| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Bancuri / Glume / AmuzamentModerator: popaliviu Re: Bancuri / Glume / AmuzamentDear God, So far this year you have taken away my favorite dancer Michael Jackson, my favourite actor Patrick Swayze, my favourite singer Stephen Gately and my favourite actress Farah Fawcett. Just so you know, my favourite politician is Basescu.
Re: Bancuri / Glume / Amuzamentanka , gluma aceasta trebuie 'gustata' foarte atent.. respect ps: pt alin; aceasta gluma este din seria aia cu"marele bil", gorila mafiei. Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Bancuri / Glume / Amuzament
La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentStewardesa către un călător:
- Doriţi cina? - Ce pot să aleg? - Da sau nu O olteancă intra în aprozar: - Buna ziua, aş dori nişte cartofi. - De cât? întreabă vânzătoarea. - Decât cartofi! Cum se numeşte un păduche pe chelie? Homeless! Sa-ti planifici concediul e foarte simplu: seful iti spune cand, iar sotia - unde. Discutzie intre doi sotzi: - Iubitule ,de ce iesi pe balcon de fiecare data cand cant? - intreaba sotzia. - Ca sa vada vecinii ca nu te bat, - raspunde sotzul. Doua blonde merg cu masina printr-o comuna: - Priveste ce cal frumos! - Nu e cal, e purcel! - Iti spun ca e cal! Purcelul nu are coarne ! Seful intra la lucratorii sai: - V-am spus: in timpul lucrului sa nu fumati! Unul din lucratori, uitanduse la sef: - Dar cine lucreaza? Si ca sa nu mai ziceti ca blondele-s inculte O blonda ajunge la "Miss World" in primele trei locuri. La intrebarea de departajare primeste urmatorul enunt: - Numiti 3 piese de William Shakespeare. La care blonda spune: - 10, 15, 20 de cm. Prezentatorul concursului derutat ii spune ca acestea nu sunt nume de piese de teatru, ci marimi. Blonda foarte destinsa il lamureste: - 10 la mine inseamna "Mult zgomot pentru nimic", 15 inseamna "Cum va place", iar 20 inseamna "Visul unei nopti de vara" !!!
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentBelea bancurile astea. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentTare asta !
Re: Bancuri / Glume / Amuzamentculmea somnului:
Sa te culci seara PRESEDINTE si dimineata sa te trezesti PROSTANAC.... RESPECT Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentCe inseamna PSD si PDL?
PSD : Presedinte in Seara de Duminica PD-L : Presedinte in Dimineata de Luni respect Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentIntrebare: "-Ce au facut romanii in timpul mamdatului lui Mircea Geoana ? Raspuns : Au dormit !!" respect Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentIntrebare: "Cine este in spatele lui Basescu? Raspuns: "Mircea Geoana". respect ps: mai am.... Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Bancuri / Glume / Amuzament"Scrisoarea a III-a actualizata: Tu esti Mircea ? Da imparate! Esti un prost si jumatate!" respect Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentAdobe a hotarat ca verisunile de Photoshop distribuite in romania vor salva fisierele in format .pdl nu .psd ca pana acum! Ce i-a pus Moş Nicolae lui Mircea Geoană în ghetuţe? Programul “Geoană-Preşedinte”, varianta demo respect Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentVand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentConcluzie alegeri prezidentiale 2009 la romanica:
La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentThe golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentIn timpul celui de-al doilea razboi mondial, intr-un orasel polonez, un SS-ist indreapta arma catre un civil polonez, cu intentia de-al ucide. In secunda urmatoare cerul s-a deschis si vocea Lui s-a auzit:,, Nu-l ucide, va ajunge Papa!". Inmarmurit hitleristul mai are puterea sa ingaime:,,Bine, Doamne,...si eu?''. ,,Si tu!''
Sarbatori Fericite tuturor forumistilor ! Romani ! Nu-i uitati !
http://www.experimentulpitesti.org/publ ... o-clipuri/
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentMELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentDoua femei, una cu un baietel alta cu o fetita, nimeresc in acelasi compartiment in drum spre mare. La un moment dat fata stranuta:
- “Hapciu!” Baietelul: - “Nolocel!” Mama fetitei surprinsa: - “Vai doamna ce copil manierat aveti.” Peste un timp, fetita iarasi: - “Hapciu!” Baietelul: - “Nolocel”, mama fetitei: - “Doamna nu pot sa cred ce bine l-ati educat…” Trece ce mai trece, fetita: - “Hapciu!” Baietelul: - “Ai lacit culva mica!”
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentUn cuplu era in vacanta in Pakistan.
