiholog imi spui ca Basescu e ceea ce vrea el sa para atunci ne ducem dracului de tara cat ai zice peste. Daca majoritatea o sa-i zica ca-i beat sa mearga frumos sa se culce si sa aiba numai cosmaruri in care se lupta cu mogulii, ca-i rupt de realitate saracul.
La derby ul asta imi pare rau dar esti... amanat :lol: Stii tu, daca faci areturi false mai bine stai acasa :lol:
"...simt enorm si vaz monstruos..." I.L. Caragiale
luca
Membru important

Locaţie: GORJ

Mesajde jon2004 pe 30 Noi 2009, 17:28

Este clar ca Basescu a deranjat multe interese si lucrurile nu mai suportau amanare , asa ca s-a demonstrat inca o data ca in spatele politicienilor sunt cei care au puterea financiara . Presedinte va iesi acela care va avea sprijinul puterii financiare . Lectia pe care au dat-o "mogulii" , politicienilor care credeau ca vor schimba lumea cu ajutorul poporului , o vor tine minte si vor avea grija ca pe viitor , "mogulii" sa nu mai fie deranjati si vor avea grija ca acestia sa-si primeasca partea leului . Este foarte greu ca noi , cei care votam , sa decidem singuri . Avem doar impresia ca este decizia noastra , cand de fapt decizia ne-a fost indusa de canalele media !
20
16
12
22LR
222RemMag
6,5x57
6,5x65
8x57
9,3x62
jon2004
Veteran

Locaţie: BARLAD,VASLUI

Mesajde aghiuta pe 30 Noi 2009, 18:18

Am si eu cateva remarci de facut:
1.pe vremea cand ne f***t**au la cap cu economia politica in scoala am invatzat ca economicul determina politicul si nu invers.Daca chestiunea o sustineau pana si comunistii care apliicau invers teoria inseamna ca e adevarat.
2.in Romania suntem cam cum au fost occidentalii la inceputul capitalizarii, in asa numitul capitalism salbatic, in care acumularea de capital era primordiala necontand nimic altceva(socialul,echilibrarea pietii,etc.)
3..concluzia lui @jon este mai mult decat evidenta.
Avem in Romania vot cenzitar,voteza (cu mana pulimii) cine manipuleaza mai tare, numai ca votul este legendat in "democratie".
Doamne,ce cuvant golit de continut !!!!!
P.S.
Este pentru prima oara cand nu ma mai duc la vot pentru ca imi dau seama ca am pierdut lupta si, avand in vedere ca nu votez, imi permit sa spun celor care vor vota ca isi dau votul pentru ca bogatii sa fie mai bogati,legile sa fie facute mai pe fatza pentru "ei" si..............hai sa nu mai continui sa nu ziceti ca-s fan Basescu.
aghiuta
Veteran

Mesajde sorin flutur pe 30 Noi 2009, 19:08

sa calculam pe care...cati moguli il tin in spate? :roll:
Luca...ti-am zis ca eu as vota cu Antonescu...ala dintre romanii care au mers pana la capat....
cu astia creati prin marketing politic....nu sunt din aceeasi grupa...numai ca afcem parte din acelasi agvps :wink:
Imagine
sorin flutur
Veteran

Mesajde victoraspescarul pe 30 Noi 2009, 22:11

Cum spunea cucuveaua de-la cotroceni in 90 ,, nu ne vindem tara" tara de cacaoa
A fost data la .........fier vechi.
Si totusi mai importam..........minereu.
Daca va fi Geoana ,Doamne fereste, se duce dracului si putinul care a mai ramas
din frumoasa si bogata Romanie.
Oare nu au furat destul?
victoraspescarul

Mesajde victoraspescarul pe 30 Noi 2009, 22:12

Cum spunea cucuveaua de-la cotroceni in 90 ,, nu ne vindem tara" tara de cacaoa
A fost data la .........fier vechi.
Si totusi mai importam..........minereu.
Daca va fi Geoana ,Doamne fereste, se duce dracului si putinul care a mai ramas
din frumoasa si bogata Romanie.
Oare nu au furat destul?
victoraspescarul

Mesajde adrian negoita pe 30 Noi 2009, 23:37

Pai se pare ca nu au furat destul, sau au mai gasit ceva de furat ,si acum au de gind sa faca praf tot!si daca iese prostanacul,ne meritam soarta,si cu virf si indesat!doar au mai fost la guvernare,si nu putina vreme,poate cei care au trait sub regimul ilici-cucveaua,au uitat cum era ,dar eu nu!si deaia voi merge la vot sa votez impotriva prostanacului,si nu pentru alalalt! :shock:
adrian negoita
Membru important

Mesajde stelian pe 01 Dec 2009, 11:04

[quote="adrian negoita"]Pai se pare ca nu au furat destul, sau au mai gasit ceva de furat
Pana in 2013 avem de primit de la UE cam 50 miliarde de euro-deci cam ar mai fi pt ce sa se bata.Plus ce a mai ramas ( CEC,Posta Romana,Loto,etc).
stelian
Membru activ

Mesajde stelian pe 01 Dec 2009, 11:07

aghiuta scrie:Este pentru prima oara cand nu ma mai duc la vot pentru ca imi dau seama ca am pierdut lupta si, avand in vedere ca nu votez, imi permit sa spun celor care vor vota ca isi dau votul pentru ca bogatii sa fie mai bogati,legile sa fie facute mai pe fatza pentru "ei" si..............hai sa nu mai continui sa nu ziceti ca-s fan Basescu.

Nu capitula asa usor!!S-ar putea ca la ultima "goana" sa iasa "mistretul " visat :)
stelian
Membru activ

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vanatoare discutii generale