La un moment dat, fiind la cumparaturi, au intrat intr-un mic magazin de sandale. Din interior au auzit pe cineva cu accent pakistanez zicand: - Strainilor! Va rog, intrati! Poftiti in umila mea pravalie! Cei doi au ascultat indemnul. Pakistanezul le spuse : - Am niste sandale speciale de care voi doi sunt sigur ca ati fi interesati. Cu ele se poate face sex salbatic, cum face o mare camila a desertului. Sotia era fascinata de relatarea pakistanezului, dar sotul ei simtea ca nu are nevoie neaparata de ele, considerandu-se un maestru al sexului, asa incat il intreaba pe vanzator: - Cum ar putea niste sandale sa imi mareasca potenta? Pakistanezul a replicat: - De ce nu le incerci si vezi de unul singur? Ei bine, sotul dupa ce s-a consultat un pic cu sotia lui, s-a hotarat in cele din urma sa le incerce. Imediat ce si le-a pus in picioare, privirea lui a devenit salbatica. Era ceva ce sotia lui nu mai vazuse de multi ani – putere sexuala pura. Cat ai clipi din ochi, sotul l-a impins pe pakistanez, l-a aruncat pe masa si a inceput sa traga cu nerabdare de pantalonii tipului. In tot acest timp pakistanezul zbiera, cat il tinea gura: - LE-AI PUS INVERS !! LE-AI PUS INVERS !
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentVeverita lipseste o noapte intreaga de acasa. A doua zi vine toata
smotocita, cu blana jumulita, vai de ea. - Ce s-a intamplat? o intreaba sotul. - Pai m-a prins bursucul, m-a dus la el acasa si 3 zile m-a violat intruna. - Dar tu lipsesti doar de o zi! - Pai, am venit numai sa ma schimb si ma intorc.
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentUn cavaler, inainte de a pleca in cruciada, il cheama pe lacatusul castelului sa ii monteze sotiei sale o centura de castitate.
Dupa ce o monteaza, lacatusul intreaba: - Punem si botnita?
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentBunicul vanator ii povesteste nepotului:
- Sus in munti am fost atacat de o haita de 8 lupi! - Bunicule, dar anul trecut cand mi-ai povestit erau numai 4 lupi… - Anul trecut, draga, erai prea mic pentru a afla crudul adevar!
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentUn tanar se intoarce acasa suparat rau, dupa ce plecase sa ceara mana prietenei sale.
Vazandu-l asa amarat, tatal sau il intreaba: - Ce s-a intamplat? Te-a refuzat? - Da… Mi-a tras si o palma ! - Cum asa?! Nu i-ai spus cum te-am invatat eu? “Draga mea, timpul se opreste in loc pentru mine cand privesc in ochii tai!” - Vai! Asa era????! Am gresit formularea… I-am spus: “Ai o fatza de-mi sta ceasul!”
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentGHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC
E rotunda si e cârna si cu capu-n jos atârna! (ghinda) Din carne e crescuta, tare si osoasa. O parte-i belita si alta-i flocoasa. (pana de gâsca) Deget nu e, unghie n-are, dar atârna-ntre picioare. Orisicine se întrece, s-o apuce si s-o frece. (tâta vacii) Cine se urca, o baga, o freaca, coboara, se spala si pleaca? (cosarul) Ce se plateste, se beleste, se linge când e tare si curge când e moale? (înghetata) În fata mareata, pe margine creata, în spate o lingi, în fata o-mpingi. (marca postala, timbrul) Piele vie, piele moarta, dai din fund si intra toata. (cizma) IJ 54 cal.12/70.
WINCHESTER SXR VULCAN cal.30.06. CZ 550 luxus cal 7x64.
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentEgiptul antic... faza finala a constructiei piramidei lui Tuntankamon... faraonul dicteaza pietrarului inscriptiile finale din piramida:
Faraonul: eu, gloriosul Tuntankamon... Pietrarul: sculpteaza in piatra un faraon cu sabia in mana si care se bate cu pumnul in piept Faraonul: fiul Soarelui... Pietrarul: sculpteaza un soare cu o scara pe care coboara maret, Tuntankamon Faraonul: cel mai mare faraon... Pietrarul: sculpteaza un faraon mai mare si cativa mai mici in jurul lui Faraonul: cel mai viril barbat... Pietrarul: pauza, sta si se gandeste... Faraonul: ba, ce stai? scrie ce ti-am spus! Pietrarul: ma scuzati... cel mai viril cum se "scrie": cu doua p*le sau cu patru c*aie?
Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori |
Publicitate
|